Wyliczylo mi,,,28 543 za moje zwloki:-))...a jak wyliczyc cene zycia..nigdzie nie widze linku do tego........ale dogrzebalam sie do linku daty smierci...mam jeszcze 20 lat i pare miesiecy...hurrraaaa:-)))
Piżmowół to bardzo sympatyczne zwierzątko..., ale zamieszkuje raczej zimne tereny, nie zazdroszczę! A tu znajdziesz swoje zdjęcie z przyszłości, hihi: http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C3%B3%C5%82_pi%C5%BCmowy Uroczy, nieprawdaż?
Wartość zwłok: 31124 zł Wartość życia: 62013 zł Po śmierci będę strusiem afrykańskim. Umrę 4 czerwca 2037, także kurde nie dużo mi zostało. Ale pozwoliłam sobie skorzystać jeszcze z jednego linku i rzuciłam klątwę na swojego szefa. Nie powiem jaką ale ma długo trwać
Wartość twoich zwłok na trupim rynku to: 34271 zł Wartość Twojego Życia została ustalona na: 33157 zł (heh, mniej, niż same zwłoki xD) Twoje wcielenie po reinkarnacji to: ... i tutaj pojawia się standardowy błąd przy tworzeniu takich testów. Najpierw wpisałam Gosia - wyskoczyło, że Biedronka. Wpisując Małgosia, wyskoczył Piżmowół, a jak Małgorzata - Wapiti. Jeśli chodzi o zegar śmierci (znałam go już wcześniej, jak każdy chyba ^.-), to wyskoczyło mi, że aktualnie ustawiony jest neutralny - wg niego dożyję dokładnie 74 lat, 2 miesięcy i 5 dni. Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: praca, mróz, samobójstwo. Hehe, zostało mi 52 lata, 5 miechów i 6 dni, hehe
tato mial umzec 6 wrzesnia 1977 , zyl do sierpnia 1994, teraz jest krabem:)
mama umarla 8 marca 1998 roku, czyli juz 10 lat 10 miesiecy i 23 dni zyje nad "miare",,,hehe,,,bedzie "gazela thomsona" - cala moja mama- narazie jest "koziorozcem" :)))))
zwloki: 20,457 zycie: 62.371 turkawka juz myslalm ze moje zwloki sa najtansze ale widze ze twoje to calkiem w promocji! a dozyje 72 ale chyba sie przeliczyli.....
http://zegarsmierci.info/cena-zwlok
Wartość moich to 22 972zł.
A wartość życia 55 789zł.
no jestem lepsza 25967zł. a życie 60308 zł. Jestem pod wrażeniem, Znaczy powinnam zyć jak najdłuszej :)
Też wyceniłam swoje, a co...;)
nie mogę przestać się śmiać
wartość moich to 32 707zł
a wartość życia 59 123zł
najbardziej spodobało mi się hasło "wartość twoich zwłok na trupim rynku"
50221
22682
Po reinkarnacji - NIEDŹWIEŹ POLARNY
Zawsze twierdziłem, że jestem coś wart. W moim wieku niektórzy twierdzą, że już tylko do uśpienia. Oni niech
Ja po reinkarnacji.....................Pelikan
zamiast zwlok moge sprzedac zycie - bardziej sie oplaci hihihihihiihihihihihi
Zwloki - 23 909
Zycie - 63 407
Zostanę - świnką morską :-)
25700 - cienizna!
życie : 62967 zł
w nowym wcieleniu : szympans
Kurczę a taką miałam ochotę na banana ;)
Wyliczylo mi,,,28 543 za moje zwloki:-))...a jak wyliczyc cene zycia..nigdzie nie widze linku do tego........ale dogrzebalam sie do linku daty smierci...mam jeszcze 20 lat i pare miesiecy...hurrraaaa:-)))
Ale to śmiechowe :)
Wartość twoich zwłok na trupim rynku to:
14352 zł
Wartość Twojego Życia została ustalona na:
46340 zł
Twoje wcielenie po reinkarnacji to:
Żółw pustynny
hihihihi
Zwłoki - 29.506
Życie - 62.114
Reinkarnacja - Piżmowół (tylko nie wiem co to?)
Zwłoki- 26 674
Życie- 58 905
Wróżba z chińskiegi ciasteczka: Najlepszy sposób na pozybcie się pokus to ulegnięcię im.
Reinkarnacja- Wapiti :D
Umrę w wieku 79 lat 11 miesięcu i 25 dni
:D
Krysiu może nawet lepiej nie wiedzieć
Piżmowół to bardzo sympatyczne zwierzątko..., ale zamieszkuje raczej zimne tereny, nie zazdroszczę! A tu znajdziesz swoje zdjęcie z przyszłości, hihi:
http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C3%B3%C5%82_pi%C5%BCmowy
Uroczy, nieprawdaż?
Wartość zwłok: 31124 zł
Nie powiem jaką ale ma długo trwać
Wartość życia: 62013 zł
Po śmierci będę strusiem afrykańskim.
Umrę 4 czerwca 2037, także kurde nie dużo mi zostało. Ale pozwoliłam sobie skorzystać jeszcze z jednego linku i rzuciłam klątwę na swojego szefa.
Wartość Twojego Życia została ustalona na: 33157 zł (heh, mniej, niż same zwłoki xD)
Twoje wcielenie po reinkarnacji to: ... i tutaj pojawia się standardowy błąd przy tworzeniu takich testów. Najpierw wpisałam Gosia - wyskoczyło, że Biedronka. Wpisując Małgosia, wyskoczył Piżmowół, a jak Małgorzata - Wapiti.
Jeśli chodzi o zegar śmierci (znałam go już wcześniej, jak każdy chyba ^.-), to wyskoczyło mi, że aktualnie ustawiony jest neutralny - wg niego dożyję dokładnie 74 lat, 2 miesięcy i 5 dni. Z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole, które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są: praca, mróz, samobójstwo. Hehe, zostało mi 52 lata, 5 miechów i 6 dni, hehe
a ja juz nie zyje od 6 wrzesnia 2004 roku,,,,,,czyli 4 lata, 4 miesiace i 25 dni jestem trupem????
wartosc zwlok 26 109
wartosc zycia 24 010
hehe,,,,,
acha, zapomnialam napisac, ze jestem swinka morska,,,,to teraz juz wiecie z kim rozmawiacie:))))))))
Wartość mojego trupa: 26167 zł
Cena mojego życia: 49785 zł
Po reinkarnacji będę puma....wrrrrrr!
hehe, sprawdzilam daty ojca i mamy
tato mial umzec 6 wrzesnia 1977 , zyl do sierpnia 1994, teraz jest krabem:)
mama umarla 8 marca 1998 roku, czyli juz 10 lat 10 miesiecy i 23 dni zyje nad "miare",,,hehe,,,bedzie "gazela thomsona" - cala moja mama- narazie jest "koziorozcem" :)))))
Wartość zwłok: 31457 zł

Wartość życia: 55855 zł
Po śmierci będę : Hipopotamem
Umrę : 15 sierpnia 2045 roku
ło matko ale sie uśmiałam
Wartość zwłok:18518 zł,
wartość życia: 51643 zł.
zostanę: wapiti.
hi hi
zwloki: 20,457
a dozyje 72 ale chyba sie przeliczyli.....
zycie: 62.371
turkawka
juz myslalm ze moje zwloki sa najtansze ale widze ze twoje to calkiem w promocji!