Witam Was wszystkich serdecznie, od dawna sobie tu do Was zaglądam, no i dziś nie wytrzymałam - postanowiłam do Was dołaczyć... Przygarniecie i mnie???
Dzieki za mile powitanie! Bardzo chętnie wszystko gotuje, wielką frajde sprawia mi wyprobowywanie nowych przepisów, WŻ jest ich prawdziwym skarbcem -dzięki Wam wszystkim za to. Jednak najchętniej piekę...jestem strasznym łasuchem i nigdy nie mogę się doczekać aż placuszek np. wystygnie lub zastygnie....a piekąc jedno, myślę już o kolejnym...Bo tyle tu jest wspaniałych przepisow. Problem polega jedynie na tym, że w domu jest nas tylko dwoje, mój przyjaciel zadowala sie 1-2 kawałeczkami ciasta...a reszta moja!!! Ale i na to jest sposób - trzeba cześciej zapraszać gości... . A co Ty zajadasz najchętniej?
Witam Was wszystkich serdecznie, od dawna sobie tu do Was zaglądam, no i dziś nie wytrzymałam - postanowiłam do Was dołaczyć... Przygarniecie i mnie???
Witaj
Witaj!!!
Pewnie, że tak. Witaj nam.
Aaaaa co jest Twoją ulubioną potrawą?
Witaj..kordaszka.!! fajnie ze tu trafiłaś.. będziesz zawsze najedzona i zadowolona.!!
milutko pozdrawiam.! Ania
Dzieki za mile powitanie! Bardzo chętnie wszystko gotuje, wielką frajde sprawia mi wyprobowywanie nowych przepisów, WŻ jest ich prawdziwym skarbcem -dzięki Wam wszystkim za to. Jednak najchętniej piekę...jestem strasznym łasuchem i nigdy nie mogę się doczekać aż placuszek np. wystygnie lub zastygnie....a piekąc jedno, myślę już o kolejnym...Bo tyle tu jest wspaniałych przepisow. Problem polega jedynie na tym, że w domu jest nas tylko dwoje, mój przyjaciel zadowala sie 1-2 kawałeczkami ciasta...a reszta moja!!!
. A co Ty zajadasz najchętniej?
Ale i na to jest sposób - trzeba cześciej zapraszać gości...
Witam smacznie i żarłocznie.
Witaj.
Witam serdecznie!
witaj wśród żarłoczków :)