moja kochana szwagierka prosila o to abym sie zapytal uzytkownikow czy ktos wie cos o tanich noclegach niedaleko kolobrzegu :) termin : lipiec osob: 4 koszt????
Hi, jak chce jechać tanio- to najlepiej niech jedzie teraz :)
A tak poważnie- to jak daleko od Kołobrzegu? Bo ja mam bardzo, bardz fajną kwaterę w Trzebiatowie ( ok 30 km od Kołobrzegu) Domek ( spokojnie wyśpi się 7 osób),- dwa pokoje, jest aneks kuchenny ( lodówka, kuchenka), łazienka, tefałka i net. Jest miejsce na grilla i bardzo, bardzo mili gospodarze. Kosztuje chyba 120 zł ( domek) Nad morze ( do Mrzezyna jest chyba 8 km). Teraz pisze z pamięci... wiec moze się okazać, ze źle zapamiętałam ceny, odległosci itd.
A tak to wszedzie gdzie spałam w Kołobrzegu- jest drogo i niemiło. Spałam też a takim motelu, gdzie jest miło, ale za to bardzo drogo :) no i nie mają czwórek :) tylko same dwójki- koszt 120 zł ( dwójka bez śniadania)
Zachęcam do odwiedzenia strony e-holiday- tam jest wszystko napisane- cena, opisany standard, na pewno się coś wyszuka.
Użytkownik marcia33 napisał w wiadomości: > A w gory to juz nikt nie jezdzi...???a jak bedzie latem bez slonca to > chociaz po gorach mozna polazic..To zart ale jak by ktos na gory > reflektowal...
ja tam kocham gory :) wlasnie jestem w pertraktacjach z szefowa o urlop co by pojechac do zywca:):):):):):)
ale jak w watku napisalem, ze ten urlop nie jest dla mnie :):):):):)
A ja niestety jeszcze długo nie będę dziś spać ... A jutro za to będe musiała wczesnie wstać- tak, zeby było sprawiedliwie :)
I jeszcze się nie kapałam... za to kupiłam sobie bluzeczkę dzisiaj :) luby mówi, zę mi bezwstydnie cycki wylazują :), ale chyba właśnie op to chodzi...- czekam na wiosnę...
Eh, chyba mi się już w głowie pierniczy... Wracam do pracy Lapa wyłaczam, bo w ten sposób do przyszego tygodnia nie skończę...
Bodek jak chcesz to wykasuj te nocne majaczenia nie na temat...
Jest ośrodek w Rogowie - to 20 km od Kołobrzegu, 12 lub 8 (nie pamiętam) od Dźwirzyna oraz 6 od Mrzeżyna. Do Trzebiatowa 30. Karmią doskonale, plaża czyściusieńka, praktycznie pusto (w miejscowości jest ten jeden ośrodek plus może kilka kwater prywatnych). Jeżeli ktoś uwielbia ciszę i spokój to doskonałe miejsce.
Ale się nie mieści w kategorii tanie...tak mi się wydaje
dziewuchy :) dzieki za maile :) kazdy przeslalem madzi :) hmmmm pooglada sobie i bedzie decydowac:) dalem jej link na strone co by watek sledzila :) cieszy sie ze ludziska tak potrafia wspomoc:) a na poczatku watpila ze to wypali :) hehehehe
zacytuje co napisalem do niej :) madzia: "nie wiem czy odpisza" bodek: "daj wiedzmom czas a zawsze pomoga" :) hehehehe cmoki sle i bede watek utrzymywal i czekal na lepsze pomysly dopoki madzia nie napisze ze juz ma cos :) --- moze ktos inny tez skozysta:) pozdr......
Byłam z rodziną w zeszłym roku w okolicach Kołobrzegu . Tam są jakieś dziwne prądy . Na jeden taki trafiliśmy . Upał ponad 30 st. , a woda w morzu 9 st. ( tak , tak , słownie DZIEWIĘĆ !! ) . Kosmos jakiś !!;) Dzieciaki były załamane ...
Jadąc parę lat temu w okolice Kołobrzegu właśnie, zatrzymaliśmy się na popas TUTAJ . Fantastyczni gospodarze, wyjątkowo piękne "okoliczności przyrody". Z samego Kołobrzegu zrezygnowaliśmy, po obejrzeniu zapchanej po dziurki w nosie plaży i deptakach, na których plecy były gorące od oddechu współspacerowiczów ;) Koniec końców wylądowaliśmy za poradą sympatycznej pani parkingowej w Chłopach. Co prawda 25 km od Kołobrzegu, ale spokojnie, wyjście prosto na plażę za winklem płota. Cena (wtedy) ok. 20 zł Tutaj link Próbowane były pokoje do wynajęcia na ul. Kapitańskiej. Z oknami na podwórko i morze - nie brać od frontu, bo to to samo, jakby sie spalo na kołobrzeskim deptaku ;) Mam nadzieję, że od tamtego czasu - jeśli się zmieniło, to tylko na lepsze :) Z jednego i drugiego miejsca wyjechaliśmy zadowoleni i wypoczęci.
moja kochana szwagierka prosila o to abym sie zapytal uzytkownikow czy ktos wie cos o tanich noclegach niedaleko kolobrzegu :)
termin : lipiec
osob: 4
koszt????
dziekuje z gory w imieniu madzi :)
ja
Hi, jak chce jechać tanio- to najlepiej niech jedzie teraz :)
A tak poważnie- to jak daleko od Kołobrzegu? Bo ja mam bardzo, bardz fajną kwaterę w Trzebiatowie ( ok 30 km od Kołobrzegu)
Domek ( spokojnie wyśpi się 7 osób),- dwa pokoje, jest aneks kuchenny ( lodówka, kuchenka), łazienka, tefałka i net. Jest miejsce na grilla i bardzo, bardzo mili gospodarze. Kosztuje chyba 120 zł ( domek) Nad morze ( do Mrzezyna jest chyba 8 km).
Teraz pisze z pamięci... wiec moze się okazać, ze źle zapamiętałam ceny, odległosci itd.
A tak to wszedzie gdzie spałam w Kołobrzegu- jest drogo i niemiło. Spałam też a takim motelu, gdzie jest miło, ale za to bardzo drogo :) no i nie mają czwórek :) tylko same dwójki- koszt 120 zł ( dwójka bez śniadania)
Zachęcam do odwiedzenia strony e-holiday- tam jest wszystko napisane- cena, opisany standard, na pewno się coś wyszuka.
http://www.eholiday.pl/noclegi.php?lang=pl&miasto=ko%B3obrzeg&lokalizacja=&rodzaj_noclegu=&x=60&y=10
prosze bardzo :)
kilkaset propozycji :)
I w dodatku zgadza się oferta w necie z rzeczywistością :)
jutro ci napisze adres i telefon :)
w kolobrzegu sprawdzona kwatera - prywatne pokoje
Użytkownik Narwen napisał w wiadomości:
> jutro ci napisze adres i telefon :) w kolobrzegu sprawdzona kwatera - prywatne
> pokoje
a blisko morza? jeśli tak to ja też poproszę :)
Ja Ci napisałam wszystkie informacje w dość obszernym mailu ;)
Pozdrawiam
Bodek, a moze zapukaj do eNki, bo cos mi chodzi po glowie...chyba dobrze mi chodzi:))
Lucky, Tobie po głowie chodzi Świnoujście :))) bo tam mieszka eNka.
:))) Mowilam, ze chodzi...chyba mi sie meble poprzestawialy i chodzilo dookola stolu:)))
Ale województwo to samo i morze to samo... kurczę... to właściwie o co mi chodziło?
A w gory to juz nikt nie jezdzi...???a jak bedzie latem bez slonca to chociaz po gorach mozna polazic..To zart ale jak by ktos na gory reflektowal...
Ja jeżdżę - zdecydowanie wolę góry niż morze!
ja tez !!!!!!!
Użytkownik marcia33 napisał w wiadomości:
> A w gory to juz nikt nie jezdzi...???a jak bedzie latem bez slonca to
> chociaz po gorach mozna polazic..To zart ale jak by ktos na gory
> reflektowal...
ja tam kocham gory :)
wlasnie jestem w pertraktacjach z szefowa o urlop co by pojechac do zywca:):):):):):)
ale jak w watku napisalem, ze ten urlop nie jest dla mnie :):):):):)
...mam nieco słaby wzrok...Napisałeś " do Żywca", czy " na Żywca"? Śliczne góry i dobre piwko nigdy nie są złe!
No :D
A to już całkiem blisko do całkiem dobrego piwa- tyskie:D
I cąłkiem blisko do mnie, hi
Jakby, co to kwaterę w Żywcu - też znajdę :)
agik, kobitko...dlaczego Ty nie śpisz ?Ja już po kąpieli i idę lulu a Ty pracujesz ?
A ja niestety jeszcze długo nie będę dziś spać ...
A jutro za to będe musiała wczesnie wstać- tak, zeby było sprawiedliwie :)
I jeszcze się nie kapałam... za to kupiłam sobie bluzeczkę dzisiaj :) luby mówi, zę mi bezwstydnie cycki wylazują :), ale chyba właśnie op to chodzi...- czekam na wiosnę...
Eh, chyba mi się już w głowie pierniczy...
Wracam do pracy
Lapa wyłaczam, bo w ten sposób do przyszego tygodnia nie skończę...
Bodek
jak chcesz to wykasuj te nocne majaczenia nie na temat...
Dobrej nocki i dobrego dnia
co tam bede kasowal :) moja szwagierka popatrzy jak wyglada aktywne forum :) hehehehe
Tak, tak...akurat chodzi o szwagierkę...O te cycki Twoje bezwstydne agik chodzi !
Niech każdy sobie poczyta nocne Polaków rozmowy ..
Jak na dziewczę płoche przystało-
spłonęłam stosownym rumieńcem
A teraz wracam już do pracy :)
w swinnej kolo zywca moj kochany wujek ma domek :) dzieki za checi :)
Jest ośrodek w Rogowie - to 20 km od Kołobrzegu, 12 lub 8 (nie pamiętam) od Dźwirzyna oraz 6 od Mrzeżyna. Do Trzebiatowa 30. Karmią doskonale, plaża czyściusieńka, praktycznie pusto (w miejscowości jest ten jeden ośrodek plus może kilka kwater prywatnych). Jeżeli ktoś uwielbia ciszę i spokój to doskonałe miejsce.
Ale się nie mieści w kategorii tanie...tak mi się wydaje
bodek
wysłalam ci wiadomoasc na maila :)
dziewuchy :) dzieki za maile :) kazdy przeslalem madzi :) hmmmm pooglada sobie i bedzie decydowac:)
dalem jej link na strone co by watek sledzila :)
cieszy sie ze ludziska tak potrafia wspomoc:)
a na poczatku watpila ze to wypali :) hehehehe
zacytuje co napisalem do niej :)
madzia: "nie wiem czy odpisza"
bodek: "daj wiedzmom czas a zawsze pomoga"
:) hehehehe
cmoki sle i bede watek utrzymywal i czekal na lepsze pomysly dopoki madzia nie napisze ze juz ma cos :) --- moze ktos inny tez skozysta:)
pozdr......
chyba wiecej nikt nie skorzysta.... bo wszystko masz na meila
Byłam z rodziną w zeszłym roku w okolicach Kołobrzegu . Tam są jakieś dziwne prądy . Na jeden taki trafiliśmy . Upał ponad 30 st. , a woda w morzu 9 st. ( tak , tak , słownie DZIEWIĘĆ !! ) . Kosmos jakiś !!;) Dzieciaki były załamane ...
W Kołobrzegu woda najzimniejsza to fakt...
Jadąc parę lat temu w okolice Kołobrzegu właśnie, zatrzymaliśmy się na popas TUTAJ .
Fantastyczni gospodarze, wyjątkowo piękne "okoliczności przyrody".
Z samego Kołobrzegu zrezygnowaliśmy, po obejrzeniu zapchanej po dziurki w nosie plaży i deptakach, na których plecy były gorące od oddechu współspacerowiczów ;)
Koniec końców wylądowaliśmy za poradą sympatycznej pani parkingowej w Chłopach. Co prawda 25 km od Kołobrzegu, ale spokojnie, wyjście prosto na plażę za winklem płota.
Cena (wtedy) ok. 20 zł Tutaj link
Próbowane były pokoje do wynajęcia na ul. Kapitańskiej. Z oknami na podwórko i morze - nie brać od frontu, bo to to samo, jakby sie spalo na kołobrzeskim deptaku ;)
Mam nadzieję, że od tamtego czasu - jeśli się zmieniło, to tylko na lepsze :)
Z jednego i drugiego miejsca wyjechaliśmy zadowoleni i wypoczęci.