Forum

Rozmowy wolne i frywolne

wczasy

• Autor: olusia1 Data: 2009-02-06 00:47:16

to jak był wątek o kryzysie to teraz o czymś przyjemnym :)
    mam do was pytanko , czy dobrze robię a mianowicie wstepnie zarezerwowalam wczasy dla nas w Chorwacji od 22 sierpnia na 2 tyg na www.selectcamp.pl chcialam taniej i zarezerwowalam willowy namiot , jadę z 2 dzieci wiek 6 o 12 lat , może ktoś już z Was tam byl na tych campingach i mi coś doradzi będę wdzięczna , bo do 15 lutego mam zaplacic zaliczke:)

• Autor: ally Data: 2009-02-06 10:12:26

jak fajnie tez bym chciała możesz napisać ile cię to będzie kosztowało, tez nam się marzy z mężem taki wyjazd do chorwacji ...

• Autor: ally Data: 2009-02-06 10:13:40

ta stronką którą podałaś jest o motocyklach!

• Autor: kopii Data: 2009-02-06 11:55:22

Polecam stronę - www.cro.pl. Świetna strona, mnóstwo cennych informacji dla osób wybierajacych sie do Chorwacji.

• Autor: olusia1 Data: 2009-02-06 16:02:29

podaję prawidłową stronką www.selectcamp.com.pl

• Autor: ekkore Data: 2009-02-06 16:24:02

Nie za tanie te wczasy. Jeszcze przy dzisiejszym kursie.
    Od znajomych wiem, że zakwaterowanie w Chorwacji kosztuje w granicach 50 euro za apartament (domek) -dla 4 osób. Jeżeli znasz angielski poszukaj sama - a nie płać polskiemu pośrednikowi.
    Kuzyn męża w zeszłym roku jechał w ciemno - i bez problemu znalazł zakwaterowanie, z dala od miejscowości, gdzie przyjeżdżają polscy turyści (tam są ceny wyśrubowane przez naszych lokalnych touroperatorów). Zawsze miał w odwodzie miejsce, do którego jeździli przez dwa kolejne lata.

Ja w zeszłym roku we Francji - w Alzacji płaciłam 300 euro za apartament 80- metrowy za tydzień. Mieliśmy do dyspozycji dwa poziomy, w pełni wyposażoną kuchnię. I nie były to najtańsze noclegi w tym regionie - to co było jeszcze tańsze było porezerwowane. Zważywszy na letni kurs euro - to były wakacje. Na ten rok za tą cenę w złotych mieliśmy problem, aby znaleźć w Czechach

• Autor: raphale Data: 2009-02-12 23:09:46

Dobrze robisz, tak sądzę. Ja byłem z nimi na podobnych wczasach w ubiegłe wakacje i jestem zadowolony. Zarezerwowałem na www.odlotowewakacje.com bo kumpela z pracy doniosła mi, że tu dają zniżki, więc miałem taniej niż bezpośrednio u organizatora Wczasy udane, dzieciaki miały fajne wakacje. W tym roku Egipt lub Kreta. Też z tym portalem. Są nieźli w tym co robią. Generalnie campingi selecta są OK i trzymają poziom.

Przejdź do pełnej wersji serwisu