Aniula torty są prześliczne, bardzo mi sie podoba bikini i mam pytanie- czy do tego tortu użyłaś dwóch biszkoptów?? Mam zamiar zrobić taki tort synowi na urodziny i nie bardzo wiem z ilu biszkoptów sie robi, chciałam zapytać Dorotkę( Dorotax) ale jak zobaczyłam ile ma komentarzy w masie cukrowej to stwierdzilam , że nie będę jej zaśmiecać pytaniami nie na temat. Twoje bikini jest boskie!!
Na bikini zrobiłam biszkopt z 10 jajek, upiekłam w dużej prostokątnej blaszce i dwóch salaterkach(na piersi) prostokątny biszkopt przekroiłam na połowe w środek dałam mase.Najlepiej skorzystaj z przepisu na tort striptizer Dorotaxx, pozdrawiam
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości: > chciałam zapytać > Dorotkę( Dorotax) ale jak zobaczyłam ile ma komentarzy w masie cukrowej to > stwierdzilam , że nie będę jej zaśmiecać pytaniami nie na temat.
Jesli masz jakies pytania to pisz śmiało gdziekolwiek , nie bedziesz mi nigdzie zasmiecac a jesli nie chcesz pod przepisami to w profilu mam podanego maila . Jesli tylko bede w stanie to na pewno pomoge. Pozdrawiam
Aniu Twoje torty są przepiękne. Przed chwilą zwariowałam na punkcie tego w bikini a teraz te kolejne!!Moim faworytem jest ten z 50 . Cudo, nic dodac nic ująć . Masz wilki talent cukierniczy. Chciałam zaproponowac ci otworzenie wspolnie cukierni ale Rumia chyba jest daleko od Krakowa
Dziękuje bardzo za tyle miłych słów, chce podkreslić że uczę się między innymi od Ciebie, wspólna cukiernia to byłby świetny pomysł, z pewnością chodziłabym do pracy z przyjemnością:) A Rumia jest niedaleko Gdańska więc na wspólny interes raczej nie ma szans. Pozdrawiam serdecznie:)
Niesamowity masz talent! Na tym "50" bardzo podobaja mi sie te cieniowane kwiaty.A ten bikini to mam nadzieje dla mezczyzny?...,ale bedzie sie oblizywal... Gratuluje talentu!
Z zawodu jestem technikiem technologii żywienia ale jeśli chodzi o ciasta to jestem samoukiem, jak zaczynałam piec to co drugie ciasto było klęską, ale praktyka czyni mistrza. Dużo też nauczyłam się od mamy która bardzo dobrze piecze. Pozdrawiam:)
prześliczne i zapewne bardzo pyszne :)
Aniula!! rewelacja , wymiękam .. szczęka mi opadła
Prześliczne .
Aniula torty są prześliczne, bardzo mi sie podoba bikini i mam pytanie- czy do tego tortu użyłaś dwóch biszkoptów?? Mam zamiar zrobić taki tort synowi na urodziny i nie bardzo wiem z ilu biszkoptów sie robi, chciałam zapytać Dorotkę( Dorotax) ale jak zobaczyłam ile ma komentarzy w masie cukrowej to stwierdzilam , że nie będę jej zaśmiecać pytaniami nie na temat. Twoje bikini jest boskie!!
Przepiękne!!!
Na bikini zrobiłam biszkopt z 10 jajek, upiekłam w dużej prostokątnej blaszce i dwóch salaterkach(na piersi) prostokątny biszkopt przekroiłam na połowe w środek dałam mase.Najlepiej skorzystaj z przepisu na tort striptizer Dorotaxx, pozdrawiam
Aniula wielkie dzięki za rady, pozdrawiam
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
> chciałam zapytać
> Dorotkę( Dorotax) ale jak zobaczyłam ile ma komentarzy w masie cukrowej to
> stwierdzilam , że nie będę jej zaśmiecać pytaniami nie na temat.
Jesli masz jakies pytania to pisz śmiało gdziekolwiek , nie bedziesz mi nigdzie zasmiecac a jesli nie chcesz pod przepisami to w profilu mam podanego maila . Jesli tylko bede w stanie to na pewno pomoge.
Pozdrawiam
Dzięki Dorotko, pozdrawiam
Aniu Twoje torty są przepiękne. Przed chwilą zwariowałam na punkcie tego w bikini a teraz te kolejne!!Moim faworytem jest ten z 50 . Cudo, nic dodac nic ująć .
Masz wilki talent cukierniczy. Chciałam zaproponowac ci otworzenie wspolnie cukierni ale Rumia chyba jest daleko od Krakowa
Torty super.
Dziękuje bardzo za tyle miłych słów, chce podkreslić że uczę się między innymi od Ciebie, wspólna cukiernia to byłby świetny pomysł, z pewnością chodziłabym do pracy z przyjemnością:) A Rumia jest niedaleko Gdańska więc na wspólny interes raczej nie ma szans. Pozdrawiam serdecznie:)
Śliczne:)
Piękne torty, z naciskiem na ten na 50-tkę! Gratuluję talentu!
Jestem pod wielkim wrażeniem!! Piękne!!
super jestem pod wrazeniem
Sliczne torty,śliczne ozdoby.....mniam ... i na pewno przepyszne,pozdrawiam
Piękne to mało powiedziane są przepiękne pozdrawiam.
Niesamowity masz talent! Na tym "50" bardzo podobaja mi sie te cieniowane kwiaty.A ten bikini to mam nadzieje dla mezczyzny?...,ale bedzie sie oblizywal... Gratuluje talentu!
Zatkał mnie czy Ty tak sama dla siebie robisz czy kucharką jesteś bo niemożliwe żeby takie cuda wyczarować.
Torty przepiękne . Gratuluje talentu
przepiękne, też bym tak chciała umieć.
Bardzo ładne i ciekawe, ale ten ostatni to mnie położył :-)
Na czym ten torcik stoi?.
Jak patrzę na te wyroby, to mam ślinotok, ale nie wiem, czy bym się odważył ten artyzm naruszyć
Może by też wyprodukować toples w stringach
Cuda na kiju ! Ależ Ty masz talent i cierpliwość kobieto ! Podziwiam !
No Aniula ...ale zaszalalas:):)Przesliczne
jestem pelna podziwu! sa sliczne...
Gratuluję talentu i pomysłowości