Moje pierwsze torty w stylu angielskim ( w które wsiąkłam całkowicie :) )
No Daneczka, jeśli te są pierwsze to co będzie z następnymi?! Piękne torty, gratuluję talentu!!!
Cudne:-)
macie dziewczyny talent:))
Nachodzą mnie barbarzyńskie myśli. Poatrzę i mam ślinotok. Jeszcze kiedyś dobiorę się do takich pyszności. Pozdrawiam.
Piękne !!!
Piękne torty Daneczko! ciesze sie ogromnie,ze spodobał ci sie styl angielski Pozdrawiam
To, że się udały, to w dużej mierze Twoja zasługa Dorotko :)Jeszcze raz dziękuję za doskonałe przepisy (na biszkopt, kremy, masę cukrową itd.), pozdrawiam cieplutko.
Przesliczne.Gratuluje talentu
Cudowne! ale bym zjadła taki kawałek tortu,:)))
Śliczne i bardzo pomysłowe.Szkoda,że pokazujesz je tylko wirtualnie, bo niejeden WuŻetowicz zjadłby takie cudko!
czy to na pewno sa torty???? jest nawet hello kitty! swietne!
Przesliczne, gratuluję, bo ja na pewno nie miałabym tyle talentu i cierpliwości. A ten kitty, to cud prawdziwy !
jak ta kokarde zrobic?mnie sie nie udalo:(torty przepiekne
Cudowne torty, chyba zaraz się zaślinię
Moje pierwsze torty w stylu angielskim ( w które wsiąkłam całkowicie :) )
No Daneczka, jeśli te są pierwsze to co będzie z następnymi?! Piękne torty, gratuluję talentu!!!
Cudne:-)
macie dziewczyny talent:))
Nachodzą mnie barbarzyńskie myśli. Poatrzę i mam ślinotok. Jeszcze kiedyś dobiorę się do takich pyszności. Pozdrawiam.
Piękne !!!
Piękne torty Daneczko! ciesze sie ogromnie,ze spodobał ci sie styl angielski
Pozdrawiam
To, że się udały, to w dużej mierze Twoja zasługa Dorotko :)
Jeszcze raz dziękuję za doskonałe przepisy (na biszkopt, kremy, masę cukrową itd.), pozdrawiam cieplutko.
Przesliczne.Gratuluje talentu
Cudowne! ale bym zjadła taki kawałek tortu,:)))
Śliczne i bardzo pomysłowe.Szkoda,że pokazujesz je tylko wirtualnie, bo niejeden WuŻetowicz zjadłby takie cudko!
czy to na pewno sa torty???? jest nawet hello kitty! swietne!
Przesliczne, gratuluję, bo ja na pewno nie miałabym tyle talentu i cierpliwości. A ten kitty, to cud prawdziwy !
jak ta kokarde zrobic?mnie sie nie udalo:(torty przepiekne
Cudowne torty, chyba zaraz się zaślinię