Niedawno wkleilam link ,jak pewna pani opisywala konduktora , wiele osob bylo zniesmaczonych i zwrocono mi uwage ze daje zly przyklad dzieciom ,ktore tez wchodza na te strone. Dlatego uwazam ze ze wzgledu na dzieci ,nie powinnas zakladac watkow z czyms takim. Pozdrawiam.
te dzieci to mają większy zasób wulgaryzmów aniżeli niejeden dorosły człowiek. A pozatym to nie jest strona dla dzieci. Co, one siedzą w kuchni i gotują obiadki??
A to jest strona kulinarna. A ozatym jeśli ktoś pozwala dzieciom bez kontroli siedzieć na necie to robi to na swoje własne ryzyko.
Jak słusznie zauważył CZOS od wychowywania są rodzice a nie internet.
I tu sie mylisz moja droga ,bardzo duzo osob z klasy mojej corki korzysta z tej strony , razem z nauczycielka ! na zajeciach ucza sie gotowac i wlasnie z tad czerpia inspiracje na swoje potrawy .To jest strona kulinarna dla wszystkich , co do poczucia humoru ja je mam ale tak jak napisala shaera ,tekst z wulgaryzmami ,mozna zakropkowac.
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości: > I tu sie mylisz moja droga ,bardzo duzo osob z klasy mojej corki > korzysta z tej strony , razem z nauczycielka ! na zajeciach ucza sie > gotowac i wlasnie z tad czerpia inspiracje na swoje potrawy .To jest > strona kulinarna dla wszystkich , co do poczucia humoru ja je mam ale tak jak > napisala shaera ,tekst z wulgaryzmami ,mozna zakropkowac.
jeżeli korzystają , to z przepisów , a nie z forum ( tak przypuszczam) , nie przesadzaj mamo różyczki
Nie przenoś swoich antypatii na grunt wątka, który z nimi nie ma nic wspólnego.Może trochę przystopuj.Forum jest dla każdego i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, ale obelgi i insynuacje nie są tu niezbędne!
zgadzam sie. Choc znajac Marynika to dusza czlowiek ale fakt nie wszyscy musimy sie lubic co nie znaczy ze musimy epitetowac.I to wszystko jedno kto zaczal i kto ma racje i kto ma jaki powod.
Jeszcze nie tak dawno dopominales sie na forum o obcje ignoruj :)) a swoje dosrywki zostaw dla swojej rodziny ,mojej sie nie czepiaj .Mam gdzies co sobie myslisz . Dzieki za nowe slowo :) slowa swietoj........a jeszcze nie znalam jak widze jestes bardzo obeznany ,widocznie w Twoim domu uzywa sie takich slow ,dzieki wydrukuje i powiesze na scianie
A to jest właśnie przykład na to ( patrz wątek : Przekleństwa i wątek Wróbelkowy ) , że niekoniecznie trzeba przeklinać , żeby zachowywać się jak pod budką z piwem ;)))
...tyle, ze nielogiczne w wirtualnej rzeczywistosci. Jak ma byc skuteczne, to lepiej usiasc wkladajac lapki pod siedzenie. Klepanie w klawiature z zapchana geba nic nie da.
Kojonkosiu kochana ,jestem dorosla nie potrzebuje doradcow . Odpowiadam za swoje slowa i czyny :) i naprawde nie mam ochoty na jakies niepotrzebne dyskusje .,bo dzidzius sie denerwuje i zaczyna protestowac kopniakami :) Pozdrawiam was dziewczyny ,nie ma o co kopi lamac .
> Mogę do ciebie przyjśc wieczorem. Możemy się wykąpać.
> Nie bardzo. Karpia pływa w wannie.
> Jaki karp?
> No wielkanoc się zbliża, nie?
> Ale karpia sie na gwiazdkę je
> No to w wannie kurwa zając biega. Odwal się!
> przetłumaczysz mi tekst?
> ok wal
> "ty pierdolony chuju z tą swoją pierdoloną bandą pojebów"
> to będzie tak... "Szanowny marszałku, wysoka izbo"
> :D chodziło mi na angielski
> to co wy właściwie robicie na tym AGH-u?
> grillujemy, pijemy spirytus z Ukrainy
> a w zimie?
> w zimie nie grillujemy
> no kur... 2 dostałam z egzama, moj indeks stracił cnote ;(
> patrzac pod tym kątem to moj indeks jest niezłą szmatą...
> Na 10 spytanych dziewczyn na korytarzu w mojej szkole "Czy zrobi mi loda"
8 ze zdziwieniem odpowiedzialo "Tutaj?!"
> jak my wczoraj kupilismy ta gorzałe?
> pojechalimy fura do sklepu :S
> lol to najebany jechales?
> ty prowadziles...
> ja jestem jeszcze prawiczkiem
> to na co czekasz? bierz kwiaty i do koleżanki
> ja nie z takich
> to wódke i do kolegi
> W mojej szkole germanistka (!) tłumaczyła na zajęciach dzieciakom,
że jak będą używać prezerwatyw to po śmierci spotkają się ze swoimi zabitymi dziećmi 0_0
> czyli,że jak ktoś wali konia pod prysznicem to jest szansa, że spotka
swoje dzieci nad morzem?
Niedawno wkleilam link ,jak pewna pani opisywala konduktora , wiele osob bylo zniesmaczonych i zwrocono mi uwage ze daje zly przyklad dzieciom ,ktore tez wchodza na te strone. Dlatego uwazam ze ze wzgledu na dzieci ,nie powinnas zakladac watkow z czyms takim. Pozdrawiam.
te dzieci to mają większy zasób wulgaryzmów aniżeli niejeden dorosły człowiek. A pozatym to nie jest strona dla dzieci. Co, one siedzą w kuchni i gotują obiadki??
A to jest strona kulinarna. A ozatym jeśli ktoś pozwala dzieciom bez kontroli siedzieć na necie to robi to na swoje własne ryzyko.
Jak słusznie zauważył CZOS od wychowywania są rodzice a nie internet.
Nie ja będę umoralniać i wychowywać cudze dzieci.
I tu sie mylisz moja droga ,bardzo duzo osob z klasy mojej corki korzysta z tej strony , razem z nauczycielka ! na zajeciach ucza sie gotowac i wlasnie z tad czerpia inspiracje na swoje potrawy .To jest strona kulinarna dla wszystkich , co do poczucia humoru ja je mam ale tak jak napisala shaera ,tekst z wulgaryzmami ,mozna zakropkowac.
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości:
> I tu sie mylisz moja droga ,bardzo duzo osob z klasy mojej corki
> korzysta z tej strony , razem z nauczycielka ! na zajeciach ucza sie
> gotowac i wlasnie z tad czerpia inspiracje na swoje potrawy .To jest
> strona kulinarna dla wszystkich , co do poczucia humoru ja je mam ale tak jak
> napisala shaera ,tekst z wulgaryzmami ,mozna zakropkowac.
jeżeli korzystają , to z przepisów , a nie z forum ( tak przypuszczam) , nie przesadzaj mamo różyczki
Buaha ha ha ha - kto jak kto, ale mamuska doskonale wie co potrafi coruchna i jej kumpele. wiec po co rznac świętojebliwą???????
Nie przenoś swoich antypatii na grunt wątka, który z nimi nie ma nic wspólnego.Może trochę przystopuj.Forum jest dla każdego i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, ale obelgi i insynuacje nie są tu niezbędne!
zgadzam sie. Choc znajac Marynika to dusza czlowiek ale fakt nie wszyscy musimy sie lubic co nie znaczy ze musimy epitetowac.I to wszystko jedno kto zaczal i kto ma racje i kto ma jaki powod.
Jeszcze nie tak dawno dopominales sie na forum o obcje ignoruj :)) a swoje dosrywki zostaw dla swojej rodziny ,mojej sie nie czepiaj .Mam gdzies co sobie myslisz . Dzieki za nowe slowo :) slowa swietoj........a jeszcze nie znalam jak widze jestes bardzo obeznany ,widocznie w Twoim domu uzywa sie takich slow ,dzieki wydrukuje i powiesze na scianie
Ucz sie ucz - przyda sie
A to jest właśnie przykład na to ( patrz wątek : Przekleństwa i wątek Wróbelkowy ) , że niekoniecznie trzeba przeklinać , żeby zachowywać się jak pod budką z piwem ;)))
Otóz to ! Trafiłaś w sedno !
Masz racje jak wala po gebie ,trzeba ja zamknac i nadstawic druga strone .Najlepiej ja zapchac bananem lub mandarynka i sie nie odzywac :)ehh
Nie , najlepiej mieć jakąś sensowną i logiczną odpowiedź ...;))
Odpowiedzi typu : " i twoją matkę też " nie są ani sensowne ani logiczne .
smacznego :))
Kojonkosiu kochana ,jestem dorosla nie potrzebuje doradcow . Odpowiadam za swoje slowa i czyny :) i naprawde nie mam ochoty na jakies niepotrzebne dyskusje .,bo dzidzius sie denerwuje i zaczyna protestowac kopniakami :) Pozdrawiam was dziewczyny ,nie ma o co kopi lamac .
Idź odpoczywaj, bo taka atmosfera nie słuzy malenstwu...A propos, czy już wiecie jakiej płci będzie dzidzia ?
Ma byc chlopczyk podobno :) mam nadzieje ze mnie nie oklamali na usg ,licze na malego byczka majowego ,moj maz jest z pod znaku byka :))
to tak jak ja
Gratulacje !!Parka , to super sprawa, tez mam parkę.