Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Co kupujecie swoim mężczyzną na rocznicę ślubu?

• Autor: MYSZA99 Data: 2009-02-10 13:58:44

Tak jak w pytaniu ja nie mam pomysłu co kupić czasu już mało kolacja odpada bo koleżanka się rozchorowała i cały dzień prawie w pracy.dzis jedyna okazja trochę czasu by coś kupić.proszę o jakieś pomysły?

• Autor: onlyred Data: 2009-02-10 14:33:50

powinnaś jeszcze dodać ile pieniedzy chcesz na to przeznaczyć

• Autor: ulla* Data: 2009-02-10 14:57:59

Dla mnie liczy się pomysł, nie musi być super drogie....Może coś na wesoło, pod daną rocznicę ślubu np. jedna jest drewniana, druga bawełniana czy papierowa i pod konkretną coś wymyślić, nie wiem jaką Wy macie? A jak nie masz czasu piec, to wybierzcie się gdzieś po pracy, wieczorkiem albo na weekend do kawiarni na jakieś pyszne ciacho....

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-02-10 15:11:48

Mnie zawsze maz kupuje prezent  i kwiaty na rocznice slubu , przewaznie jakies fajne perfumy ,ja  mu nigdy :) ale za to robie pyszna kolacje przy swiecach ,z dobrym winem ! jest bardzo zadowolony :)

• Autor: Nostra2004 Data: 2009-02-10 15:27:34

Kupuję zazwyczaj dwa małe prezenciki : coś pożytecznego i zabawnego. Ostatnio zestaw kluczy imbusowych, ale w formie scyzoryka,żeby nie ginęły i zabawne bokserki. Może tez być ładnie przybrana piersióweczka ulubionego alkoholu, czy nawet książka o ulubionym hobby. Wazne, żeby to był prezent dla NIEGO a nie taki ogólnoużytkowy.

• Autor: anna702 Data: 2009-02-10 18:46:16

A my sobie nic nie kupujemy, po prostu pozwalamy sobie na kolacje w restauracji, a poniewaz jest to w sierpniu, nasza ulubiona jest nad przegiem jeziora w blasku ksiezyca, muzyce na zywo na swiezym powietrzu
    Fajnym pomyslem moze byc tez weekend w jakims miescie, teraz jest mnostwo ofert czy last minut...Paryz, Praga, Barcelona....

• Autor: marcia33 Data: 2009-02-10 20:26:58

Mój mąż zaawansowany wędkarz na szczęście dla takich zapaleńców zawsze coś znajdzie się w sklepie!!!

• Autor: as Data: 2009-02-10 22:10:57

Jeżeli kupjuję męzowi jakiś prezent to jest to rzecz codziennego użytku. Czasem był to jakiś podkoszule, dezodorant lub woda po goleniu. Na urodziny i imieniny dostał slipy. Ostatnio mało jestem na zakupach więc czekolada.

• Autor: aloiram Data: 2009-02-10 22:39:01

Nie napisałaś, co lubi połówek, ja np. na ostatnią rocznicę, wykupiłam mężowi karnet na tor gokardowy. Bawił się świetnie, a ja mu kibicowałam. Super zabawa.

• Autor: MYSZA99 Data: 2009-02-11 06:36:25

dzięku wam wszystkim za prozpozycję kupiłam coś dla ciała czyli sweter coś dla głodu czyli zamówiliśmy sobie kolację. a że za parę dni ma urodziny to właśnie się zastanawiam nad jakimś karnetem by mile spędzić czas.

Przejdź do pełnej wersji serwisu