Witam Mam pewien pomysł ,który bardzo usprawniłby wyszukiwanie przepisów w "ulubionych" chyba nie tylko mi. Otóż mam ich bardzo dużo ,myślę ,że około 200. Jak jest z nazewnictwem potraw- sami wiecie , ciasto cytrynowe trzeba szukać po hasłem "przysmak Zosi" , sałatkę krabową pod nazwą "smakołyk Kubusia"... No trudno jest jak jest i nie da się tego zmienić.. Ale byłoby mi (i nie tylko) o wiele łatwiej szukać tych przepisów w Ulubionych ,gdyby była taka segregacja jak wszystkich przepisów tzn. osobno ciasta, sałatki , przekąski.. Mam nadzieję ,że wiecie o co mi chodzi :) A może taka opcja już istnieje ,tylko nie potrafię jej włączyć?
Sorry cos sie popieprzylo ze wstawianiem. Ja mam tak posegregowane ulubione przepisy, ale i tak czasami nie moge dojsc do ladu. Mam 260 pysznych ciast, wczoraj wyszukalam sobie 5 na karnawalowa impreze, a dzisiaj nie mam pojecia, ktore to byly i znowu szukanie... Moze daloby sie jeszcze cos ulepszyc w ulubionych jakies haczyki, podkreslenia, albo dodatkowa grupa, do ktorej mozna samemu wrzucac. Kochani moderatorzy, pomozcie, prosze! Strona WZ jest wspaniala i zawsze jeszcze cos ulepszacie, pomyslcie moze o ulubionych, jezeli to mozliwe.
Ja mam podział na grupy w ulunionych juz dawno. Często jednak daję pokaż wszystkie przepisy, bo jak chcę znaleźć konkretny przepis to ciężko znaleźć w której grupie jest i szukam alfabetycznie.
Wszystko to super a mnie się marzy abym mogła dodawać do ulubionych wybrany wątek z forum. Dużo tutaj dobrych porad które muszę niejednokrotnie dłuuuuuugo szukać. Niestety na forum nie ma opcji "dodaj do ulubionych". Wielka szkoda.
A mnie osobiście ułatwiłaby bardzo życie opcja, (oprócz tej segregacji, która juz istnieje), która wprowadzałaby podział moich ulubionych przepisów na: na wypróbowane przeze mnie samą i do wypróbowania.
Witam,zgadzam się z poprzedniczkami,jak coś się wrzuci w ulubione trzeba sie potem naszukać,ale uważam że dużo zależy od tego gdzie ktoś wstawi swój przepis.Dodałam do ulubionych sos czosnkowy,a potem znzlazłam go w dziale zapiekanki.
Wiesz crisen ja robię tak; gdy przepis ma bardzo dużo pozytywnych komentarzy, dodaję do ulubionych i jednocześnie drukuję. Na odwrocie przepisuję interesujący mnie komentarz, Pozdrawiam:)
A ja moi Kochanii nie wrzucałam w ulubione ,,, !! Zrobiłam folderki z róznymi rodzjami np. ciasta z galaretką , serniki . jabłeczniki .. Podobnie i miesa posegregowałam na drób , ryby itp . Hmm i bardzo szybko i łatwo odszukuje co chciłabym stworzyć !! Polecam dla mnie bardzo pomocne !
Crisen .. ! Ja tak naprwde to drukarki potrzebuje jak .... rozdaje przepisiki .! Jak cos tworze .. to ćwicze pamiec ,, hheh otworze przepis i latam do compa .. hehhe ! Po kilku razach ... juz pamietam ! Pozdrawiam
Slicznie dziękuję za podpowiedż nie wiedziałam że tak można .Teraz .na stare lata uczę się obsługi z komputerem wcześniej nie korzystałam tak często, dopiero WŻ mnie wciągnęło na dobre.gdzie muszę zaglądać prawie codziennie.Coś mnie do was ciągnie pozdrawiam.
Witam
Mam pewien pomysł ,który bardzo usprawniłby wyszukiwanie przepisów w "ulubionych" chyba nie tylko mi. Otóż mam ich bardzo dużo ,myślę ,że około 200. Jak jest z nazewnictwem potraw- sami wiecie , ciasto cytrynowe trzeba szukać po hasłem "przysmak Zosi" , sałatkę krabową pod nazwą "smakołyk Kubusia"... No trudno jest jak jest i nie da się tego zmienić.. Ale byłoby mi (i nie tylko) o wiele łatwiej szukać tych przepisów w Ulubionych ,gdyby była taka segregacja jak wszystkich przepisów tzn. osobno ciasta, sałatki , przekąski.. Mam nadzieję ,że wiecie o co mi chodzi :) A może taka opcja już istnieje ,tylko nie potrafię jej włączyć?
Wejdź w "moje" na górnej zakładce , następnie w "ustawienia" i tam zaznacz "ulubione w grupach".
dziękuję - ja też skorzystałam z tej podpowiedzi...
Bardzo dziękuję za podpowiedź :)
Aja nie mam takiej opcjii ustawienia w grupach.A mam ten sam problem z szukaniem.
Till serdeczne dzięki - już zaczynałam się gubić w ulubionych a teraz wszystko ładnie poukładane
Dzięki ja też nie wiedziałam, że można je podzielic na grupy, a mam w ulubionych 1500 przepisów. Teraz życie będzie łatwiejsze. .
a ulubione trzeba zaznaczyc zielonym haczykiem czy nie!
zaznaczyć!
Sorry cos sie popieprzylo ze wstawianiem.
Ja mam tak posegregowane ulubione przepisy, ale i tak czasami nie moge dojsc do ladu. Mam 260 pysznych ciast, wczoraj wyszukalam sobie 5 na karnawalowa impreze, a dzisiaj nie mam pojecia, ktore to byly i znowu szukanie... Moze daloby sie jeszcze cos ulepszyc w ulubionych jakies haczyki, podkreslenia, albo dodatkowa grupa, do ktorej mozna samemu wrzucac. Kochani moderatorzy, pomozcie, prosze! Strona WZ jest wspaniala i zawsze jeszcze cos ulepszacie, pomyslcie moze o ulubionych, jezeli to mozliwe.
Ja mam podział na grupy w ulunionych juz dawno. Często jednak daję pokaż wszystkie przepisy, bo jak chcę znaleźć konkretny przepis to ciężko znaleźć w której grupie jest i szukam alfabetycznie.
Wszystko to super a mnie się marzy abym mogła dodawać do ulubionych wybrany wątek z forum. Dużo tutaj dobrych porad które muszę niejednokrotnie dłuuuuuugo szukać. Niestety na forum nie ma opcji "dodaj do ulubionych". Wielka szkoda.
A mnie osobiście ułatwiłaby bardzo życie opcja, (oprócz tej segregacji, która juz istnieje), która wprowadzałaby podział moich ulubionych przepisów na: na wypróbowane przeze mnie samą i do wypróbowania.
Wiesz crisen ja robię tak; gdy przepis ma bardzo dużo pozytywnych komentarzy, dodaję do ulubionych i jednocześnie drukuję. Na odwrocie przepisuję interesujący mnie komentarz, Pozdrawiam:)
A ja moi Kochanii nie wrzucałam w ulubione ,,, !! Zrobiłam folderki z róznymi rodzjami np. ciasta z galaretką , serniki . jabłeczniki .. Podobnie i miesa posegregowałam na drób , ryby itp . Hmm i bardzo szybko i łatwo odszukuje co chciłabym stworzyć !! Polecam dla mnie bardzo pomocne !
Megi65,super pomysł,warty powielania,muszę opanować tworzenie folderów,i tam wszystko sobie przenieść.Dzieki.
Niestety nie mam drukarki ani takiej wprawy aby umieć robić foldery . Dziękuję za podpowiedzi . Pozdrawiam.
TIIL ! Dzięki za podpowiedz ! Udało mi się!
Slicznie dziękuję za podpowiedż nie wiedziałam że tak można .Teraz .na stare lata uczę się obsługi z komputerem wcześniej nie korzystałam tak często, dopiero WŻ mnie wciągnęło na dobre.gdzie muszę zaglądać prawie codziennie.Coś mnie do was ciągnie pozdrawiam.
ta segregacja to bomba