Kochani. Mam do Was ogromną prośbę o tekst życzeń, które byłyby odpowiednie do wpisania na kartkę z okazji 90 urodzin. Jeśli znacie życzenia, które byłyby odpowiednie to proszę o pomoc ponieważ ja nie potrafię ubrać w piękne słowa tego co chcę wyrazić, a wiem że wiele z Was to artystyczne dusze. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Monika
Życzę Ci gorącej kawy, pysznego drinka w wymarzonym towarzystwie. Ulubionej piosenki w radio, dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia ponieważ jesteś kimś specjalnym.
Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo do sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia Pokoju, Szczęścia i radości.
Z serca płynące życzenia: w datę Twego urodzenia, zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości. Zdrowie niech ci wiecznie służy, Uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz.:)
Kochani. Mam do Was ogromną prośbę o tekst życzeń, które byłyby odpowiednie do wpisania na kartkę z okazji 90 urodzin. Jeśli znacie życzenia, które byłyby odpowiednie to proszę o pomoc ponieważ ja nie potrafię ubrać w piękne słowa tego co chcę wyrazić, a wiem że wiele z Was to artystyczne dusze. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam. Monika
nie wiem czy to będize dobre, ale może akurat:
Krótsza i dłuższa wersja:
Życzę Ci gorącej kawy, pysznego drinka w wymarzonym towarzystwie. Ulubionej piosenki w radio, dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia ponieważ jesteś kimś specjalnym.
Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo do sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio.
Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym.
Życzę Ci dnia Pokoju, Szczęścia i radości.
http://www.zycze.pl/
Dziękuję za te propozycje. Czy ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
Z serca płynące życzenia: w datę Twego urodzenia, zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości. Zdrowie niech ci wiecznie służy, Uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz.:)