A dlaczego tragedia ?? Bardzo lubie Lajanka .. ma swobodną wolna wole .. sznujmy innych decyzje .. !!! Maniuś nie uszczęśliwiajmy nikokogo na siłe . Napewno jest to przemyślana decyzja ..wiec należy ją szanowac , ! Pozdrawiam i Lajanka i Ciebie Maniuś !!
już to zrobił , doszłam do wniosku że komuś od pewnego czasu zależało aby nas skłócić , i dopiął celu pokolei odchodzą wartościowi ludzie , twarze wż-tu , ech... smutne to , ale cóż każdy ma swoje racje ...
Nie mam pojęcia o czym i/lub o kim mówisz ! Dla mnie powód odejścia lajana jest niezrozumiały...Rozumiem, wyskoczył w dość dziwny -dla mnie -sposób z tematem"wspomnieniowym", ale reakcja na forum nie była aż taka, aby odchodzić. Moge tylko snuć jakieś domysły - jak reszta WŻ-towców. I wychodzę z założenia : chciał to odszedł...A prawdziwej przyczyny - my szara masa - pewnie nie poznamy i tak !
P.S. Dodam tylko,że nie każdy musi wszystkich lubić i być lubiany przez wszystkich - i trzeba to przyjąć z pokorą.Jeśli ktoś nie może się z tym pogodzić, bardzo trudno mu znaleźć miejsce gdziekolwiek.
Witam! a co to za tragedja??? uważam że to nie jest powód odejścia z WZ! po prostu chciał i odszedł, zmieni Nick i dalej będzie uczestniczył w dyskusjach, jak zwykle tylko pod innym Nickiem i nikt nie będzie wiedział że to ta osoba, tak robi gro ludzi na WZ , od chwili mojego wejścia na WZ upłynęło też sporo czasu i bardzo dóżo wspaniałych ludzi odeszło takim sposobem , ja też dawno musiała bym się obrazić i odejść, nie raz ludzie się nie zastanowią że mogą kogoś mocno urazić i sprawi wielką pszykrośc tak jak mnie!! ale uważam że kto na mnie kamieńiem, to ja do niego chlebem, ludziom jezyków się nie zawiąże pogadają i przestaną!! Pozdrawiam wszystkich!!
Makusiu, serce masz tam gdzie trzeba:) , pewnie, ze chcialabym tego "lajanka" spotkac na "zywca", juz sobie wyobrazam: najpierw jego dystans do "muchomora" a potem uscisk i smiech ,,,mozemy i doprowadzimy,,,:)
Szkoda pisal fajne wiersze , ale kazdy jest dorosly i wiec co robi ! Lajan odszedl z wlasnej woli ,mam nadzieje ze sie opamieta i wroci , dla mnie to nie jest zadna tragedia . Zeby tylko takie tragedie przechodzil czlowiek w zyciu , to byloby dobrze ,jak to moja madra babcia mawiala " " Nie ma co plakac ,nad rozlanym mlekiem "
tragedia, to nie jest, sa wieksze na swiecie,,,,ale Ty nie rozumiesz, jako "mloda" kolezanka WZ, ze pewne osoby mialy duzy udzial na tej stronie i byly ( i sa ) wazne , szkoda, ze odeszly i ja mam nadzieje , ze sie zastanowia i tak jak ja wroca, bo wlasnie takie osoby koloruja WZ i sa nam potrzebne!!!!
ludzie przychodza i odchodza ale niepotrzebnie robicie z tego sensacje......nie ma Lajana bedzie ktos inny...moze ciekawszy....a Wz to nie jest Towarzystwo wzajemnej adoracji.............a moze jest......sama juz nie wiem.......................
właśnie dowiedziałem się że Lajan chce nas opuścic
Lajan nie rób tego ........
A dlaczego tragedia ?? Bardzo lubie Lajanka .. ma swobodną wolna wole .. sznujmy innych decyzje .. !!! Maniuś nie uszczęśliwiajmy nikokogo na siłe . Napewno jest to przemyślana decyzja ..wiec należy ją szanowac , ! Pozdrawiam i Lajanka i Ciebie Maniuś !!
Jestem tu już sporo czasu i podczas mojej "kadencji" wielu fajnych ludzi odeszło. Nic chyba nie można na to poradzić...
już to zrobił , doszłam do wniosku że komuś od pewnego czasu zależało aby nas skłócić , i dopiął celu pokolei odchodzą wartościowi ludzie , twarze wż-tu , ech... smutne to , ale cóż każdy ma swoje racje ...
Nie mam pojęcia o czym i/lub o kim mówisz ! Dla mnie powód odejścia lajana jest niezrozumiały...Rozumiem, wyskoczył w dość dziwny -dla mnie -sposób z tematem"wspomnieniowym", ale reakcja na forum nie była aż taka, aby odchodzić. Moge tylko snuć jakieś domysły - jak reszta WŻ-towców. I wychodzę z założenia : chciał to odszedł...A prawdziwej przyczyny - my szara masa - pewnie nie poznamy i tak !
P.S. Dodam tylko,że nie każdy musi wszystkich lubić i być lubiany przez wszystkich - i trzeba to przyjąć z pokorą.Jeśli ktoś nie może się z tym pogodzić, bardzo trudno mu znaleźć miejsce gdziekolwiek.
Moim zdaniem lajan odszedł na znak protestu zbanowania Janka.
Witam! a co to za tragedja??? uważam że to nie jest powód odejścia z WZ! po prostu chciał i odszedł, zmieni Nick i dalej będzie uczestniczył w dyskusjach, jak zwykle tylko pod innym Nickiem i nikt nie będzie wiedział że to ta osoba, tak robi gro ludzi na WZ , od chwili mojego wejścia na WZ upłynęło też sporo czasu i bardzo dóżo wspaniałych ludzi odeszło takim sposobem , ja też dawno musiała bym się obrazić i odejść, nie raz ludzie się nie zastanowią że mogą kogoś mocno urazić i sprawi wielką pszykrośc tak jak mnie!!
ale uważam że kto na mnie kamieńiem, to ja do niego chlebem, ludziom jezyków się nie zawiąże pogadają i przestaną!! Pozdrawiam wszystkich!!
Hej Ifasiu, jak milo Cie znow widziec :))))))))))
Zostan na dluzej !!!!!!
A gdzie jest napisane,że ODSZEDŁ?
hmm
a no zobaczyłam właśnie ,że nie ma takiego użytkownika...lajan..
ale przykre, myslalam, ze sie spotkamy w Pile we trojke,,,cos mi tak smutno sie zrobilo...
Tineczko , ale to że nie ma Lajana "tutaj" nie znaczy że nie ma wcale :) spotkać sie przecież mozecie :)
Makusiu, serce masz tam gdzie trzeba:) , pewnie, ze chcialabym tego "lajanka" spotkac na "zywca", juz sobie wyobrazam: najpierw jego dystans do "muchomora" a potem uscisk i smiech ,,,mozemy i doprowadzimy,,,:)
Szkoda pisal fajne wiersze , ale kazdy jest dorosly i wiec co robi ! Lajan odszedl z wlasnej woli ,mam nadzieje ze sie opamieta i wroci , dla mnie to nie jest zadna tragedia . Zeby tylko takie tragedie przechodzil czlowiek w zyciu , to byloby dobrze ,jak to moja madra babcia mawiala " " Nie ma co plakac ,nad rozlanym mlekiem "
a co to za tragedia???? jak chce niech odejdzie tylko po co robic z tego sensacje?????
tragedia, to nie jest, sa wieksze na swiecie,,,,ale Ty nie rozumiesz, jako "mloda" kolezanka WZ, ze pewne osoby mialy duzy udzial na tej stronie i byly ( i sa ) wazne , szkoda, ze odeszly i ja mam nadzieje , ze sie zastanowia i tak jak ja wroca, bo wlasnie takie osoby koloruja WZ i sa nam potrzebne!!!!
oke`y :)
Basiulka, uśmiechnij się.....
a tak nawiasem mowiac....jesli ja odejde jutro z Wz to nawet nikt nie zauwazy ..........................
..lepiej nie odchodź, Wielki Brat / Siostra / patrzy na Ciebie !
nie odchodz,,,
jak bys napisala watek o odejsciu to wszyscy zauwaza:)