"Bo to się zwykle tak zaczyna Sam nie wiesz o tym jak i gdzie Po prostu wzięła Cię dziewczyna A to jest znak że już jest źle "
ja nie o tym... poprostu Lajana wzięła dziewczyna.. kurcze Lajan...
pamiętaj że ' "Bo to się zwykle tak zaczyna I trwa przez jeszcze kilka dni W końcu ją rzucasz, zapominasz I to jest życie - c'est la vie!
"
.i odchodzi z WŻ ja to szanuję Lajan....ja też kiedyś odchodziłam wracałam odchodziłam wracałam ....czasami chcę i.... ej życie...życie. Strona WŻ jest stroną gdzie się wraca mimo, czasami dostało się "po nosie", ale jeżeli się dostało to chyba na to zasłużylismy. Ciekawe wypowiedzi, czasami ostre aż do bólu tak jak i życie, jedno jest pewne, że powinniśmy sobie nawzajem pomagać, radzić, przywołać do pionu Zwracam sie z apelem...
Kama kochana, ja narazie nic nie rozumiem,mam do przeczytania setki postow,,,w trzy dni cos sie stalo,,,setki fluidow sle potrzebujacym i jeden prosze dla mnie:)
pamiętacie tekst tej piosenki
""Bo to się zwykle tak zaczyna
Sam nie wiesz o tym jak i gdzie
Po prostu wzięła Cię dziewczyna
A to jest znak że już jest źle "
ja nie o tym...
poprostu Lajana wzięła dziewczyna.. kurcze Lajan...
pamiętaj
że '
"Bo to się zwykle tak zaczyna
I trwa przez jeszcze kilka dni
W końcu ją rzucasz, zapominasz
I to jest życie - c'est la vie!
.i odchodzi z WŻ ja to szanuję
Lajan....ja też kiedyś odchodziłam wracałam odchodziłam wracałam ....czasami chcę i....
ej życie...życie.
Strona WŻ jest stroną gdzie się wraca mimo,
czasami dostało się "po nosie", ale jeżeli się dostało to chyba na to zasłużylismy.
Ciekawe wypowiedzi, czasami ostre aż do bólu tak jak i życie, jedno jest pewne, że powinniśmy sobie nawzajem pomagać, radzić, przywołać do pionu
Zwracam sie z apelem...
POPROSTU ZOSTAŃCIE SOBĄ i .....
pozdrawiam kamaxyz
nie kłócić się poproszę o uśmiech
ten pan to napastnik druzyny narodowej??
hmmm mam nadzieje ze jest dobry i strzeli ze 2 gole walii dzis wieczorkiem :)
Hahaha ,to był moj ulubiony polityk ,bylo sie z czego posmiac
szkoda ze nie ma Jedrusia w rzadzie.
Kama kochana, ja narazie nic nie rozumiem,mam do przeczytania setki postow,,,w trzy dni cos sie stalo,,,setki fluidow sle potrzebujacym i jeden prosze dla mnie:)
Buziaki dla wszystkich tineczka