Operacja miała miejsce w poniedziałek. Było parę drobnych komplikacji pooperacyjnych ale wszystko już jest dobrze i jestem na drodze powrotu do zdrowia i do domu.
Od dzisiaj mogę samodzielnie wstawać ale jestem jeszcze mocno osłabiony. 15 minutowy spacer korytarzem to wszystko na co mnie chwilowo stać. Jeszcze raz dziękuję za dobre życzenia.
O jak miło, że się odezwałeś, dziś rano szukałam właśnie jakichś śladów Twojego odzewu, ale dałam potem spokój, myśląc, że zapewne nie masz dostępu do internetu... świetnie, jak już spacerujesz to dobrze jest, teraz już będzie z górki...no i trzymaj się tam i zdrowiej szybko.....bo wiosna tuż, tuż, o tu masz dowód, pierwiosnki kwitnąć zaczynają pozdrówka
Wszystkiego dobrego! Racz nas kolejnymi książkami - to w skali ogólnopolskiej. A w skali naszej - WZ-owej - czekamy na nowe wieści ze świata win. I nie tylko.
Jest (narazie pertraktowana) szansa na wyjście w sobotę rano. Temu towarzyszy poważny problem :-) Muszę znaleźć jakąś siostrzyczkę, która mi przez kilka dni, rano i wieczorem wstrzyknie heparynę.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> no przestan. Heparyne sam sobie walilem w brzuch jak trzeba bylo - to latwe.
Stanowczo wolę damskie rączki :-)
Operacja miała miejsce w poniedziałek. Było parę drobnych komplikacji pooperacyjnych ale wszystko już jest dobrze i jestem na drodze powrotu do zdrowia i do domu. Od dzisiaj mogę samodzielnie wstawać ale jestem jeszcze mocno osłabiony. 15 minutowy spacer korytarzem to wszystko na co mnie chwilowo stać. Jeszcze raz dziękuję za dobre życzenia.
Super wieści Lubczyku!!! życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)) śle uściski , makusia
wracaj do sil :)
Mnóstwo cierpliwości do siebie i swoich pooperacyjnych możliwości:)
Z każdym dniem będzie lepiej.
Pozdrawiam eyta
Trzymaj się cieplutko! Teraz to z górki i dooooo przodu. Pozdrawiam
O jak miło, że się odezwałeś, dziś rano szukałam właśnie jakichś śladów Twojego odzewu, ale dałam potem spokój, myśląc, że zapewne nie masz dostępu do internetu...
pozdrówka
świetnie, jak już spacerujesz to dobrze jest, teraz już będzie z górki...no i trzymaj się tam i zdrowiej szybko.....bo wiosna tuż, tuż, o tu masz dowód, pierwiosnki kwitnąć zaczynają
czyżby kręgosłupik??? dużo zdrówa życzę.
Użytkownik donata72 napisał w wiadomości:
> czyżby kręgosłupik??? dużo zdrówa życzę.
Prawie zgadłaś. Obok siedziało i na nerw boleśnie uciskało.
Super wiadomości:)))...życzę szybkiego powrotu do zdrowia:) Pozdrawiam:)
:))))) to świetna wiadomość
no to SIUP !!!!!!!!
Wszystkiego dobrego! Racz nas kolejnymi książkami - to w skali ogólnopolskiej. A w skali naszej - WZ-owej - czekamy na nowe wieści ze świata win. I nie tylko.
Powrotu do zdrowia zycze z calych sil:)))
Zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia :)
Trzymam kciuki za szybki i calkowity powrot do zdrowia.Pozdrawiam Jadzia
Teraz trzeba wypoczywać i nabrać sił.
Życzę zdrowia i szybkiego powrotu do domku .
Jest (narazie pertraktowana) szansa na wyjście w sobotę rano. Temu towarzyszy poważny problem :-) Muszę znaleźć jakąś siostrzyczkę, która mi przez kilka dni, rano i wieczorem wstrzyknie heparynę.
Zdrowiej szybciutko, trzymam dalej za Ciebie kciuki
.Szkoda że nie jestem siostrzyczką
.
no przestan. Heparyne sam sobie walilem w brzuch jak trzeba bylo - to latwe.
Przeczytałam, że heparyna to lek przeciwzakrzepowy. Mój mąż też sam robił sobie zastrzyki w brzuch ale o innej nazwie.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> no przestan. Heparyne sam sobie walilem w brzuch jak trzeba bylo - to latwe.
Stanowczo wolę damskie rączki :-)
Trzymam kciuki i zasyłam całą moją dobrą energię,byle do przodu.Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Wracaj szybko do zdrowia:))
Bardzo się cieszę :)
Jeszcze trochę potrzymam , daj znać kiedy można puścić ;))
czyli masz klimat w stylu "spiesz sie powoli" :)
siup za twoje :):):):):):)
duza moc uscisk.ów i dobrych fluidów dla ciebie
Szybkiego powrotu do sprawności. Duzo zdrowia. Grażyna z dobrymi fluidami.
Bardzo lubię historie z radosnym zakończeniem. Gratuluję i trzymam kciuki za szybką i skuteczną rekonwalescencję.
Milo przeczytac taka wiadomosc.Szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci zycze
Dobrze, że już jesteś z nami lubczyku69.Przesyłam życzenia pełne zdrowia i dobrego samopoczucia!
Zdrowiej kochany, mam nadzieje, ze bedziesz mial pomoc po powrocie do domu. Kciuki trzymalam caly czas:)
Buziaki tineczka
Wracaj do zdrowia, do formy i do nas Lubczyku. Buziaki.
Życzę szybkiego powrotu do "całkowitego" zdrowia.
Super widomości! Powodzenia w odzyskiwaniu sił!
Wszystkiego dobrego!
Dużo, dużo i jeszcze więcej zdrowia!!!!!
Szybkiego powrotu do zdrówka...trzymam kciuki dalej! :)
NO :):):)
To teraz już tylko lepiej?
Wracaj do zdrówka!
Teraz będzie już coraz lepiej:)) Wracaj szybko do zdrowia:))
ŻyczęTobie szybkiego powrotu do pełni sił. Trzymam kciuki! :)
Przebieg powrotu do zdrowia przebiega tak sprawnie, że zamiast w poniedziałek do domu wypuszczą mne już jutro. Dziękuję Wszystkim za życzenia :-)
Czyli zdrowiejesz w tempie expresowym, oby tak dalej. Bądź dzielny Lubczyku i wracaj szybko do pełnej formy.Pozdrawiam.
To teraz zdrowiej zdrowiej i zdrowiej..
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam