jak w temacie... czy może ktoś wie gdzie się podziała Smakosia ? i Ave?? w tym wątku poszukajmy zaginionych żarłoczków , może uda się to w tych zaspach śnieżnych
Smakosia!!!!!!!!!!!!!!!! Ave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jesteście?? gdzie???
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości: > Makusiu to poszukajmy jeszcze naszą gadułę Krysię64,Petrę i Tex55.....odrodził > się jak Feniks i go wcięło.
no to wołajmy, Krysia!!!! Petra!!!!!!!Tex!!!!! helllooooo
Halooooo......haloooo..... halo ...jestem . Tak wołacie ...ze aż mi laptop z biurka spadł prawie .. Jestem ...melduje ze wracam powolutku ...nadrabiam zaległości w czytaniu na forum.
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości: > Halooooo......haloooo..... halo ...jestem .Tak wołacie ...ze aż mi laptop z > biurka spadł prawie ..Jestem ...melduje ze wracam powolutku ...nadrabiam > zaległości w czytaniu na forum. pozdrawiam wszystkich
huraaa , jedna zguba jest!!! czekamy na następne..
Marylko, ja tu bywam od czasu do czasu...:) I zawsze z przyjemnością ale to prawda, że trochę inaczej niż na początku ale to naturalne. Każdy ma czas swojej większej aktywności i mój już chyba minął . Chociaż kto wie....:))) Mam wielką sympatię do WŻ-a i ludzi, którzy je tworzą, czytam, mam swoich "ulubionych" (i wcale nie mam na myśli przepisów) a dystans uświadomił mi bliskość z tą stroną . Wprawdzie wirtualne zauroczenie minęło ale sympatia została a to coś znacznie trwalszego. Marylko, cieszę się, że o mnie pamiętasz...:)))
A pewnie, ze pamietam:)))) Masz racje, ja tez jestem troche bardziej z doskoku niz poprzednio. I tak jak napisalas zawsze z przyjemnoscia, moze mniej pisze, ale duzo czytam i zawsze.....wracam :)))) I niech tak bedzie, a jak znow nabierzemy werwy to moze i odzywac sie bedziemy wiecej. Narazie WZ sobie doskonale radzi, cieszy, ze jest duzo nowych energicznych uzytkownikow, ktorzy ciekawymi tematami wypelniaja drobne luki po tych, ktorzy zagladaja ....rzadziej. Buziaczki i pozdrowienia :)))
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości: > No to krzyczę , WRACAJCIE:)))A Elek, gdzie?, A Mary50, Maddalena i > Balbina gdzie?? Nie wiem o ktora Balbine tu chodzi bo sa dwie?
A o Ciebie,o Ciebie:)) Wiem,że mnie nie znasz ale utkwily mi w pamięci twoje "reportaże" z burzy śnieżnej, zadymy z policjantami pod Twoimi oknami , piekne zdjęcia z jakiegoś parku no i parę Twoich wypowiedzi")) Chyba się nie mylę?
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości: > A o Ciebie,o Ciebie:)) Wiem,że mnie nie znasz ale utkwily mi w pamięci twoje > "reportaże" z burzy śnieżnej, zadymy z policjantami pod Twoimi > oknami , piekne zdjęcia z jakiegoś parku no i parę Twoich > wypowiedzi"))Chyba się nie mylę?
Dzieki za pamiec, tak to tylko ja.....jestem jestem ale tak jakos dziwnie sie zrobilo na forum, takze tylko sledze jak ludziska powariowly:)))) Mysle ze to tylko chwilowe......
Myślę że pomału się wszystko normuje:)) Czasami musi przejść burza żeby oczyścić atmosferę i spłukać kurz:)) Liczę,że znow nas zaskoczysz jakimiś fajnymi zdjeciami i "frywolnymi" wypowiedziami:))
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > A ja poszukuję Pampasa....czy ktoś go widział? Bo coś ostatnio tu nie zagląda. > A może został zbanowany? PAMPAS WRACAJ !!!!!!!!Bahus
Widzę, że Dinozaurów WŻ-towych poszukujesz Melduję się Makusiu :) Taka kolej rzeczy, że przychodzi "zmiana warty", nowe Żarłoczki, z nową energią i pomysłami :) Ja zaglądam, czytam i tak bedzie, bo sentyment do tego Forum będe miała zawsze. Poznałam tu wpaniałych, życzliwych, dobrych ludzi o wielkich sercach i otwartych głowach, gotowych dzielić się swoim doświadczeniem i przyjaźnią... i o tym nigdy nie zapomnę :) a, że rzadzej zabieram głos... troszkę to Forum się zmieniło... wcale nie mówię, że na gorzej, broń bosze... jest po prostu inaczej, OK :) Jestem wzruszona, że pamiętacie nie tylko o mnie, ale i o innych, choć nas nie widać... Dziękuję Kochani...
Użytkownik Ave napisał w wiadomości: > Widzę, że Dinozaurów WŻ-towych poszukujesz Melduję się Makusiu :) > Taka kolej rzeczy, że przychodzi "zmiana warty", nowe Żarłoczki, z > nową energią i pomysłami :) Ja zaglądam, czytam i tak bedzie, bo sentyment do > tego Forum będe miała zawsze. Poznałam tu wspaniałych, życzliwych, dobrych > ludzi o wielkich sercach i otwartych głowach, gotowych dzielić się swoim > doświadczeniem i przyjaźnią... i o tym nigdy nie zapomnę :) a, że rzadzej > zabieram głos... troszkę to Forum się zmieniło... wcale nie mówię, że na > gorzej, broń bosze... jest po prostu inaczej, OK :) Jestem > wzruszona, że pamiętacie nie tylko o mnie, ale i o innych, choć nas nie > widać... Dziękuję Kochani...
jak w temacie... czy może ktoś wie gdzie się podziała Smakosia ? i Ave??
w tym wątku poszukajmy zaginionych żarłoczków , może uda się to w tych zaspach śnieżnych
Smakosia!!!!!!!!!!!!!!!! Ave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jesteście?? gdzie???
kogo jeszcze brakuje? pomóżcie mi
Nie lepiej via PW?
???????
Smakosia podała w ustawienaich nr gg, a Ave adres emailowy. To chyba najlepszy sposób na kontakt.
aga rozumiem ,tylko że nie chodzi mi o gg , ja ich szukam tu na forum
, gdybyśmy rozmawiały tylko na gg , forum by umarło
, a chyba tego nie chcemy???
Makusiu to poszukajmy jeszcze naszą gadułę Krysię64,Petrę i Tex55.....odrodził się jak Feniks i go wcięło.
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości:
> Makusiu to poszukajmy jeszcze naszą gadułę Krysię64,Petrę i Tex55.....odrodził
> się jak Feniks i go wcięło.
no to wołajmy, Krysia!!!! Petra!!!!!!!Tex!!!!! helllooooo
Halooooo......haloooo..... halo ...jestem .
..
pozdrawiam wszystkich
Tak wołacie ...ze aż mi laptop z biurka spadł prawie
Jestem ...melduje ze wracam powolutku ...nadrabiam zaległości w czytaniu na forum.
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:
> Halooooo......haloooo..... halo ...jestem .Tak wołacie ...ze aż mi laptop z
> biurka spadł prawie ..Jestem ...melduje ze wracam powolutku ...nadrabiam
> zaległości w czytaniu na forum. pozdrawiam wszystkich
huraaa , jedna zguba jest!!! czekamy na następne..
A mnie po glowie chodzi Alidab, ktorej tez dawno nie widzialam :(( Alidab!!!!!!!
właśnie.. gdzie Oni sie pochowali gdzie??
A ja Bajubajki nie widzę...
Aha, i Duniaszki!
Marylko, ja tu bywam od czasu do czasu...:) I zawsze z przyjemnością ale to prawda, że trochę inaczej niż na początku ale to naturalne.
Każdy ma czas swojej większej aktywności i mój już chyba minął . Chociaż kto wie....:)))
Mam wielką sympatię do WŻ-a i ludzi, którzy je tworzą, czytam, mam swoich "ulubionych" (i wcale nie mam na myśli przepisów) a dystans uświadomił mi bliskość z tą stroną . Wprawdzie wirtualne zauroczenie minęło ale sympatia została a to coś znacznie trwalszego.
Marylko, cieszę się, że o mnie pamiętasz...:)))
A pewnie, ze pamietam:)))) Masz racje, ja tez jestem troche bardziej z doskoku niz poprzednio. I tak jak napisalas zawsze z przyjemnoscia, moze mniej pisze, ale duzo czytam i zawsze.....wracam :)))) I niech tak bedzie, a jak znow nabierzemy werwy to moze i odzywac sie bedziemy wiecej. Narazie WZ sobie doskonale radzi, cieszy, ze jest duzo nowych energicznych uzytkownikow, ktorzy ciekawymi tematami wypelniaja drobne luki po tych, ktorzy zagladaja ....rzadziej. Buziaczki i pozdrowienia :)))
Jak miło spotkać znajomą Wiedźmę na Forum :) i pozostałych "wywołanych do tablicy",
Makusia poruszyła tyle wspomnień...
małgoski tez nie ma. Wracaj Gochaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a Góralka? Góralka!!!! wracaj!!!!
pamiętam jeszcze Kasia.terlecka , bunia ,Sweetya ,Malena ,madziorek ,rynia2 itp.......
właśnie .... więc gdzie sie podziały?
Makusiu jestem,jestem
nigdzie nie poszłam.Troszkę jestem zasypana,nie tylko sniegiem.Po sezonie bliżej wiosny będe na pewno częściej.Pozdrawiam
a jednak głosne wołanie działa :))
wracaj na forum
Petra i Krysia sie odnalazły
, więc moze krzyczmy głosno , to i cała reszta sie pokaże??
No to krzyczę , WRACAJCIE:)))
A Elek, gdzie?, A Mary50, Maddalena i Balbina gdzie??
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości:
> No to krzyczę , WRACAJCIE:)))A Elek, gdzie?, A Mary50, Maddalena i
> Balbina gdzie??
Nie wiem o ktora Balbine tu chodzi bo sa dwie?
A o Ciebie,o Ciebie:)) Wiem,że mnie nie znasz ale utkwily mi w pamięci twoje "reportaże" z burzy śnieżnej, zadymy z policjantami pod Twoimi oknami , piekne zdjęcia z jakiegoś parku no i parę Twoich wypowiedzi"))
Chyba się nie mylę?
> A o Ciebie,o Ciebie:)) Wiem,że mnie nie znasz ale utkwily mi w pamięci twoje
> "reportaże" z burzy śnieżnej, zadymy z policjantami pod Twoimi
> oknami , piekne zdjęcia z jakiegoś parku no i parę Twoich
> wypowiedzi"))Chyba się nie mylę?
Dzieki za pamiec, tak to tylko ja.....jestem jestem ale tak jakos dziwnie sie zrobilo na forum, takze tylko sledze jak ludziska powariowly:))))
Mysle ze to tylko chwilowe......
Myślę że pomału się wszystko normuje:)) Czasami musi przejść burza żeby oczyścić atmosferę i spłukać kurz:))
Liczę,że znow nas zaskoczysz jakimiś fajnymi zdjeciami i "frywolnymi" wypowiedziami:))
... i ja się melduję - jestem , jestem ....... moze mniej mnie na forum ,

ale jestem i jak tylko mi czas pozwala to Was ""podczytuję ""
Miło mi ,że pamiętałaś o mnie i posyłam Tobie buziaki :
Pozdrawiam wszystkich Żarłocznych - Elek :)
Pamietam, a jakże:))
Weszłam na stronę kiedy byłaś aktywna.
Wtedy ja "podczytywałam" i uczyłam się od Was.
A ja poszukuję Pampasa....czy ktoś go widział? Bo coś ostatnio tu nie zagląda. A może został zbanowany?
PAMPAS WRACAJ !!!!!!!!
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> A ja poszukuję Pampasa....czy ktoś go widział? Bo coś ostatnio tu nie zagląda.
> A może został zbanowany? PAMPAS WRACAJ !!!!!!!!Bahus
i Wkn , też o Nich pomyślałam bahusie
Widzę, że Dinozaurów WŻ-towych poszukujesz
Melduję się Makusiu :) Taka kolej rzeczy, że przychodzi "zmiana warty", nowe Żarłoczki, z nową energią i pomysłami :) Ja zaglądam, czytam i tak bedzie, bo sentyment do tego Forum będe miała zawsze. Poznałam tu wpaniałych, życzliwych, dobrych ludzi o wielkich sercach i otwartych głowach, gotowych dzielić się swoim doświadczeniem i przyjaźnią... i o tym nigdy nie zapomnę :) a, że rzadzej zabieram głos... troszkę to Forum się zmieniło... wcale nie mówię, że na gorzej, broń bosze... jest po prostu inaczej, OK :)
Jestem wzruszona, że pamiętacie nie tylko o mnie, ale i o innych, choć nas nie widać... Dziękuję Kochani...
Użytkownik Ave napisał w wiadomości:

> Widzę, że Dinozaurów WŻ-towych poszukujesz Melduję się Makusiu :)
> Taka kolej rzeczy, że przychodzi "zmiana warty", nowe Żarłoczki, z
> nową energią i pomysłami :) Ja zaglądam, czytam i tak bedzie, bo sentyment do
> tego Forum będe miała zawsze. Poznałam tu wspaniałych, życzliwych, dobrych
> ludzi o wielkich sercach i otwartych głowach, gotowych dzielić się swoim
> doświadczeniem i przyjaźnią... i o tym nigdy nie zapomnę :) a, że rzadzej
> zabieram głos... troszkę to Forum się zmieniło... wcale nie mówię, że na
> gorzej, broń bosze... jest po prostu inaczej, OK :) Jestem
> wzruszona, że pamiętacie nie tylko o mnie, ale i o innych, choć nas nie
> widać... Dziękuję Kochani...
Czyżby to niebieskie to o mnie było?
Bahus
a juści...
Hej kochani miło mi ze pamiętacie o mnie !!!!!! Postaram się zaglądać cześciej.
witaj :)
Rosa, zosia, wanilia_91,Mońcia,dana39,nadi,Dorotazzaplota,Aleex, łOSOS,Glumanda,holly,dankarz,Krystyna911.........iiiiiii....
gdzieście..?
oo poczytałm forum i znalzła się Dorotka i Danusia
zosia codziennie na czacie:)
Makusiu, a gdzie Mari i jej fantastyczne reportaże azjatyckie?
> Makusiu, a gdzie Mari i jej fantastyczne reportaże azjatyckie?
no gdzie?? Mariiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
ABA... dziewczyne chyba zawialo, bo baaaardzo rzadko sie odzywa....ABA! Istoto otwarta i szczera, gdzie jestes? :)
widziałam Abe w jakimś wątku , więc powolutku chyba się pojawia :)