Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Obiecany wierszyk!!!

• Autor: k-lech Data: 2009-02-15 11:53:29

"Mądra rada"

Spotkał uczeń Profesora,
                                                             który był dziś na Nieszporach -
                                                             - Poradz Panie Profesorze,
                                                             bo ja sypiam coraz gorzej.

Stanął Profesor w wielkiej zadumie,
                                                                     zaczął się drapać po mądrej głowie,
                                                                     coś tam poszukał w swoim rozumie...-
                                                                     takimi słowy do ucznia powie -

Znam ja przyczynę tej sytuacji,
                                                              znana to prawda od zarania -
                                                              nie jedz tak pózno sutej kolacji,
                                                              natomiast jadaj sute śniadania!

• Autor: bytomianka Data: 2009-02-15 12:27:32

Sama prawda!!  Świetny wiersz :}}

• Autor: ania205 Data: 2009-02-15 13:05:22

bardzo mądra..rada..pozdrawiam.!

• Autor: DorDa Data: 2009-02-15 14:48:58

Nie prawda, nie prawdaaa! Spanie z pustym brzuszkiem to masochizm, poranna praca z pełnym brzuszkiem to tortura.

• Autor: Pola42 Data: 2009-02-15 13:38:58

Dobra rada, ale...ja w kwestii formalnej - komu był ten wierszyk obiecany ?

• Autor: k-lech Data: 2009-02-15 17:23:47

"Dziękuję za życzliwe przyjęcie.Postaram się nie zawieść, a dla tych, ktorzy chca wiersze podrzucę coś więcej!"
     Tak napisałem  kiedyś w powitalni, dla mnie to była obietnica i teraz jej dotrzymuję....Za komentarz dziękuję!

• Autor: Pola42 Data: 2009-02-15 17:26:45

Acha ! To jeszcze raz gratuluję zgrabnego wierszyka.

• Autor: jasia Data: 2009-02-15 17:44:30

k-lech, umieść swoje wiersze w" artykułach- twórczość"
    pozdrawiam jasia

• Autor: k-lech Data: 2009-02-15 19:02:34

Dziękuję za dobrą radę... tylko trochę się wstydzę hi, hi hi...

Przejdź do pełnej wersji serwisu