Jakie piękne ! I pewnie czasochłonne.Podziwiam cierpliwość. Ja namiętnie robię na drutach, ale większe sztuki, nie tak precyzyjne ! No i ostatnio zaczęły mi "siadać " oczy, niestety .
Dziękuję Wam pięknie..za pochwały....ale ja to uwielbiam..wręcz przeciwnie..to mnie uspokaja..uwielbiam to!!..jakby nie domowe zajęcia...mogę siedzieć cały dzień..i kręcić ..na drutach też umiem robić...bluzeczki..sweterki..różne wzorki.!Pozdrawiam cieplutko.!
ośka..na szydełkowanie..nigdy nie jest za późno...więc zabieraj się do roboty ..dasz radę..zapewniam..próbuj ..to proste i łatwe..pozdrawiam cieplutko..
Aniu dziekuję za wiare w moje siły, ale obawiam się, że kiedyś dawno temu moja babcia próbowala mnie nauczyć szydełkować i jedyne co zozumiałam to jak zrobić łańcuszek :) Bozia nie dala mi tego talentu za to Tobie jak najbardziej :) Mi dostały się inne talenty, w zupełnie innych dziedzinach :D
Użytkownik ania205 napisał w wiadomości: > no ..czemu?.. śmiało..śmiało ..chwal się.! bardzo piękne.! też masz zdolności > szydełkowe.!to już jest wielkie...coś.!pozdrawiam cieplutko.! Ania.!
Prześliczne! Brawo!! Ja zawsze marzyłam o szydełkowaniu. Niestety narazie nie miałam okazji się nauczyć. Może jak będę miałą troszkę więcej czasu... Pozdrawiam i życzę dalszego popełniania takich piękności.
Użytkownik exotica napisał w wiadomości: > Prześliczne! Brawo!! Ja zawsze marzyłam o szydełkowaniu. Niestety narazie nie > miałam okazji się nauczyć. Może jak będę miałą troszkę więcej czasu... > Pozdrawiam i życzę dalszego popełniania takich piękności.
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, a w razie potrzeby służę radą. : )
Aniu nie widziałam jeszcze tak pieknych serwetek, toż to arcydzieła!! Piękne! Nie potrafie szydełkować i pewnie już się nie nauczę, czasami kupuje serwetki na allegro. Marzy mi sie taka wielka serweta a raczej mały obrusik na stół ale nie mogę znaleźć, podziwiam twoje arcydzieło, pozdrawiam danka
Chcę się pochwalić moim dziełem....to tylko część z mojego szydełkowania....
Jakie piękne ! I pewnie czasochłonne.Podziwiam cierpliwość. Ja namiętnie robię na drutach, ale większe sztuki, nie tak precyzyjne !
No i ostatnio zaczęły mi "siadać " oczy, niestety .
Aniu przepiękne serwetki,masz cierpliwość.
Piękne! Jestem pod wrażeniem Twoich zdolności!
Piękne serwetki . Brawo.
Prawdziwe dzieła sztuki, chylę czoła!
Prawdziwy talent przepiekne te cuda
Aniu śliczne te twoje serwetki.
Prześliczne!!!
Aniu !! Zdolności Ty moje .... zdolna do wszystkiego ... )))) Sliczne cudeńka !Pozdrawiam serdecznieeeeeeeeeee!
Wszystkie śliczne, a najpiękniejsza ta biało-zielona.Naprawdę jest się czym pochwalić.
Dziękuję Wam pięknie..za pochwały....ale ja to uwielbiam..wręcz przeciwnie..to mnie uspokaja..uwielbiam to!!..jakby nie domowe zajęcia...mogę siedzieć cały dzień..i kręcić ..na drutach też umiem robić...bluzeczki..sweterki..różne wzorki.!Pozdrawiam cieplutko.!
Przepiękne! Gratuluję talentu i cierpliwości :)
Sa naprawde przesliczne.Moglabys na tym hobby niezle zarabiac:).Gratuluje cierpliwosci:)
Ślicznośći. Gratuluję i podziwiam procowitość.
Piękne,zamawiam tą z brazowom oblamówką.Pozdrawiam :))
Chohlik proszę bardzo...nie widzę problemów...już zaczynam robić....pozdrowionka .!
Przepiękne serwetki , gratuluje talentu:)
Sa niesamowite! ja umiem tylko lancuszkiem ale lubie szydelko
Śliczne.
po prostu piękne. gratuluje talentu i podziwiam bo to wielka sztuka :)
ja nigdy nie nauczyłam sie szydełkować chociaz bardzo chciałam.
ośka..na szydełkowanie..nigdy nie jest za późno...więc zabieraj się do roboty ..dasz radę..zapewniam..próbuj ..to proste i łatwe..pozdrawiam cieplutko..
Aniu dziekuję za wiare w moje siły, ale obawiam się, że kiedyś dawno temu moja babcia próbowala mnie nauczyć szydełkować i jedyne co zozumiałam to jak zrobić łańcuszek :) Bozia nie dala mi tego talentu za to Tobie jak najbardziej :) Mi dostały się inne talenty, w zupełnie innych dziedzinach :D
Użytkownik ania205 napisał w wiadomości:
> Chcę się pochwalić moim dziełem....to tylko część z mojego
> szydełkowania....
> Bardzo ładne : )
Ja też nieśmiało się pochwalę.
no ..czemu?.. śmiało..śmiało ..chwal się.! bardzo piękne.! też masz zdolności szydełkowe.!to już jest wielkie...coś.!pozdrawiam cieplutko.! Ania.!
Użytkownik ania205 napisał w wiadomości:
> no ..czemu?.. śmiało..śmiało ..chwal się.! bardzo piękne.! też masz zdolności
> szydełkowe.!to już jest wielkie...coś.!pozdrawiam cieplutko.! Ania.!
DZIĘKUJĘ :)
Prześliczne! Brawo!! Ja zawsze marzyłam o szydełkowaniu. Niestety narazie nie miałam okazji się nauczyć. Może jak będę miałą troszkę więcej czasu... Pozdrawiam i życzę dalszego popełniania takich piękności.
Użytkownik exotica napisał w wiadomości:
> Prześliczne! Brawo!! Ja zawsze marzyłam o szydełkowaniu. Niestety narazie nie
> miałam okazji się nauczyć. Może jak będę miałą troszkę więcej czasu...
> Pozdrawiam i życzę dalszego popełniania takich piękności.
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, a w razie potrzeby służę radą. : )
Bardzo ładne trzeba mieć talent :) podziwiam :)
Aniu nie widziałam jeszcze tak pieknych serwetek, toż to arcydzieła!! Piękne! Nie potrafie szydełkować i pewnie już się nie nauczę, czasami kupuje serwetki na allegro. Marzy mi sie taka wielka serweta a raczej mały obrusik na stół ale nie mogę znaleźć, podziwiam twoje arcydzieło, pozdrawiam danka