Bahus, no ja wiem ze to tragedia ale czy jest na tym forum chociaz jeden działający moderator? Mam wrazenie że od dluzszego czasu nikt tutaj nie dba o porzadek. I wcale nie chodzi mi o wklejanie zdjęć do przepisow ;>
Użytkownik aga9999 napisał w wiadomości: > Bahus, no ja wiem ze to tragedia ale czy jest na tym forum chociaz jeden > działający moderator? Mam wrazenie że od dluzszego czasu nikt tutaj nie dba o > porzadek. I wcale nie chodzi mi o wklejanie zdjęć do przepisow ;>
No coz, jezeli uwazasz ze w ostatnim czasie to co sie dzieje w w niektorych watakch nie wymaga moderacji, no to albo nie jestes na biezaco albo po prostu standard leci na pysk. Palcem pokazywac nie bede :> ale wystarczy zajrzeć do wątków z ostatniego miesiąca.
Użytkownik aga9999 napisał w wiadomości: > No coz, jezeli uwazasz ze w ostatnim czasie to co sie dzieje w w niektorych > watakch nie wymaga moderacji, no to albo nie jestes na biezaco albo po prostu > standard leci na pysk. Palcem pokazywac nie bede :> ale wystarczy zajrzeć > do wątków z ostatniego miesiąca.
Proszę o konkrety, co i gdzie uważasz że należałoby wyrzucić? Nie mam możliwości, czasu ani ochoty wszystkiego samemu przeczytać tym bardziej, że ilość wątków ostatnio jest oszałamiająca. Wszyscy znają mój nr gg (teraz nowy) i każdy może mi przekazać swoje wątpliwości. Również został założony odpowiedni wątek kierowany do moderatorów. Co się zaś tyczy standardu to jeśli Tobie nie odpowiada...no to cóż... masz setki innych możliwości zaistnieć gdzie indziej. Bahus
aga -- ja jestem:) posiadasz gg lub zawsze maila mozesz napisac jesli uwazasz ze trzeba by cos gdzies na forum zrobic :) uwagi sa wskazane jak najbardziej :) pozdr.......
ee tam :) do zawiszy czarnego mi brakuje:) hehehe moze "zawiany i pracuje na czarno" by odpowiadalo :D hahahahahah rozliczenia PIT jeszcze nie dostalem od pampasa :D hehehehe pozdr....
Posypało mi się gg straciłem całą bazę kontaktów...piszcie do mnie proszę abym mógł ją odbudować....
Bahus
Mój nowy numer gg 10440504
Bahus, no ja wiem ze to tragedia
ale czy jest na tym forum chociaz jeden działający moderator? Mam wrazenie że od dluzszego czasu nikt tutaj nie dba o porzadek.
I wcale nie chodzi mi o wklejanie zdjęć do przepisow ;>
Użytkownik aga9999 napisał w wiadomości:
> Bahus, no ja wiem ze to tragedia ale czy jest na tym forum chociaz jeden
> działający moderator? Mam wrazenie że od dluzszego czasu nikt tutaj nie dba o
> porzadek. I wcale nie chodzi mi o wklejanie zdjęć do przepisow ;>
To o co chodzi konkretnie?
Bahus
No coz, jezeli uwazasz ze w ostatnim czasie to co sie dzieje w w niektorych watakch nie wymaga moderacji, no to albo nie jestes na biezaco albo po prostu standard leci na pysk. Palcem pokazywac nie bede :> ale wystarczy zajrzeć do wątków z ostatniego miesiąca.
> No coz, jezeli uwazasz ze w ostatnim czasie to co sie dzieje w w niektorych
> watakch nie wymaga moderacji, no to albo nie jestes na biezaco albo po prostu
> standard leci na pysk. Palcem pokazywac nie bede :> ale wystarczy zajrzeć
> do wątków z ostatniego miesiąca.
Proszę o konkrety, co i gdzie uważasz że należałoby wyrzucić? Nie mam możliwości, czasu ani ochoty wszystkiego samemu przeczytać tym bardziej, że ilość wątków ostatnio jest oszałamiająca. Wszyscy znają mój nr gg (teraz nowy) i każdy może mi przekazać swoje wątpliwości. Również został założony odpowiedni wątek kierowany do moderatorów.
Co się zaś tyczy standardu to jeśli Tobie nie odpowiada...no to cóż... masz setki innych możliwości zaistnieć gdzie indziej.
Bahus
Jeżeli w ten pokrętny sposób chcesz i mnie zwerbować na inny portal to niestety to Ci sie nie uda ;)
> Jeżeli w ten pokrętny sposób chcesz i mnie zwerbować na inny portal to
> niestety to Ci sie nie uda ;)
Wystarczy mi Ciebie tutaj.... (aż nadto).
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
Wystarczy mi Ciebie tutaj.... (aż nadto).
Ha ha ha ha
Haha,, Agusiu,,,trzymaj sie nogami i recami naszego portalu, bo inaczej dziesiec nowych przyjdzie na Twoje miejsce:)
Buziaki sle:)
aga -- ja jestem:)
posiadasz gg lub zawsze maila mozesz napisac jesli uwazasz ze trzeba by cos gdzies na forum zrobic :)
uwagi sa wskazane jak najbardziej :)
pozdr.......
Bodek, Ty jak Zawisza Czarny,,,zawsze na posterunku i mile slowa masz dla kazdego:)
Pozdrowienia tineczka
ee tam :)
do zawiszy czarnego mi brakuje:) hehehe
moze "zawiany i pracuje na czarno" by odpowiadalo :D hahahahahah
rozliczenia PIT jeszcze nie dostalem od pampasa :D hehehehe
pozdr....
Milo, ale ja nie mam gg,,,