ten znak wodny zostal utworzony aby zabezpieczyc fotki uzytkownikow przy plagiatach :) juz byl kiedys tam watek o tym -- jak jednej uzytkowniczki przepis wyladowal w gazecie z fotka. pampas utworzyl to aby chronilo nasze wz-towe przepisy i fotki :) mam nadzieje ze jasno to napisalem :) hehe pozdr....
Myślę, że CZOS nie chodziło o to, że znak w ogóle jest, tylko o to, czy nie można go przesunąć jakoś /w dół, w górę/....tak przynajmniej ja zrozumiałam....
Mam pytanie i ewentualnie prośbę do "techniki".
Czy można by podpis WŻ nakładany na zdjęcia tu umieszczane przesunąć w róg lub na sam dół.
W tej chwili jest on na środku i nieraz zakłóca obraz. Pozdrawiam.
ten znak wodny zostal utworzony aby zabezpieczyc fotki uzytkownikow przy plagiatach :)
juz byl kiedys tam watek o tym -- jak jednej uzytkowniczki przepis wyladowal w gazecie z fotka.
pampas utworzyl to aby chronilo nasze wz-towe przepisy i fotki :)
mam nadzieje ze jasno to napisalem :) hehe
pozdr....
Bodek..Ty dzisiaj szalejesz !
Cały dzień dziś masz dyżur przy komputerze, bo gdzie nie wejdę, tam Bodek już był .Miło,ale czuję się taka...moderowana
Bardzo miło być moderowaną przez Bodka
ale macie kudlate mysli dziewuchy:):D
Jeśli już to : dziewczynki !
no to zejde z dziewuch na wiedzmy:) hehehe
nie zmienia to faktu ze macie kudlate mysli :) hahahaha
Ale kudłate myśli są fajne ;)))
a no tak bywa ze sa fajne:) heheheh
Myślę, że CZOS nie chodziło o to, że znak w ogóle jest, tylko o to, czy nie można go przesunąć jakoś /w dół, w górę/....tak przynajmniej ja zrozumiałam....
to juz zalezne od pampasa :)
jesli przesuniemy na dol np do rogu to ktos sprytny bedzie mogl nadal uzyc fotke poniewaz bedzie mogl ja obrobic :)
Jeżeli chodzi o mnie to mi te napisy wcale nie przeszkadzają . Szczeże to nawet ich nie zauważałam do tej pory.