Witam serdecznie i proszę o radę. Znacie jakieś linki o strojach ( symbolicznych) w formie owoców i warzyw np. mały berecik jakby truskawka, czy liść kapusty , czy śmieszny bananik . Mam nadzieję ,że wiecie o co chodz. Mam impezkę o witaminach i każdy uczestnik powinien mieć coś z tych rzeczy . Proszę pomóżcie mi.
Użytkownik Lusy napisał w wiadomości: > Chodziło mi o coś takiego, np czerwony berecik w zielone kropeczki z listkami > koło antenki , Lusy, musisz po prostu zdać się na własny umysł i wyobraźnię! Pozdrki, M
Witam serdecznie i proszę o radę. Znacie jakieś linki o strojach ( symbolicznych) w formie owoców i warzyw np. mały berecik jakby truskawka, czy liść kapusty , czy śmieszny bananik . Mam nadzieję ,że wiecie o co chodz. Mam impezkę o witaminach i każdy uczestnik powinien mieć coś z tych rzeczy . Proszę pomóżcie mi.
Nie widzę tego
Lucy chciałam Ci wysłać zdjęcia, ale coś chyba nie tak z Twoim e-mailem. Czy ten, który podajesz w ustawieniach jest aktualny?
lusy48@o2.pl
jest dobry
Chodziło mi o coś takiego, np czerwony berecik w zielone kropeczki z listkami koło antenki ,
Użytkownik Lusy napisał w wiadomości:
> Chodziło mi o coś takiego, np czerwony berecik w zielone kropeczki z listkami
> koło antenki ,
Lusy, musisz po prostu zdać się na własny umysł i wyobraźnię! Pozdrki, M