Piekę chleb w maszynie. Zawsze niezależnie od ustawień otrzymuję jasną skórkę na wierzchu. Boki są zawsze odpowiednie nawet mogły by być jaśniejsze. Chleb dopieczony wewnątrz i bardzo dobry. czy wszystkie maszyny to mają bo grzałki są na dole.
Od góry nic nie grzeje więc nie jest możliwe zrumienienie skórki. Ja radzę sobie w ten sposób,że gdy koniecznie chcę rumianą wstawiam gotowy chleb do piekarnika z włączoną górą /nagrzany do 200/ dosłownie na 5 minut i jest piękny
Piekę chleb w maszynie. Zawsze niezależnie od ustawień otrzymuję jasną skórkę na wierzchu. Boki są zawsze odpowiednie nawet mogły by być jaśniejsze. Chleb dopieczony wewnątrz i bardzo dobry. czy wszystkie maszyny to mają bo grzałki są na dole.
Od góry nic nie grzeje więc nie jest możliwe zrumienienie skórki. Ja radzę sobie w ten sposób,że gdy koniecznie chcę rumianą wstawiam gotowy chleb do piekarnika z włączoną górą /nagrzany do 200/ dosłownie na 5 minut i jest piękny