Kochani dziękuję i WAM :)))) baaaardzo.... Jeszcze emocje i nerwy mi nie przeszly,ale uczucie ...eh:) Wlaśnie wrócilam ,odebralam wynik tomografu i podeszlam do lekarki ,bo balam się sama czytać nawet opis... balam się ze mogę coś źle zrozumieć... Wedlug wyniku pluca i wszystkie tkanki klatki piersiowej są w normie :). Wyszlo tam że ma dodatkowe żebro szyjne lewe... narazie nie mam pojęcia co z tym dalej, jutro może uda mi się dodzwonić do Rabki to mi powiedzą czy ono w jakiś sposób przeszkadza...
no to SUPER że jest super.....trzymajcie się cieplutko, będzie dobrze a tak na marginesie....no niech mi ktoś powie, że nasze fluidy i kciuki nie są skuteczne....???...........SĄ !!!!!!!!
Dzwonilam do Rabki:).Wszystko jest ok. ...żebro nie ma nic wspólnego z odmą. Powiedzial mi że może mieć jakieś dolegliwości bólowe ,ale to już dowiem sie w Busku jak pojedziemy w kwietniu. Czyli jest ok:) Mozemy rehabilitować:)))
Kochani dziękuję i WAM :)))) baaaardzo.... Jeszcze emocje i nerwy mi nie przeszly,ale uczucie ...eh:)
Wlaśnie wrócilam ,odebralam wynik tomografu i podeszlam do lekarki ,bo balam się sama czytać nawet opis... balam się ze mogę coś źle zrozumieć... Wedlug wyniku pluca i wszystkie tkanki klatki piersiowej są w normie :). Wyszlo tam że ma dodatkowe żebro szyjne lewe... narazie nie mam pojęcia co z tym dalej, jutro może uda mi się dodzwonić do Rabki to mi powiedzą czy ono w jakiś sposób przeszkadza...
ehh:)))))
Wspaniala wiadomosc!!! Ciesze sie razem z Toba ... z Wami :))))
No i super że taka dobra wiadomość:)))
Mam nadzieję że z Rabki dostaniesz pozytywną odpowiedź:)
Lucky, źle sie podpięłam :))
Hura!!!!Cieszę się razem z Tobą i nadal trzymam za Ciebie i chłopaków kciuki
super!!!
Super :)
Hurra, super i ciesze sie z wami oraz trzymam kciuki dalej
Super wiadomość:-))
SUPEEEER!!!!!
wspaniałe wieści
Mam nadzieję,że niedługo wszystko się do końca wyjaśni. Póki co, - ja i Nostra - trzymamy kciuki za Ciebie i Twojego synka.Gorąco pozdrawiamy...
no to SUPER że jest super.....trzymajcie się cieplutko, będzie dobrze
a tak na marginesie....no niech mi ktoś powie, że nasze fluidy i kciuki nie są skuteczne....???...........SĄ !!!!!!!!
Super wiadomość!!!!!!!!
pychol :*
To się cieszę i mam nadzieje,że następne wiadomości też będą pozytywne.
Świetnie!! Nadal trzymam kciuki, będzie dobrze:)))
Dzięki Bogu, że jest dobrze.Pozdrawiam Całą Rodzinkę!
Cieszę sie ,że wszystko się dobrze skończyło, wyściskaj Kubę!!
Ja również bardzo się cieszę z tych pomyślnych wiadomości i ściskam was gorąco!!!
Życzę Wam żeby dalej wszystko układało się jak najlepiej.
Grażynko bardzo sie ciesze z tych dobrych wiadomosci !! Trzymajcie sie kochani !
Super, usciski dla Was wszystkich tineczka:)
tajgerku tez zsie ciesze :) duze buziaki dla was :))
dziękuję wam ślicznie:) jeszcze mnie nerwy nie opuścily, myślę że jak się prześpię to dopiro do mnie dotrze:)
Buziaczki dla WAS:)
To bardzo dobre wiadomości,oby takich więcej! Buziole!
...
...
SUUUUUPER !!!!!!!!!
Duzo , duzo , zdrowka dla Kuby :)
Dzwonilam do Rabki:).Wszystko jest ok. ...żebro nie ma nic wspólnego z odmą. Powiedzial mi że może mieć jakieś dolegliwości bólowe ,ale to już dowiem sie w Busku jak pojedziemy w kwietniu. Czyli jest ok:) Mozemy rehabilitować:)))
cmokasy sle:)
Grażynko zawsze jest ok, bo nie ma innej opcji!! I zawsze będzie ok, bo jesteście cudowną Rodzinką!!!! Pozdrowienia i buziaki!!!
Super wiadomości - trzymajcie się Tajgerki :)