Jakie warunki trzeba spełniać,żeby"otrzymać posadę"moderatora?To czyn społeczny czy profity? Kto ma prawo zablokować konto-moderator czy admin.?Dzięki za odp.
Najpierw wymisl dobry pomysl na interesujaca strone, potem znajdz dobry serw, nastepnie wszystkie koszty pokryj z wlasnej kieszeni na poczatku,,,jak ludzie beda chcieli byc na twojej stronie, zaczna sie firmy interesowac ( reklama) i grosz za groszem bedzie wplywal na twoje konto:))))
Tutaj nie zablokujesz ani konta moderatorow, ani admina,,,,,, Z tego co wiem, o ile sie nie myle, to Wkn i Pampas ( oni sa zalozycielami) oraz Bahus sa wlascicielami WZ, a Bodek pracuje za pare piwek,,,jak na razie:)))
No musisz być parę lat na stronie...poznać wszystko "od podszewki". Tobie, który się zarejestrował na WŻ dzisiaj raczej to "stanowisko" nie grozi Bahus
Bahus lub ktos inny z moderatorów możecie zdradzić czy z Waszej pracy na tej stronie otrzymujecie jakies wynagrodzenie czy jest to społecznie robione? Oczywiście nie pytam ile ewentualnie zarabiacie bo więcej zła niż dobra by to przynisło z powodu zazdrości niektórych ludzi.
Bahusie, marnujesz się i naprawdę dziwię się,że chce Ci się tak harować za taką nędzna kwotę ! Mnie by nawet nie starczyło na waciki...A Tobie chociaż na piwko wystarcza ?
A mój kuzyn- lekarz odpowiada - za dużo, zeby wydac, ostatnie inwestycje były nietrafione ale mam jesczze duzo i znowu inwestuje. Bahus- jestes jeszcze lepszy.
Moderator to osoba, co do której Administrator ma pełne zaufanie jeśli chodzi o pilnowanie jakości serwisu - tak w treści jak i ogólnego nastroju. Moderator to nie "posada", którą się otrzymuje, ale wielki kredyt zaufania jaki dostaje się dzięki długotrwałej aktywności na forum, postawie pro-ludzkiej, pozytywnej i otwartej. Ponieważ Właściciel strony reprezentowany przez Administratora (na WŻ to jedno i to samo) określa jaki ma być charakter strony - moderatorzy z reguły spełniają kryteria w pewnym sensie osobiste właściciela (na każdej stronie tak jest) - chodzi o to, by w zespole dobrze się dogadać, mieć wspólne oczekiwania lub umieć się co do nich porozumieć. Kredyt ten jest nadawany przez Administratora w sposób subiektywny, dobrowolny i niedemokratyczny :) I z tym należy po prostu się pogodzić. Aha... i nie podlizywać się na siłę w nadziei, że się tę funkcję otrzyma. Moderator w zależności od uprawnień moze wykasowywać lub blokować wątki, edytować wypowiedzi lub "banować" użytkowników. Administrator to funkcja nadrzędna do moderatorów. Wie o serwisie wszystko i może po prostu jednym ruchem usunąć całą stronę ;) Aha. Moderator to nie fucha :) to służba na rzecz :)
(wypowiedź opieram o długoletnie doświadczenie społecznościowo-onlajnowe. o. )
Anay....jestem pod wrażeniem...napisałaś to pięknie...nic dodać nic ująć. Nigdy Cię o takie wnikliwe, trzeźwe i spontaniczne spojrzenie w tym "temacie" nie podejrzewałem..... Bahus
Pytanie zupełnie nie na miejscu na tej stronie. Funkcja moderratora spełniana jest dobrowolnie i nieodpłatnie i pełnią ją jedynie osoby obdarzone kredytem zaufania, na który trzeba sobie zapracować. Jest to rodzaj wyróżniającego i nie zawsze wiążącego się z wdzięcznością i zrozumieniem użytkowników stanowiska. Jak dotąd wszystkich osób pełniących rolę moderatorów mogły nam pozazdrościć inne strony internetowe - i mamy nadzieję, że tak zostanie.
pozdrawiam wkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna Kurczę Natenczas i tak dalej...
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Pytanie zupełnie nie na miejscu na tej stronie. Funkcja moderratora spełniana > jest dobrowolnie i nieodpłatnie i pełnią ją jedynie osoby obdarzone kredytem > zaufania, na który trzeba sobie zapracować. Jest to rodzaj wyróżniającego i > nie zawsze wiążącego się z wdzięcznością i zrozumieniem użytkowników > stanowiska. Jak dotąd wszystkich osób pełniących rolę moderatorów mogły nam > pozazdrościć inne strony internetowe - i mamy nadzieję, że tak > zostanie.pozdrawiamwkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna > Kurczę Natenczas i tak dalej...
a no, ta niepamietna noc......................... :):):):):):):):):):):) wyznam: zapracowalem :P:P:P:P:P:P hehehehe
Dziękuję wam wszyscy moderatorzy za waszą pracę. Wielki tród wkładacie w to co robicie. Często jesteście niedocenieni, czasem poniżani ale nie zrażajcie się. Zacisnąć zęby jeżeli je jeszcze macie i róbcie swoje. Nie poddajcie się. Ktoś niezadowolony zawsze się znajdzie ale większość Was kocha.
Jakie warunki trzeba spełniać,żeby"otrzymać posadę"moderatora?To czyn społeczny czy profity?
Kto ma prawo zablokować konto-moderator czy admin.?Dzięki za odp.
Szukasz posady???
Dobry z ciebie kwiatek,,,hehehe,,,
Najpierw wymisl dobry pomysl na interesujaca strone, potem znajdz dobry serw, nastepnie wszystkie koszty pokryj z wlasnej kieszeni na poczatku,,,jak ludzie beda chcieli byc na twojej stronie, zaczna sie firmy interesowac ( reklama) i grosz za groszem bedzie wplywal na twoje konto:))))
Tutaj nie zablokujesz ani konta moderatorow, ani admina,,,,,,
Z tego co wiem, o ile sie nie myle, to Wkn i Pampas ( oni sa zalozycielami) oraz Bahus sa wlascicielami WZ, a Bodek pracuje za pare piwek,,,jak na razie:)))
No musisz być parę lat na stronie...poznać wszystko "od podszewki". Tobie, który się zarejestrował na WŻ dzisiaj raczej to "stanowisko" nie grozi
Bahus
Bahus lub ktos inny z moderatorów możecie zdradzić czy z Waszej pracy na tej stronie otrzymujecie jakies wynagrodzenie czy jest to społecznie robione? Oczywiście nie pytam ile ewentualnie zarabiacie bo więcej zła niż dobra by to przynisło z powodu zazdrości niektórych ludzi.
No wkn wypłaca mi 11000 zł miesięcznie, a ten sknera Pampas tylko 9000 zł...Cały czas myślę aby oderwać się od tak nędznych apanaży........
Bahus
Bahus, hahahahahaha
Tak jak sie mowi: na glupie pytania nie ma madrych odpowiedzi:))))
Bahusie, marnujesz się i naprawdę dziwię się,że chce Ci się tak harować za taką nędzna kwotę ! Mnie by nawet nie starczyło na waciki...A Tobie chociaż na piwko wystarcza ?
Pola , sluchaj Bahusa i pij zimna wode , to ze szpitala szybko nie wyjdziesz
A mój kuzyn- lekarz odpowiada - za dużo, zeby wydac, ostatnie inwestycje były nietrafione ale mam jesczze duzo i znowu inwestuje.
Bahus- jestes jeszcze lepszy.
Moderator to osoba, co do której Administrator ma pełne zaufanie jeśli chodzi o pilnowanie jakości serwisu - tak w treści jak i ogólnego nastroju. Moderator to nie "posada", którą się otrzymuje, ale wielki kredyt zaufania jaki dostaje się dzięki długotrwałej aktywności na forum, postawie pro-ludzkiej, pozytywnej i otwartej. Ponieważ Właściciel strony reprezentowany przez Administratora (na WŻ to jedno i to samo) określa jaki ma być charakter strony - moderatorzy z reguły spełniają kryteria w pewnym sensie osobiste właściciela (na każdej stronie tak jest) - chodzi o to, by w zespole dobrze się dogadać, mieć wspólne oczekiwania lub umieć się co do nich porozumieć. Kredyt ten jest nadawany przez Administratora w sposób subiektywny, dobrowolny i niedemokratyczny :) I z tym należy po prostu się pogodzić. Aha... i nie podlizywać się na siłę w nadziei, że się tę funkcję otrzyma.
Moderator w zależności od uprawnień moze wykasowywać lub blokować wątki, edytować wypowiedzi lub "banować" użytkowników.
Administrator to funkcja nadrzędna do moderatorów. Wie o serwisie wszystko i może po prostu jednym ruchem usunąć całą stronę ;)
Aha. Moderator to nie fucha :) to służba na rzecz :)
(wypowiedź opieram o długoletnie doświadczenie społecznościowo-onlajnowe. o. )
Anay....jestem pod wrażeniem...napisałaś to pięknie...nic dodać nic ująć. Nigdy Cię o takie wnikliwe, trzeźwe i spontaniczne spojrzenie w tym "temacie" nie podejrzewałem.....
Bahus
no masz.... to teraz już nie wiem czy ty mnie obrażasz, czy komplementujesz
Raczej to drugie ;)
Bahus
Bahus, nie podlizuj sie:))))
Pytanie zupełnie nie na miejscu na tej stronie. Funkcja moderratora spełniana jest dobrowolnie i nieodpłatnie i pełnią ją jedynie osoby obdarzone kredytem zaufania, na który trzeba sobie zapracować. Jest to rodzaj wyróżniającego i nie zawsze wiążącego się z wdzięcznością i zrozumieniem użytkowników stanowiska. Jak dotąd wszystkich osób pełniących rolę moderatorów mogły nam pozazdrościć inne strony internetowe - i mamy nadzieję, że tak zostanie.
pozdrawiam
wkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna Kurczę Natenczas i tak dalej...
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:

pozdrawiamwkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna
> Kurczę Natenczas i tak dalej...
To że wredna, to niezaprzeczalny fakt, którego zmienić się nie da
Bahus
;) ale należy zaakceptować.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Pytanie zupełnie nie na miejscu na tej stronie. Funkcja moderratora spełniana
> jest dobrowolnie i nieodpłatnie i pełnią ją jedynie osoby obdarzone kredytem
> zaufania, na który trzeba sobie zapracować. Jest to rodzaj wyróżniającego i
> nie zawsze wiążącego się z wdzięcznością i zrozumieniem użytkowników
> stanowiska. Jak dotąd wszystkich osób pełniących rolę moderatorów mogły nam
> pozazdrościć inne strony internetowe - i mamy nadzieję, że tak
> zostanie.pozdrawiamwkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna
> Kurczę Natenczas i tak dalej...
a no, ta niepamietna noc......................... :):):):):):):):):):):)
wyznam: zapracowalem :P:P:P:P:P:P hehehehe
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
...a no, ta niepamietna noc.........................
> :):):):):):):):):):):) wyznam:
> zapracowalem :P:P:P:P:P:P hehehehe
???? , a co się wtedy stało ??
oficjalnie musze zaprzeczac:) hehehe
co sie stalo??? zapracowalem sobie na moderatora:) hehehe
Hm, do dzisiaj myślałam, że pamiętna, a tu się okazało, że jest gorzej niż myślałam hahaha :D
aaa czepiasz sie :P sloweczka:)
do takiej nocy to nie mam sklerozy :)
Dziękuję wam wszyscy moderatorzy za waszą pracę. Wielki tród wkładacie w to co robicie. Często jesteście niedocenieni, czasem poniżani ale nie zrażajcie się. Zacisnąć zęby jeżeli je jeszcze macie
i róbcie swoje. Nie poddajcie się. Ktoś niezadowolony zawsze się znajdzie ale większość Was kocha.
Dziękuję za mniej lub bardziej wyczerpującą odpowiedź.Lepiej z "władzą"nie zadzierać i zawsze grzecznie
Życzę sukcesów na miarę NASZEJ KLASY!