Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nurtujące pytania...

• Autor: kwiatek09 Data: 2009-02-18 20:21:44

Jakie warunki trzeba spełniać,żeby"otrzymać posadę"moderatora?To czyn społeczny czy profity?
    Kto ma prawo zablokować konto-moderator czy admin.?Dzięki za odp.

• Autor: dankarz Data: 2009-02-18 20:26:22

Szukasz posady???

• Autor: tineczka Data: 2009-02-18 20:58:39

Dobry z ciebie kwiatek,,,hehehe,,,

Najpierw wymisl dobry pomysl na interesujaca strone, potem znajdz dobry serw, nastepnie wszystkie koszty pokryj z wlasnej kieszeni na poczatku,,,jak ludzie beda chcieli byc na twojej stronie, zaczna sie firmy interesowac ( reklama) i grosz za groszem bedzie wplywal na twoje konto:))))

Tutaj nie zablokujesz ani konta moderatorow, ani admina,,,,,,
    Z tego co wiem, o ile sie nie myle, to Wkn i Pampas ( oni sa zalozycielami) oraz Bahus sa wlascicielami WZ, a Bodek pracuje za pare piwek,,,jak na razie:)))

• Autor: bahus Data: 2009-02-18 20:59:48

No musisz być parę lat na stronie...poznać wszystko "od podszewki". Tobie, który się zarejestrował na WŻ dzisiaj raczej to "stanowisko" nie grozi
    Bahus

• Autor: as Data: 2009-02-18 21:39:36

Bahus lub ktos inny z moderatorów możecie zdradzić czy z Waszej pracy na tej stronie otrzymujecie jakies wynagrodzenie czy jest to społecznie robione? Oczywiście nie pytam ile ewentualnie zarabiacie bo więcej zła niż dobra by to przynisło z powodu zazdrości niektórych ludzi.

• Autor: bahus Data: 2009-02-18 21:45:49

No wkn wypłaca mi 11000 zł miesięcznie, a ten sknera Pampas tylko 9000 zł...Cały czas myślę aby oderwać się od tak nędznych apanaży........
    Bahus

• Autor: tineczka Data: 2009-02-18 22:06:28

Bahus, hahahahahaha

Tak jak sie mowi: na glupie pytania nie ma madrych odpowiedzi:))))

• Autor: Pola42 Data: 2009-02-19 10:37:00

Bahusie, marnujesz się i naprawdę dziwię się,że chce Ci się tak harować za taką nędzna kwotę ! Mnie by nawet nie starczyło na waciki...A Tobie chociaż na piwko wystarcza ?

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-02-19 12:46:02

Pola , sluchaj Bahusa i pij zimna wode , to ze szpitala szybko nie wyjdziesz

• Autor: romarr1 Data: 2009-02-19 18:19:28

A mój kuzyn- lekarz odpowiada - za dużo, zeby wydac, ostatnie inwestycje były nietrafione ale mam jesczze duzo i znowu inwestuje.
    Bahus- jestes jeszcze lepszy.

• Autor: anay Data: 2009-02-18 21:03:48

Moderator to osoba, co do której Administrator ma pełne zaufanie jeśli chodzi o pilnowanie jakości serwisu - tak w treści jak i ogólnego nastroju.  Moderator to nie "posada", którą się otrzymuje, ale wielki kredyt zaufania jaki dostaje się dzięki długotrwałej aktywności na forum, postawie pro-ludzkiej, pozytywnej i otwartej.  Ponieważ Właściciel strony reprezentowany przez Administratora (na WŻ to jedno i to samo) określa jaki ma być charakter strony - moderatorzy z reguły spełniają kryteria w pewnym sensie osobiste właściciela (na każdej stronie tak jest) - chodzi o to, by w zespole dobrze się dogadać, mieć wspólne oczekiwania lub umieć się co do nich porozumieć.    Kredyt ten jest nadawany przez Administratora w sposób subiektywny, dobrowolny i niedemokratyczny :) I z tym należy po prostu się pogodzić. Aha... i nie podlizywać się na siłę w nadziei, że się tę funkcję otrzyma.
    Moderator w zależności od uprawnień moze wykasowywać lub blokować wątki, edytować wypowiedzi lub "banować" użytkowników.
    Administrator to funkcja nadrzędna do moderatorów.   Wie o serwisie wszystko i może po prostu jednym ruchem usunąć całą stronę ;)
    Aha. Moderator to nie fucha :) to służba na rzecz :)

(wypowiedź opieram o długoletnie doświadczenie społecznościowo-onlajnowe. o. )

• Autor: bahus Data: 2009-02-18 21:10:00

Anay....jestem pod wrażeniem...napisałaś to pięknie...nic dodać nic ująć. Nigdy Cię o takie wnikliwe, trzeźwe i spontaniczne spojrzenie w tym "temacie" nie podejrzewałem.....
    Bahus

• Autor: anay Data: 2009-02-18 21:21:31

no masz.... to teraz już nie wiem czy ty mnie obrażasz, czy komplementujesz

• Autor: bahus Data: 2009-02-18 21:40:56

Raczej to drugie ;)
    Bahus

• Autor: tineczka Data: 2009-02-18 22:10:19

Bahus, nie podlizuj sie:))))

• Autor: Wkn Data: 2009-02-18 22:38:44

Pytanie zupełnie nie na miejscu na tej stronie. Funkcja moderratora spełniana jest dobrowolnie i nieodpłatnie i pełnią ją jedynie osoby obdarzone kredytem zaufania, na który trzeba sobie zapracować. Jest to rodzaj wyróżniającego i nie zawsze wiążącego się z wdzięcznością i zrozumieniem użytkowników stanowiska. Jak dotąd wszystkich osób pełniących rolę moderatorów mogły nam pozazdrościć inne strony internetowe - i mamy nadzieję, że tak zostanie.

pozdrawiam
    wkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna Kurczę Natenczas i tak dalej...

• Autor: bahus Data: 2009-02-18 22:47:38

Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
    pozdrawiamwkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna
    > Kurczę Natenczas i tak dalej...

To że wredna, to niezaprzeczalny fakt, którego zmienić się nie da
    Bahus

• Autor: anay Data: 2009-02-18 22:50:50

;) ale należy zaakceptować.

• Autor: Bodek Data: 2009-02-19 00:01:26

Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
    > Pytanie zupełnie nie na miejscu na tej stronie. Funkcja moderratora spełniana
    > jest dobrowolnie i nieodpłatnie i pełnią ją jedynie osoby obdarzone kredytem
    > zaufania, na który trzeba sobie zapracować
    . Jest to rodzaj wyróżniającego i
    > nie zawsze wiążącego się z wdzięcznością i zrozumieniem użytkowników
    > stanowiska. Jak dotąd wszystkich osób pełniących rolę moderatorów mogły nam
    > pozazdrościć inne strony internetowe - i mamy nadzieję, że tak
    > zostanie.pozdrawiamwkn - administrator/moderator WuZetu bla bla bla Wredna
    > Kurczę Natenczas i tak dalej...

a no, ta niepamietna noc......................... :):):):):):):):):):):)
    wyznam:                         zapracowalem :P:P:P:P:P:P hehehehe

• Autor: ASTI Data: 2009-02-19 07:23:02

Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:

...a no, ta niepamietna noc.........................
    > :):):):):):):):):):):) wyznam:
    > zapracowalem :P:P:P:P:P:P hehehehe

???? , a co się wtedy stało ??

• Autor: Bodek Data: 2009-02-19 09:50:43

oficjalnie musze zaprzeczac:) hehehe
    co sie stalo??? zapracowalem sobie na moderatora:) hehehe

• Autor: Wkn Data: 2009-02-19 07:47:44

Hm, do dzisiaj myślałam, że pamiętna, a tu się okazało, że jest gorzej niż myślałam hahaha :D

• Autor: Bodek Data: 2009-02-19 09:49:43

aaa czepiasz sie :P sloweczka:)
    do takiej nocy to nie mam sklerozy :)

• Autor: as Data: 2009-02-19 09:51:04

Dziękuję wam wszyscy moderatorzy za waszą pracę. Wielki tród wkładacie w to co robicie. Często jesteście niedocenieni, czasem poniżani ale nie zrażajcie się. Zacisnąć zęby jeżeli je jeszcze macie i róbcie swoje. Nie poddajcie się. Ktoś niezadowolony zawsze się znajdzie ale większość Was kocha.

• Autor: kwiatek09 Data: 2009-02-19 11:12:27

Dziękuję za mniej lub bardziej wyczerpującą odpowiedź.Lepiej z "władzą"nie zadzierać i zawsze grzecznie
    Życzę sukcesów na miarę NASZEJ KLASY!

Przejdź do pełnej wersji serwisu