Właśnie o tej mniej więcej porze wyłączyłam komputer, włączyłam na chwilę telewizor i usłyszałam tę smutną wiadomość. Młoda, utalentowana, wesoła. Nie dane jej było skorzystać z emerytury sportowca, na którą zasłużyła.
Żadne słowa nie wyrażą smutku po tej tragedii. Młoda, ambitna, zdolna z wielkim talentem, niesłychanie skromna ... Jestem w szoku. Znam Jej rodzinę osobiście i to właśnie Rodzicom i Bratu składam wyrazy głebokiego wspólczucia.
Z ust mi wyjales te slowa, agonistyczny sport to nic dobrego, organizm nie wytrzymuje nacisku, zawal albo bialaczka, komorki wpadaja w "szal" i czesto zle sie konczy...
Tragedia. Kolejna tragedia ale wlasnie dlatego, ze kolejna tego typu zwiazana ze sportowcem - mam i inne refleksje. Ta tragedia to najprawdobodobniej cena za wspomaganie prowadzace do sukcesow. Niestety - bardzo czesto to nie sam talent i trening decyduje o sukcesie, a wymyslne techniki wspomagajace. Sportowcy sa tego swiadomi, a jednak - brna dalej....
Smutne. Pierwsze co mi sie nasuwa to czym oni ją faszerowali? Moim zdaniem to po jakiś "super" suplementach diety dla sportowców. Powinni jej zrobic pożądne badabia i ktoś za to powinien odpowiedzieć chociaż życia to jej nie wróci. Może uratuje to życie innemu sportowcowi.
[*] Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich taka młoda :-(
http://sport.wp.pl/kat,1762,title,Kamila-Skolimowska-nie-zyje,wid,10865196,wiadomosc.html?ticaid=17878
Właśnie przeczytałam o tym - straszne, jak szybko ludzie odchodzą.
[*] [*] [*]
[*] [*] [*]
Bardzo przykra wiadomosc...wyrazy wspolczucia dla calej rodziny :(
[*]
Właśnie o tej mniej więcej porze wyłączyłam komputer, włączyłam na chwilę telewizor i usłyszałam tę smutną wiadomość. Młoda, utalentowana, wesoła. Nie dane jej było skorzystać z emerytury sportowca, na którą zasłużyła.
Żadne słowa nie wyrażą smutku po tej tragedii. Młoda, ambitna, zdolna z wielkim talentem, niesłychanie skromna ... Jestem w szoku. Znam Jej rodzinę osobiście i to właśnie Rodzicom i Bratu składam wyrazy głebokiego wspólczucia.
Ja nadal jestem w szoku :( Miała całe życie przed sobą.
(*) (*) (*)
SZOK!!!
Bardzo dawno Jerzy Witlin napisał "Przez sport do trwałego kalectwa"
Z ust mi wyjales te slowa, agonistyczny sport to nic dobrego, organizm nie wytrzymuje nacisku, zawal albo bialaczka, komorki wpadaja w "szal" i czesto zle sie konczy...
Az sie poplakalam:(((
[*][*][*]
Tragedia.
Kolejna tragedia ale wlasnie dlatego, ze kolejna tego typu zwiazana ze sportowcem - mam i inne refleksje.
Ta tragedia to najprawdobodobniej cena za wspomaganie prowadzace do sukcesow. Niestety - bardzo czesto to nie sam talent i trening decyduje o sukcesie, a wymyslne techniki wspomagajace.
Sportowcy sa tego swiadomi, a jednak - brna dalej....
Smutne. Pierwsze co mi sie nasuwa to czym oni ją faszerowali? Moim zdaniem to po jakiś "super" suplementach diety dla sportowców. Powinni jej zrobic pożądne badabia i ktoś za to powinien odpowiedzieć chociaż życia to jej nie wróci. Może uratuje to życie innemu sportowcowi.
zdarza się, że nawet "banalne" suplementy mogą doprowadzić do tragedii.
Skladam wyrazy wspolczucia dla rodziny i bliskich przyjaciol.
Bardzo to smutne i strata dla rodziny i sportu...Taka młoda dziewczyna, naprawdę szkoda !

Smutna wiadomośc, właśnie usłyszałam o tym w radiu [*]
Wyrazy głębokiego współczucia. Wielka strata i żal....
[*][*[[*]
(*)
Wielka strata dla rodziny i dla sportu, Kondolencje dla rodziny, i wszystkich którzy Ją znali i kochali,
Łączę sie w bólu z bliskimi Kamili .Wieczne odpoczywanie...
bardzo smutne..wyrazy najgłębszego współczucia dla rodziny..Kamili.
(*)(*)(*).
brak słów