Hmmm.. widzialam Twoj profil i nie wynika mi z niego zebys byla stara:)A torty bardzo ladne.ja wzielam sie za pieczenie tortow dopiero grubo po 30 jak sie zalogowalam na WZ.Kazda chwila jest dobra do takich dziel:)Pozdrawiam
Mój pierwszy tort upiekłam jak mialam 37 lat, wcześniej myslałam, ze jest to baaardzo trudne i na pewno nie dam rady. Przepis oczywiście z WŻ. Teraz piekę na każda kokazję dla rodziny dalszej i bliższej. Jutro piekę czekoladowy na moje urodziny w niedzielę
Ja mój pierwsz tort zrobiłm jak miałam 15 lat, piekę dość dobrze. Sztuka polega na udekorowaniu i tą sztukę próbuję od niedawna (lutego 2009) posiąść. Ale jak to mówiąc "chieć to móc".
Ale uczę się w domu, oto moje dwa pierwsze dzieła:
ten tort zrobiłam na chrzest mojej chrześnicy 7,02,08
a ten na prożbę mamay dla jej małej podopiecznej 6,02,08
Dalio, masz cierpliwość i talent ! Śliczne i apetyczne.
Ja czegos tych obrazków nie widzę. Mam pusty kwadrat w którym pisze obrazek :(
Slicznie,jaka precyzja!Mysle,ze na nauke nigdy nie jest zapozno.Tez by mi sie cos takiego marzylo....Trzymam za Ciebie kciuki i zycze wytrwalosci
Śliczne
Zjadłabym bym kawałek.....
Hmmm.. widzialam Twoj profil i nie wynika mi z niego zebys byla stara:)A torty bardzo ladne.ja wzielam sie za pieczenie tortow dopiero grubo po 30 jak sie zalogowalam na WZ.Kazda chwila jest dobra do takich dziel:)Pozdrawiam
Mój pierwszy tort upiekłam jak mialam 37 lat, wcześniej myslałam, ze jest to baaardzo trudne i na pewno nie dam rady. Przepis oczywiście z WŻ. Teraz piekę na każda kokazję dla rodziny dalszej i bliższej. Jutro piekę czekoladowy na moje urodziny w niedzielę
Ja mój pierwsz tort zrobiłm jak miałam 15 lat, piekę dość dobrze. Sztuka polega na udekorowaniu i tą sztukę próbuję od niedawna (lutego 2009) posiąść. Ale jak to mówiąc "chieć to móc".
śliczne torty, gratuluje , a na naukę nigdy nie jest za późno , realizuj swoje marzenia:) powodzenia Dalia:)
Ja dopiero teraz zaczynam się brać za wypieki. Na dekorowanie pewnie nie będę miał cierpliwości.
Ani chwoli się nie zastanawiaj, tylko realizuj to marzenie, aby zrobić miejsce na kolejne marzenia. Pozdrawiam
Torty bardzo ładne