Czy dobrze zapamietałam że to chodzi o Ciebie? W którymś wątku wspomniałaś że Rózyczka zainstalowala Ci program który czyta książki. Byłabym wdzięczna za podanie linku skąd można taki program ściągnać. A może to do Różyczki muszę się ładnie uśmiechnąć
Hej:) To nie jest program do czytania ,ale na tej stronie jest dużo lektur i można sms-em wykupić sobie lektora. Koszt chyba 5 zl na pól roku. Nie o to chodzilo ale moze się komuś przyda:) Pozdrawiam:)
Mam dobre serce , lubie sie dzielic ! a tak na marginesie przeszkadza Ci to , ze podzielilam sie z innymi ? nie dawno domagales sie opcji ignoruj , a czytasz watki przeznaczone nie do Ciebie . Mam kilka plytek oryginalnych z kluczami , wiec moge robic z nimi co tylko mi sie podoba i dac komu chce .Nie udostepniam ich w internecie , wiec odpusc sobie .
Szanowna zaciezna - przykro ci nie jest i wcale nie musi byc - mi to loto, o mojej ewentualnej chorobie moze zadecydowac lekarz, do ktorego ewentualnei sie udam - Tobie wara od mojego zdrowka - (nawiasem mowiac - mam sie calkiem niezle). O wstrzymywaniu sie tez nie ty bedziesz decydowala. poki co - po prostu najzwyczajniej w swiecie zwrocilem uwage na fakt, ze w moim odczuciu to co proponujesz jest pospolitym piractwem - bez uszanowania prawa autorow. To stoi w zasadniczej sprzecznosci z glosno deklarowa przez ciebie przynaleznoscia do wiary katolickiej. A uzasadznianie swojego nielegalnego dzielenia sie niedrogim w sumie programem jako dar dobrego serca jest dosc zalosne
Marinik- jaka dziś pogoda w Łodzi? Nadaje się na spacerek? Kurka, do Łodzi mam trochę daleko... a tak by się kawki napiło w miłym towarzystwie.... <buja w obłokach>*
pogoda zgnila - mgla paskudna i swiatla malo, ale fajnie ze promyczek tu wstawilas, kawka juz roztacza aromat a i siupnac tak od rana byloby niezle calkiem - w doborowym towarzystwie :)))))))) Bukiet wiosennych zonkili dla Ciebie
Dziękuję za żonkile. Zauważyłeś, jakie światło mają w sobie wiosenne cebulkowe kwiatki? ja zauważyłam, bo robię stroiki- i o ile sztuczne mogą "robić" za prawdziwe- tak wiosenne są nie do podrobienia... nawet nie wiem dokładnie na czym to polega? jakaś delikatność? właśnie światło?
Czy sie znam? no moze troszke - uwielbiam kwiaty, a juz te wiosenne - najbardziej - moze dlatego, ze po nieprzyjaznej zimie (jakos nie potrafie docenic zimowych urokow), one sa takie zjawiskowe. Wszyskie - przebisniegi, sniezyczki, krokusy, cebulice, a potem wlasnie zonkile ze swym charakterystycznym zapachem i za nimi narcyzy - z zapachem powalajacym a potem - niezliczone odmiany tulipanow. Ech - rozmarzylem sie - ale juz niedlugo.....
Marinik,jesteś fantastycznym facetem,ale czy musisz być tak dociekliwy?:) Mama Różyczki miala mozliwość i pomogla nam i chwała jej za to. Czy myślisz że mnie stać na zakup legalnej płyty? Jeszcze nie tak dawno korzystalam z nielegalnej wersji dosyć znanego antywira, ale w koncu odłożyłam ,nie ukrywam niemałą dla mnie kwotę i kupilam w sklepie.Bo też lubię mieć swoje i być "praworządną" obywatelką, ale nie zawsze sie daje. Przecież wiesz że takie programy są drogie. Czy Ty masz wszystkie instalki całkiem legalne?
alfa_beta - wcale nie sadze, ze nie stac cie na legalna wersje - ze strony autorow wynika, ze nie jest to bardzo drogie. Dociekliwosc jest moja natura, i nie musze sie tego wstydzic. O legalnosci posiadanych przeze mnie programow nie bede pisal (pozostawie pole do spekulacji zainteresowanym). "Praworzadnosc obywatelska" zapachniala mi z lekka minionymi czasami, ale mniejsza z tym - chodzi o zwykla uczciwosc, ktorej zasady kazdemu sie czasem zdarzy zlamac - to oczywiste, nikt nie jest swiety. A moje polemika z mamuska wynika li tylko z faktu, ze tak czesto stara sie ona pozowac na KRYSZTAL, dodatkowo wspoluczesniczac z corka w zyciu tego forum. Coz - dobroc serca jak widac mozna pojmowac na rozne sposoby, ktory jest chory - pozostawiam do oceny innym.
Być może masz rację, nie sprawdzałam ile akurat ten program kosztuje, moja wina:(( Potrzebny mi był ten program "na wczoraj", więc pierwsza myśl to było o niego poprosić. Nie spodziewałam się tylko że oberwie się osobie najmniej tutaj winnej, która chciała pomóc i pomogła. To raczej ja powinnam dostać baty, że chcę nabyć coś nieuczciwą drogą:((
Chyba nie ma sensu dalej drazyc tego tematu, ale mam zdanie calkeim przeciwstawne - nie musialas wcale wiedziec skad ten program i na jakich zasadach jest dystybuowany- calkiem odmiennie od uzytkownika, ktory go posiada a zatem zasady uzytkowania sa mu znane. to tyle - HOWGH !!!!!!!!
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości: > Mam instalke tego programu chetnie Ci uzycze ,tylko podaj adres poczty gdzie > mam wyslac :) Ja też proszę o tę instalkę. Mój adres mailowy w profilu. Ja wierzę, że ten program jest autorstwa Mamy Różyczki, a nabywanie rzeczy w dobrej wierze nie podlega ściganiu ani karze, co najwyżej rzecz ta może być skonfiskowana... Bahus
Czy dobrze zapamietałam że to chodzi o Ciebie? W którymś wątku wspomniałaś że Rózyczka zainstalowala Ci program który czyta książki.
Byłabym wdzięczna za podanie linku skąd można taki program ściągnać.
A może to do Różyczki muszę się ładnie uśmiechnąć
http://www.bryk.pl
Hej:) To nie jest program do czytania ,ale na tej stronie jest dużo lektur i można sms-em wykupić sobie lektora. Koszt chyba 5 zl na pól roku.
Nie o to chodzilo ale moze się komuś przyda:) Pozdrawiam:)
Dziękuję Tajgerku:))
To też się przyda bo mój syn ma awersję do książek, nie wiem po kim to ma bo jestem mól książkowy.Najwyżej wykupię ten abonament.
Mam instalke tego programu chetnie Ci uzycze ,tylko podaj adres poczty gdzie mam wyslac :)
A ja mogę?????? plisss:)
To mój email.
grazyna 71@o2.pl
Z góry dziękuję:)))))
Sie robi:)))
snajper10015@wp.pl
I bardzo, bardzo dziękuję
Wyslane do Tajger i Ciebie :)
Rośnij duuuuża :)))
Jeszcze raz dziekuję:)
I JA DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE:)))...ale ma fajny glos :))
A do mnie nie doszło:(((
Wyslalam do Ciebie tez :(( ale zaraz wysle drugi raz .
Dziekuję, mam:))
Jak ten program się nazywa?
exspress ivo .
hm.... na stronie producenta nic nie ma o udostepnianiu za friko.
Mam dobre serce , lubie sie dzielic ! a tak na marginesie przeszkadza Ci to , ze podzielilam sie z innymi ? nie dawno domagales sie opcji ignoruj , a czytasz watki przeznaczone nie do Ciebie . Mam kilka plytek oryginalnych z kluczami , wiec moge robic z nimi co tylko mi sie podoba i dac komu chce .Nie udostepniam ich w internecie , wiec odpusc sobie .
buaha ha ha ha - reszta po maju.
:)) Przykro mi ze jestes chory ,wez cos na wstrzymanie i poty :) i poloz sie i wypoc
Szanowna zaciezna - przykro ci nie jest i wcale nie musi byc - mi to loto, o mojej ewentualnej chorobie moze zadecydowac lekarz, do ktorego ewentualnei sie udam - Tobie wara od mojego zdrowka - (nawiasem mowiac - mam sie calkiem niezle). O wstrzymywaniu sie tez nie ty bedziesz decydowala. poki co - po prostu najzwyczajniej w swiecie zwrocilem uwage na fakt, ze w moim odczuciu to co proponujesz jest pospolitym piractwem - bez uszanowania prawa autorow. To stoi w zasadniczej sprzecznosci z glosno deklarowa przez ciebie przynaleznoscia do wiary katolickiej. A uzasadznianie swojego nielegalnego dzielenia sie niedrogim w sumie programem jako dar dobrego serca jest dosc zalosne
Marinik- jaka dziś pogoda w Łodzi? Nadaje się na spacerek?
Kurka, do Łodzi mam trochę daleko... a tak by się kawki napiło w miłym towarzystwie.... <buja w obłokach>*
* a właściwie czemu tu nie ma tekiej emotki?
pogoda zgnila - mgla paskudna i swiatla malo, ale fajnie ze promyczek tu wstawilas, kawka juz roztacza aromat a i siupnac tak od rana byloby niezle calkiem - w doborowym towarzystwie :))))))))
Bukiet wiosennych zonkili dla Ciebie
Dziękuję za żonkile.
Zauważyłeś, jakie światło mają w sobie wiosenne cebulkowe kwiatki? ja zauważyłam, bo robię stroiki- i o ile sztuczne mogą "robić" za prawdziwe- tak wiosenne są nie do podrobienia... nawet nie wiem dokładnie na czym to polega? jakaś delikatność? właśnie światło?
Skąd tak się znasz na roślinkach?
Czy sie znam? no moze troszke - uwielbiam kwiaty, a juz te wiosenne - najbardziej - moze dlatego, ze po nieprzyjaznej zimie (jakos nie potrafie docenic zimowych urokow), one sa takie zjawiskowe. Wszyskie - przebisniegi, sniezyczki, krokusy, cebulice, a potem wlasnie zonkile ze swym charakterystycznym zapachem i za nimi narcyzy - z zapachem powalajacym a potem - niezliczone odmiany tulipanow.
Ech - rozmarzylem sie - ale juz niedlugo.....
Oby :)
A co jeszcze lubisz we wiośnie?
ja chyba najbardziej nadzieję....
jejku - skad wiedzialas???????????????????????????????
hi, zapatrzyłam sie w żonkile od Ciebie :) i mnie "natchło" :)
No i ... "z nadzieją mi do twarzy" :)
Miłego dnia
Marinik ,do kawiarenki na siupanie:)) Dzis zapusty:)
Ja tam proponuję Ci siupnięcie...to pomaga (oczywiście jak się nie przedawkuje )
Bahus
Marinik,jesteś fantastycznym facetem,ale czy musisz być tak dociekliwy?:)
Mama Różyczki miala mozliwość i pomogla nam i chwała jej za to. Czy myślisz że mnie stać na zakup legalnej płyty?
Jeszcze nie tak dawno korzystalam z nielegalnej wersji dosyć znanego antywira, ale w koncu odłożyłam ,nie ukrywam niemałą dla mnie kwotę i kupilam w sklepie.Bo też lubię mieć swoje i być "praworządną" obywatelką, ale nie zawsze sie daje.
Przecież wiesz że takie programy są drogie. Czy Ty masz wszystkie instalki całkiem legalne?
alfa_beta - wcale nie sadze, ze nie stac cie na legalna wersje - ze strony autorow wynika, ze nie jest to bardzo drogie.
Dociekliwosc jest moja natura, i nie musze sie tego wstydzic. O legalnosci posiadanych przeze mnie programow nie bede pisal (pozostawie pole do spekulacji zainteresowanym).
"Praworzadnosc obywatelska" zapachniala mi z lekka minionymi czasami, ale mniejsza z tym - chodzi o zwykla uczciwosc, ktorej zasady kazdemu sie czasem zdarzy zlamac - to oczywiste, nikt nie jest swiety.
A moje polemika z mamuska wynika li tylko z faktu, ze tak czesto stara sie ona pozowac na KRYSZTAL, dodatkowo wspoluczesniczac z corka w zyciu tego forum.
Coz - dobroc serca jak widac mozna pojmowac na rozne sposoby, ktory jest chory - pozostawiam do oceny innym.
Być może masz rację, nie sprawdzałam ile akurat ten program kosztuje, moja wina:((
Potrzebny mi był ten program "na wczoraj", więc pierwsza myśl to było o niego poprosić. Nie spodziewałam się tylko że oberwie się osobie najmniej tutaj winnej, która chciała pomóc i pomogła. To raczej ja powinnam dostać baty, że chcę nabyć coś nieuczciwą drogą:((
Chyba nie ma sensu dalej drazyc tego tematu, ale mam zdanie calkeim przeciwstawne - nie musialas wcale wiedziec skad ten program i na jakich zasadach jest dystybuowany- calkiem odmiennie od uzytkownika, ktory go posiada a zatem zasady uzytkowania sa mu znane.
to tyle - HOWGH !!!!!!!!
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości:
Ja wierzę, że ten program jest autorstwa Mamy Różyczki, a nabywanie rzeczy w dobrej wierze nie podlega ściganiu ani karze, co najwyżej rzecz ta może być skonfiskowana...
> Mam instalke tego programu chetnie Ci uzycze ,tylko podaj adres poczty gdzie
> mam wyslac :)
Ja też proszę o tę instalkę. Mój adres mailowy w profilu.
Bahus
i ja i ja - emeil w ustawieniach :))
Obiecanki cacanki, a programiku nie ma :(
Bahus
Bahusie ,a moze bys tak poczte sprawdzil swoja :) wyslalam na poczte fotoreporterska w ustawieniach ,pozniej wysle jeszcze raz :)