Skoro w poprzednim moim wątku okazalo sie, że nie warto jeść"suplementów". Patrząc statystycznie, oczywiście. To proponuje, żebysmy postarali się o przepisy dla odchudzających się, dla matek dzieci z otyłością. Czy sa takie? łatwo powiedzieć komus, że ma wyeliminowac cukier i pieczywo, Trudniej zaofiarować fajne potrawy zdrowe ale nietuczące. Mi przychodzi do głowy tylko owsianka na wodzie i jabłka do tego wkrojone. jajko na parze. Brokuły na parze. No i dieta 5 żywiołów, ktora jest bie do przerobienia jak ktos pracuje zawodowo. .
witaj,pokazałam Two post koleżance,która kiedy chciała skorzystać z produktów herbalife,odezwała się do niej konsultantka która w adresie mailowym miała właśnie taka nazwę jak Ty(romarr).W związku z tym chciałam zapytać czy jesteś konsultantka Herbalife?Moze Ty mogłabyś nam coś więcej na temat produktów tej firmy powiedzieć?
Nie znam produktów, ale pobiezne rozeznanie pozwala sądzic, że sa nieszkodliwe. I chyba mogą zastąpic jedzenie. Zamierzam sie dowiedziec ale mi sie nie spieszy po zapoznaniu sie z opiniami.
romarr, ja dodaję przepisy dla stosujących dietę Protal. I pewnie wiele osób też dodaje jakieś "dietetyczne" przepisy, tylko ciężko je znaleźć. Może właściwy tytuł warto poprzedzić nazwą diety np." protal - ryba zapiekana w sosie jogurtowym", "dieta bezmleczna - płatki zapiekane w mleczku sojowym ".No i ważne jest wpisywanie odpowiednio dobranych słów kluczowych...
Czy protal to też jakis produkt firmy networkowej? Czy jakiś nowy program? Chce dodac, ze jak ktoś jest uczulony na mleko krowie to szybko się uczula na soje.
Protal, to rodzaj diety/ a może sposób odżywiania na całe życie ?/ wykluczającej z jadłospisu "mocne" węglowodany i tłuszcze. Na WŻ zrzuca w ten sposób nadmierne kilogramy sporo osób. żapraszamy do odpowiedniego wątku na forum. Co do mleka sojowego, to był tylko taki przykład, jak nazywać przepisy, aby łatwo było je odszukać w gąszczu przepisów na WŻ.
Skoro w poprzednim moim wątku okazalo sie, że nie warto jeść"suplementów". Patrząc statystycznie, oczywiście. To proponuje, żebysmy postarali się o przepisy dla odchudzających się, dla matek dzieci z otyłością. Czy sa takie? łatwo powiedzieć komus, że ma wyeliminowac cukier i pieczywo, Trudniej zaofiarować fajne potrawy zdrowe ale nietuczące.
Mi przychodzi do głowy tylko owsianka na wodzie i jabłka do tego wkrojone. jajko na parze. Brokuły na parze.
No i dieta 5 żywiołów, ktora jest bie do przerobienia jak ktos pracuje zawodowo.
.
witaj,pokazałam Two post koleżance,która kiedy chciała skorzystać z produktów herbalife,odezwała się do niej konsultantka która w adresie mailowym miała właśnie taka nazwę jak Ty(romarr).W związku z tym chciałam zapytać czy jesteś konsultantka Herbalife?Moze Ty mogłabyś nam coś więcej na temat produktów tej firmy powiedzieć?
Nie, to nie ja. Szkoda, że ktos ma taki sam nick
Nie znam produktów, ale pobiezne rozeznanie pozwala sądzic, że sa nieszkodliwe. I chyba mogą zastąpic jedzenie. Zamierzam sie dowiedziec ale mi sie nie spieszy po zapoznaniu sie z opiniami.
romarr, ja dodaję przepisy dla stosujących dietę Protal. I pewnie wiele osób też dodaje jakieś "dietetyczne" przepisy, tylko ciężko je znaleźć. Może właściwy tytuł warto poprzedzić nazwą diety np." protal - ryba zapiekana w sosie jogurtowym", "dieta bezmleczna - płatki zapiekane w mleczku sojowym ".No i ważne jest wpisywanie odpowiednio dobranych słów kluczowych...
Czy protal to też jakis produkt firmy networkowej? Czy jakiś nowy program?
Chce dodac, ze jak ktoś jest uczulony na mleko krowie to szybko się uczula na soje.
Protal, to rodzaj diety/ a może sposób odżywiania na całe życie ?/ wykluczającej z jadłospisu "mocne" węglowodany i tłuszcze. Na WŻ zrzuca w ten sposób nadmierne kilogramy sporo osób. żapraszamy do odpowiedniego wątku na forum. Co do mleka sojowego, to był tylko taki przykład, jak nazywać przepisy, aby łatwo było je odszukać w gąszczu przepisów na WŻ.