Forum

Gawędy o jedzeniu

Może warto podawac przepisy dietetyczne dla odchudzających się

• Autor: romarr1 Data: 2009-02-20 20:24:38

Skoro w poprzednim moim wątku okazalo sie, że nie warto jeść"suplementów". Patrząc statystycznie, oczywiście. To proponuje, żebysmy postarali się o przepisy dla odchudzających się, dla matek dzieci z otyłością. Czy sa takie? łatwo powiedzieć komus, że ma wyeliminowac cukier i pieczywo, Trudniej zaofiarować fajne potrawy zdrowe ale nietuczące.
    Mi przychodzi do głowy tylko owsianka na wodzie i jabłka do tego wkrojone. jajko na parze. Brokuły na parze.
    No i dieta 5 żywiołów, ktora jest bie do przerobienia jak ktos pracuje zawodowo.
    .

• Autor: niunia485 Data: 2009-02-20 21:43:36

witaj,pokazałam Two post koleżance,która kiedy chciała skorzystać z produktów herbalife,odezwała się do niej konsultantka która w adresie mailowym miała właśnie taka nazwę jak Ty(romarr).W związku z tym chciałam zapytać czy jesteś konsultantka Herbalife?Moze Ty mogłabyś nam coś więcej na temat produktów tej firmy powiedzieć?

• Autor: romarr1 Data: 2009-02-20 22:53:15

Nie, to nie ja. Szkoda, że ktos ma taki sam nick

• Autor: romarr1 Data: 2009-02-20 22:59:24

Nie znam produktów, ale pobiezne rozeznanie pozwala sądzic, że sa nieszkodliwe. I chyba mogą zastąpic jedzenie. Zamierzam sie dowiedziec ale mi sie nie spieszy po zapoznaniu sie z opiniami.

• Autor: Pola42 Data: 2009-02-20 21:48:50

romarr, ja dodaję przepisy dla stosujących dietę Protal. I pewnie wiele osób też dodaje jakieś "dietetyczne" przepisy, tylko ciężko je znaleźć. Może właściwy tytuł warto poprzedzić nazwą diety np." protal - ryba zapiekana w sosie jogurtowym", "dieta bezmleczna - płatki zapiekane w mleczku sojowym ".No i ważne jest wpisywanie odpowiednio dobranych słów kluczowych...

• Autor: romarr1 Data: 2009-02-20 22:57:57

Czy protal to też jakis produkt firmy networkowej? Czy jakiś nowy program?
    Chce dodac, ze jak ktoś jest uczulony na mleko krowie to szybko się uczula na soje.

• Autor: Pola42 Data: 2009-02-20 23:11:39

Protal, to rodzaj diety/ a może sposób odżywiania na całe życie ?/ wykluczającej z jadłospisu "mocne" węglowodany i tłuszcze. Na WŻ zrzuca w ten sposób nadmierne kilogramy sporo osób. żapraszamy do odpowiedniego wątku na forum. Co do mleka sojowego, to był tylko taki przykład, jak nazywać przepisy, aby łatwo było je odszukać w gąszczu przepisów na WŻ.

Przejdź do pełnej wersji serwisu