Wszyscy Kochani! Jestem już na JAK najlepszej drodze powrotu do zdrowia. Jeszcze raz dziękuję Wam za pozytywne myśli i życzliwe fluidy. Pragnąc się Wam jakoś zrewanżować, w moich przepisach zamieściłem recepturę na ciasto, które nieprzerwanie jest przebojem smakowym. Pasuje na każą porę roku i na każdy stół. Tanie, proste, szybkie no i przede wszystkim WSPANIAŁE SMAKOWO! Optycznie - na talerzu prezentuje się bez zarzutu i nie wymaga żadnych dodatkowych dekoracji!
Lubczyku - dzięki za przepis .... poczytałam go sobie i ..... faktycznie muszę się skusić na zrobienie tej pyszności :)) Tobie życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrowia i .... tak już na stałe niech to zdrówko u Ciebie gości :))))))
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik till napisał w wiadomości: > Zdrowiej nam wytrwale i skutecznie
> :)))))) bardzo się cieszę, że jesteś > już w dobrej formie :)))Ja
> też, choć lubczyk69 się do mnie nie odzywa :(Bahus
??? Przecam Ci odpisał e-mailem.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Bahus miał troszkę problemów z pocztą elektroniczną ostatnio - może stąd > nieporozumienie czy raczej zaginięcie wiadomości.
Faktycznie. Tak było. Sporo wiadomości do mnie nie doszło. Ale już wszystko jest ok. Bahus
Wszyscy Kochani! Jestem już na JAK najlepszej drodze powrotu do zdrowia. Jeszcze raz dziękuję Wam za pozytywne myśli i życzliwe fluidy. Pragnąc się Wam jakoś zrewanżować, w moich przepisach zamieściłem recepturę na ciasto, które nieprzerwanie jest przebojem smakowym. Pasuje na każą porę roku i na każdy stół. Tanie, proste, szybkie no i przede wszystkim WSPANIAŁE SMAKOWO! Optycznie - na talerzu prezentuje się bez zarzutu i nie wymaga żadnych dodatkowych dekoracji!
Dzikuję za pzrepis.Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.Pozdrawiam serdecznie!
Lubczyku - dzięki za przepis .... poczytałam go sobie i .....
faktycznie muszę się skusić na zrobienie tej pyszności :))
Tobie życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrowia i ....
tak już na stałe niech to zdrówko u Ciebie gości :))))))
Pozdrawiam - Elek :)
Lubczyku, oleju jadalnego, wypijmy cały litr,
pomyślmy pół godziny i wszystko będzie git.
Dzięki za kremóweczkę,na pewno ją zrobię bo uwielbiam słodkości.A Ty nam zdrowiej i dbaj o siebie.
Powrotu do zdrowia zycze
Ojeju, jaki fajny przepis, dzięki!!!
Lubczyku, wracaj szybko do zdrowia! Trzymam kciuki i nie przestanę, dopóki nie będziesz zupełnie zdrów :)
Życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrowia.
Zdrowiej nam wytrwale i skutecznie :)))))) bardzo się cieszę, że jesteś już w dobrej formie :)))
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Zdrowiej nam wytrwale i skutecznie :)))))) bardzo się cieszę, że jesteś
> już w dobrej formie :)))
Ja też, choć lubczyk69 się do mnie nie odzywa :(
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik till napisał w wiadomości: > Zdrowiej nam wytrwale i skutecznie
> :)))))) bardzo się cieszę, że jesteś > już w dobrej formie :)))Ja
> też, choć lubczyk69 się do mnie nie odzywa :(Bahus
??? Przecam Ci odpisał e-mailem.
Bahus miał troszkę problemów z pocztą elektroniczną ostatnio - może stąd nieporozumienie czy raczej zaginięcie wiadomości.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Bahus miał troszkę problemów z pocztą elektroniczną ostatnio - może stąd
> nieporozumienie czy raczej zaginięcie wiadomości.
Faktycznie. Tak było. Sporo wiadomości do mnie nie doszło. Ale już wszystko jest ok.
Bahus