Mam pytanie do Warszawiaków - które centrum handlowe z kinem lub same kino jest najbliżej Torwaru (bo chyba tak nazywa się lodowisko na Łazienkowskiej)? Moim panowie odmówili udziału w rewii na lodzie - a jakieś zajęcie wypadałoby im zorganizować na czas przedstawienia. No i nie koniecznie żeby gnali przez pół Warszawy do znajomego centrum rozrywki.
No to dojedź, Ekko, nad czym się jeszcze zastanawiasz? :)))) i lodowisko też się znajdzie, i kino w pobliżu... A swoją drogą to jak tak dalej pójdzie, to będziesz jednak miała do mnie tak samo daleko jak do Bahusa, więc się decyduj szybko:)))
Wejdź do Zumi. Choć lepiej sprawdza się Google Earth. Znajdź Torwar, zlokalizuj go, a potem Kino Silver Screen, Kino Luna. Możesz sprawdzić, że blisko masz też Centrum Sztuki Współczesnej no i oczywiście Park Łazienkowski.
Chyba trochę bliżej jednak jest Silver screen, ale dojazd prostszy do Sadyba Best Mall i centrum handlowe większe .Może niech Twoi Panowie spojrzą gdzie co grają i to zadecyduje...
Mam pytanie do Warszawiaków - które centrum handlowe z kinem lub same kino jest najbliżej Torwaru (bo chyba tak nazywa się lodowisko na Łazienkowskiej)? Moim panowie odmówili udziału w rewii na lodzie - a jakieś zajęcie wypadałoby im zorganizować na czas przedstawienia. No i nie koniecznie żeby gnali przez pół Warszawy do znajomego centrum rozrywki.
Jeśli rewia jest wystarczająco długa, mogą wpaść do nas na pizzę :))))
hehhee
chyba półtora godziny. na dojazd do Ciebie stan polskich autostrad i przepisy o ruchu drogowym nie pozwalają...gdyby to było w Niemcach...
A może do mnie? ;) tylko 309 km i to autostradą
Bahus
a gdzie Ty w Warszawie widziałeś autostradę?
A jak dojadę do Strykowa (bo tam się kończy i zaczyna via Poznania) - to wybacz, do Till to mniej niż rzut beretem
No to dojedź, Ekko, nad czym się jeszcze zastanawiasz? :)))) i lodowisko też się znajdzie, i kino w pobliżu...
A swoją drogą to jak tak dalej pójdzie, to będziesz jednak miała do mnie tak samo daleko jak do Bahusa, więc się decyduj szybko:)))
Ale high school musical na lodzie chyba się nie znajdzie - a to prezent urodzinowy
Witam,jeśli mogę coś zasugerować to Złote Tarasy w centrum Warszawy jest tam multikino ,centra handlowe i nawet lodowisko.
Nie Złote Tarasy, a Silver Screen. Jest bardzo blisko.
Albo kino Luna.
Zaraz Ci pokażę.
Do ścisłego centrum nie ma co się pakować.
Wejdź do Zumi. Choć lepiej sprawdza się Google Earth.
Znajdź Torwar, zlokalizuj go, a potem Kino Silver Screen, Kino Luna. Możesz sprawdzić, że blisko masz też Centrum Sztuki Współczesnej no i oczywiście Park Łazienkowski.
Chyba najbliżej i najłatwiej dojechać do Sadyba Best Mall-tam jest kino i centrum handlowe, kilka knajp, kręgielnia itp.
Chyba trochę bliżej jednak jest Silver screen, ale dojazd prostszy do Sadyba Best Mall i centrum handlowe większe .Może niech Twoi Panowie spojrzą gdzie co grają i to zadecyduje...
Dzięki wszystkim za informacje...