A mnie sie najbardziej podoba Pilsudski, szkoda,ze predzej nie wstawilas, bo moja corcia chciala brac udzial w konkursie szkolnym na portret Marszalka, ale niestety nie miala az tak dobrego wzorca :) Gratuluje talentu, kazdy obraz, to istne dzielo sztuki! :)
Anno, są piękne ! Szczególnie podoba mi się - ze względów sentymentalnych - ten widoczek z Capri . Popatrz, jakie zdjęcie dla Ciebie zeskanowałam , było zrobione właśnie na...Capri. Pozdrawiam i gratuluję Ci talentu !
Marszalek Pilsudski na prezent dla brata
A to jest moj ulubiony "Kobieta ze sieczka"
wklejam trzeci taki maly pejzarz z wycieczki na Capri
"kobieta ze swieczka" oczywiscie, a sieczka w glowie
Zdolna jestes, zazdroszcze:)
A Edwarda Gierka potrafiłabyś namalować?
Bahus
Gierka pewnie nie....w gdansku za jego czasow malowano trawe na zielono ;)
Aniu... są piękne...Gratuluję talentu i pięknego hobby!
Obrazy piękne!!!!! Masz talent.
Też chciałabym tak malować, niestety Bóg nie obdarzył mnie takimi zdolnościami. Pozdrawiam
Masz na pewno inne zdolnosci! kazdy ma jakies....i trzeba nad nimi duzo pracowac...nic nie przychodzi ot tak sobie :)
Piękne!! Po prostu śliczne! Masz niesamowity talent!
Cudowne!!! Najbardziej podoba mi się pejzaż -cudny, taki pogodny:)
Pejzaż przepiękny, ciepły, taki jak lubię... a na Mazurach końca zimy nie widać, sypie i sypie, buuu! :(
Pozdrawiam i oczywiście gratuluję talentu :)
zima tez jest piekna i trudna do namalowania
A mnie sie najbardziej podoba Pilsudski, szkoda,ze predzej nie wstawilas, bo moja corcia chciala brac udzial w konkursie szkolnym na portret Marszalka, ale niestety nie miala az tak dobrego wzorca :) Gratuluje talentu, kazdy obraz, to istne dzielo sztuki! :)
dziekuje ale ja sie dopiero ucze
Anno, są piękne ! Szczególnie podoba mi się - ze względów sentymentalnych - ten widoczek z Capri . Popatrz, jakie zdjęcie dla Ciebie zeskanowałam , było zrobione właśnie na...Capri.
Pozdrawiam i gratuluję Ci talentu !
dziekuje! fajne uwielbiam takie miejsca
na tym zdjeciu jestes ty z rodzinka?
Nie , tylko mój syn - ten w czerwonej czapce bejsbolówce
Wszystkie są śliczne, ale "Kobieta ze sieczka":)) the best! Gratuluję talentu
Piękne,masz wspaniały dar.
gratuluję talentu:-))