Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa- dwa dni po 2 udarze mózgu który nastapił u Mamy w czasie operacji Mama zaczęła sama mówić, wraca jej również sprawność w sparaliżowanej nodze, trochę gorzej jest z ręką ale myślę że wszystko jest na dobrej drodze. Dziękuję wszystkim za modlitwę oraz słowa otuchy- te dwa dni były dla mnie tragiczne. Gorąco pozdrawiam
Skoro zmiany się cofają, to będzie tylko lepiej. A rehabilitacja potrafi uczynić cuda :) Życzę Twojej mamusi dużo wytrwałości i zdrówka, zdrówka, zdrowka!
To naprawdę wspaniale,że nastąpiła taka szybka poprawa.To oznacza,że Twoja Mama wraca do zdrowia. Życzę Wam wytrwałości i siły na dalszą rehabilitację!
Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa- dwa dni po 2 udarze mózgu który nastapił u Mamy w czasie operacji Mama zaczęła sama mówić, wraca jej również sprawność w sparaliżowanej nodze, trochę gorzej jest z ręką ale myślę że wszystko jest na dobrej drodze.
Dziękuję wszystkim za modlitwę oraz słowa otuchy- te dwa dni były dla mnie tragiczne. Gorąco pozdrawiam
Widzisz, Teciu! Wszystko jest dobrze, trzeba tylko wierzyć. Wiara często czyni cuda!
Cieszę się razem z Tobą!
Wspaniała wiadomość! Cieszę się wraz z Tobą! Wszystko teraz będzie już tylko lepiej, pozdrawiam życząc dużo zdrowia!!!!!!!
Świetna wiadomośc! Tylko będzie lepiej. :))
Ja również cieszę się razem z Tobą i życzę dużo, dużo zdrówka dla Twojej Mamy
Bardzo cieszę się z Twoich wiadomości i mocno wierzę, że każde następne będą już tylko lepsze:)
Teciu... będzie z każdym dniem lepiej... trzymajcie się dzielnie!
Gratuluję ! Teraz troszkę pracy/ rehabilitacji / i już będzie wszystko po staremu ...Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za okazane wsparcie- to bardzo dużo dla mnie znaczy
Radosna wiadomosc:) Teraz tylko cwiczyc caly czas i Mama bedzie jak nowa:)
Pozdrawiam cieplo tineczka
Teciu - wiadomość super !!
W dalszynm ciągu kciuki i dobre fluidy lecą w Waszym kierunku !!
Będzie dobrze !!
Pozdrawiam - Elek
Skoro zmiany się cofają, to będzie tylko lepiej. A rehabilitacja potrafi uczynić cuda :) Życzę Twojej mamusi dużo wytrwałości i zdrówka, zdrówka, zdrowka!
Wspaniała wiadomość. Będzie co raz lepiej. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojej mamusi. Pozdrawiam serdecznie.
Ciesze sie razem z TOBA .Pozdrawiam TWOJA mame i CIEBIE.Trzymam kciuki.Jadzia
To naprawdę wspaniale,że nastąpiła taka szybka poprawa.To oznacza,że Twoja Mama wraca do zdrowia.
Życzę Wam wytrwałości i siły na dalszą rehabilitację!
Nie masz pojecia jak sie ciesze!!!!!!