Forum

Kuchenne porady

Inka21 przepisy

• Autor: urszulka Data: 2009-02-24 09:36:31

Czy są jeszcze przepisy Inka21 bo ja nie mogę znaleśc

• Autor: as Data: 2009-02-24 09:54:58

To jest jej profil i nie ma tam jej przepisów: http://wielkiezarcie.com/user.php?id=68612

• Autor: Agulek74 Data: 2009-02-24 10:42:00

Niestety Ewelina usunęła swoje przepisy z WŻ i to dość dawno. Szkoda bo miała fajne przepisy.

• Autor: woila Data: 2009-02-24 10:56:01

Czy szukasz czegoś konkretnego?  Bo możliwe, że niektórzy z nas mają wydrukowane jej przepisy

• Autor: domino29 Data: 2009-02-24 12:02:26

Najprawdopodobniej ma swojego bloga i chyba gdzies tu na WŻ jest adres , ale tego nie wiem napewno

• Autor: inka21 Data: 2009-02-24 12:47:09

Witam, wszystkich,informuję ,ze  nie mam bloga, nie mam przepisów na stronie tej ani żadnej innej , są zablokowane, jedynym wyjątkiem są te w "Poradach" wszyscy tez zostali poinformowani, o mojej prośbie- nie chcę , a właściwie uczciwie mówiąc nie zyczę  sobie przekazywania moich przepisów innym-bardzo proszę o uszanowanie mojej decyzji,ten temat był omawiany wielokrotnie i nie chce do niego znów wracać, niemniej jednak jeśli potrzeba jakies rady czy porady chętnie slużę zawsze  pomocą.Pozdrawiam.

• Autor: urszulka Data: 2009-02-24 13:05:15

witam ja jestem tu od niedawna i jak byłas na wz to mnie nie było .Czytałam stare posty i tam znalazłam jak piszesz że urządasz komunie .Własnie mam tez mojego dziecka no i u znajomych wyprawic przyjęcie na 40 osób a że jest to mój debiut(chociaz umiem gotowac ale sie boje na taka ilosc) to chciałam sie ciebie poradzic i tak pogadac co ijak? Jeśli zechcesz daj znać a jak nie to nic nie szkodzi.Pozdrawiam

• Autor: tineczka Data: 2009-02-24 22:55:48

urszulka, przeczytalam watek i tak smutno mi sie zrobilo, bo zapytalas sie bardzo grzecznie, nic nie zadasz a masz prawo sie zapytac i my Ci pomozemy w Twoim debiucie, bedziemy liczyly i pomagaly w kazdym kroku,,,
    Opisz mniej wiecej , co chcesz i na co Cie stac?

Ech,,,nie martw sie dawnymi czasami,,,to juz pase i niech sobie te "stare" uzytkowniczki chronia swoje przepisy na smierc i zycie,,,tutaj jest tysiace lepszych,,,jak bym sobie nie zyczyla uzywania moich przepisow,to bym nie wrocila na forum po prostu.

Pozdrawiam cieplo tineczka

• Autor: słodki buraczek Data: 2009-02-24 15:52:28

Skoro bylas na WŻ aktywna i umieszczalas swoje przepisy, to chyba jasne, ze ktos z nich korzystal i mogl powiedziec innym, skad zaczerpnal pomysl, lub podac dalej wersje elektroniczna/wydrukowana.... Skoro sobie tego nie zyczylas/ nie zyczysz to w takim razie po co w ogole bralas w czyms takim udzial???

• Autor: tineczka Data: 2009-02-24 23:09:54

Wlasnie, bzdura nad bzdurami, ale kiedys dawno temu ,musze sie przyznac, ze bronilam "wlasnosci" przepisow "krwia i zyciem",,,hehe
    Dzisiaj nie rozumiem o co chodzi???
    Po co wraca sie na WZ??? Bez przepisow???

• Autor: inka21 Data: 2009-02-25 08:45:45

napisz do mnie na maila  inka2109-64@tle.pl - pomoge ci chętnie:) ,pozdraiwam

• Autor: inka21 Data: 2009-02-25 08:59:51

i jeszcze słówko do tych osób, które zabierają głos w sprawie moich zablokowanych przepisow, nie mając pojęcia dlaczego tak postanowiłam. Zanim cokolwiek napiszecie,pomyslcie sto razy o czym piszecie, po pierwsze ja sie z nikim na stronie wykłócałam, nikt tewz mnie nie obraził, nikt mi nie dokuczył- nawet bahus i janek nie dali rady:) hahaha:) ( to jest dla was pochwała chłopcy), było super! i z tego powodu nadal tu jestem,na moją decyzję o wycofaniu przepisów wpłynęło calkiem inne zdarzenie, to tyle na ten temat.miłego dnia.

• Autor: urszulka Data: 2009-02-25 10:56:35

Ej głupio mi sie zrobiło ze tak nieprzyjemnie tu troche sie stało przeze mnie sorry.

• Autor: inka21 Data: 2009-02-25 11:25:21

nie masz za co przepraszać, podałąm ci meila, napisz to na pewno ci doradzę w sprawach dla ciebie istotnych i nie wałkujmy już tego tematu prosze :)

• Autor: urszulka Data: 2009-02-26 13:23:49

Nowłasnie nie moge wysłac e maila nie wiem czy u mnie cos nie tak wczoraj wysłałam a mi ciagle wraca odpowiedz że nie mozna wysłac tej wiadomości

• Autor: Pi Data: 2009-03-10 16:01:42

hej, urszulka, sorki, ze sie wtracam, moze sprobuj inka2109-64@tlen.pl zamiast inka2109-64@tle.pl, moze to literowka w adresie

• Autor: monia7301 Data: 2009-02-26 15:22:08

Tutaj są lepsze kuchareczki na WŻ , pomogą Ci , wystarczy zapytać :)

• Autor: marinik Data: 2009-03-11 07:35:38

monia, a mozesz wyjasnic jakie masz podstawy do oceny inki jako kucharki, ocen innych jako kucharki/kucharzy i tworzenia jakiegokolwiek rankingu??????????
    Autorka niniejszego watku nie wprowadzila wcale nieprzyjemnej sytuacji - ot zadala pytanie. Nie rozumioem stanowiska inki, nie zgadzam sie z nim, ale to Jej prawo.
    Ciebie natomiast NIC nie uprawnia, do ocen deprecjonujacych inke. Uzyte przez ciebie sformulowania uwazam za niestosowne wobec inki.

Przejdź do pełnej wersji serwisu