Witam, wszystkich,informuję ,ze nie mam bloga, nie mam przepisów na stronie tej ani żadnej innej , są zablokowane, jedynym wyjątkiem są te w "Poradach" wszyscy tez zostali poinformowani, o mojej prośbie- nie chcę , a właściwie uczciwie mówiąc nie zyczę sobie przekazywania moich przepisów innym-bardzo proszę o uszanowanie mojej decyzji,ten temat był omawiany wielokrotnie i nie chce do niego znów wracać, niemniej jednak jeśli potrzeba jakies rady czy porady chętnie slużę zawsze pomocą.Pozdrawiam.
witam ja jestem tu od niedawna i jak byłas na wz to mnie nie było .Czytałam stare posty i tam znalazłam jak piszesz że urządasz komunie .Własnie mam tez mojego dziecka no i u znajomych wyprawic przyjęcie na 40 osób a że jest to mój debiut(chociaz umiem gotowac ale sie boje na taka ilosc) to chciałam sie ciebie poradzic i tak pogadac co ijak? Jeśli zechcesz daj znać a jak nie to nic nie szkodzi.Pozdrawiam
urszulka, przeczytalam watek i tak smutno mi sie zrobilo, bo zapytalas sie bardzo grzecznie, nic nie zadasz a masz prawo sie zapytac i my Ci pomozemy w Twoim debiucie, bedziemy liczyly i pomagaly w kazdym kroku,,, Opisz mniej wiecej , co chcesz i na co Cie stac?
Ech,,,nie martw sie dawnymi czasami,,,to juz pase i niech sobie te "stare" uzytkowniczki chronia swoje przepisy na smierc i zycie,,,tutaj jest tysiace lepszych,,,jak bym sobie nie zyczyla uzywania moich przepisow,to bym nie wrocila na forum po prostu.
Skoro bylas na WŻ aktywna i umieszczalas swoje przepisy, to chyba jasne, ze ktos z nich korzystal i mogl powiedziec innym, skad zaczerpnal pomysl, lub podac dalej wersje elektroniczna/wydrukowana.... Skoro sobie tego nie zyczylas/ nie zyczysz to w takim razie po co w ogole bralas w czyms takim udzial???
Wlasnie, bzdura nad bzdurami, ale kiedys dawno temu ,musze sie przyznac, ze bronilam "wlasnosci" przepisow "krwia i zyciem",,,hehe Dzisiaj nie rozumiem o co chodzi??? Po co wraca sie na WZ??? Bez przepisow???
i jeszcze słówko do tych osób, które zabierają głos w sprawie moich zablokowanych przepisow, nie mając pojęcia dlaczego tak postanowiłam. Zanim cokolwiek napiszecie,pomyslcie sto razy o czym piszecie, po pierwsze ja sie z nikim na stronie wykłócałam, nikt tewz mnie nie obraził, nikt mi nie dokuczył- nawet bahus i janek nie dali rady:) hahaha:) ( to jest dla was pochwała chłopcy), było super! i z tego powodu nadal tu jestem,na moją decyzję o wycofaniu przepisów wpłynęło calkiem inne zdarzenie, to tyle na ten temat.miłego dnia.
monia, a mozesz wyjasnic jakie masz podstawy do oceny inki jako kucharki, ocen innych jako kucharki/kucharzy i tworzenia jakiegokolwiek rankingu?????????? Autorka niniejszego watku nie wprowadzila wcale nieprzyjemnej sytuacji - ot zadala pytanie. Nie rozumioem stanowiska inki, nie zgadzam sie z nim, ale to Jej prawo. Ciebie natomiast NIC nie uprawnia, do ocen deprecjonujacych inke. Uzyte przez ciebie sformulowania uwazam za niestosowne wobec inki.
Czy są jeszcze przepisy Inka21 bo ja nie mogę znaleśc
To jest jej profil i nie ma tam jej przepisów: http://wielkiezarcie.com/user.php?id=68612
Niestety Ewelina usunęła swoje przepisy z WŻ i to dość dawno. Szkoda bo miała fajne przepisy.
Czy szukasz czegoś konkretnego? Bo możliwe, że niektórzy z nas mają wydrukowane jej przepisy
Najprawdopodobniej ma swojego bloga i chyba gdzies tu na WŻ jest adres , ale tego nie wiem napewno
witam ja jestem tu od niedawna i jak byłas na wz to mnie nie było .Czytałam stare posty i tam znalazłam jak piszesz że urządasz komunie .Własnie mam tez mojego dziecka no i u znajomych wyprawic przyjęcie na 40 osób a że jest to mój debiut(chociaz umiem gotowac ale sie boje na taka ilosc) to chciałam sie ciebie poradzic i tak pogadac co ijak? Jeśli zechcesz daj znać a jak nie to nic nie szkodzi.Pozdrawiam
urszulka, przeczytalam watek i tak smutno mi sie zrobilo, bo zapytalas sie bardzo grzecznie, nic nie zadasz a masz prawo sie zapytac i my Ci pomozemy w Twoim debiucie, bedziemy liczyly i pomagaly w kazdym kroku,,,
Opisz mniej wiecej , co chcesz i na co Cie stac?
Ech,,,nie martw sie dawnymi czasami,,,to juz pase i niech sobie te "stare" uzytkowniczki chronia swoje przepisy na smierc i zycie,,,tutaj jest tysiace lepszych,,,jak bym sobie nie zyczyla uzywania moich przepisow,to bym nie wrocila na forum po prostu.
Pozdrawiam cieplo tineczka
Wlasnie, bzdura nad bzdurami, ale kiedys dawno temu ,musze sie przyznac, ze bronilam "wlasnosci" przepisow "krwia i zyciem",,,hehe
Dzisiaj nie rozumiem o co chodzi???
Po co wraca sie na WZ??? Bez przepisow???
napisz do mnie na maila inka2109-64@tle.pl - pomoge ci chętnie:) ,pozdraiwam
i jeszcze słówko do tych osób, które zabierają głos w sprawie moich zablokowanych przepisow, nie mając pojęcia dlaczego tak postanowiłam. Zanim cokolwiek napiszecie,pomyslcie sto razy o czym piszecie, po pierwsze ja sie z nikim na stronie wykłócałam, nikt tewz mnie nie obraził, nikt mi nie dokuczył- nawet bahus i janek nie dali rady:) hahaha:) ( to jest dla was pochwała chłopcy), było super! i z tego powodu nadal tu jestem,na moją decyzję o wycofaniu przepisów wpłynęło calkiem inne zdarzenie, to tyle na ten temat.miłego dnia.
Ej głupio mi sie zrobiło ze tak nieprzyjemnie tu troche sie stało przeze mnie sorry.
nie masz za co przepraszać, podałąm ci meila, napisz to na pewno ci doradzę w sprawach dla ciebie istotnych i nie wałkujmy już tego tematu prosze :)
Nowłasnie nie moge wysłac e maila nie wiem czy u mnie cos nie tak wczoraj wysłałam a mi ciagle wraca odpowiedz że nie mozna wysłac tej wiadomości
hej, urszulka, sorki, ze sie wtracam, moze sprobuj inka2109-64@tlen.pl zamiast inka2109-64@tle.pl, moze to literowka w adresie
Tutaj są lepsze kuchareczki na WŻ , pomogą Ci , wystarczy zapytać :)
monia, a mozesz wyjasnic jakie masz podstawy do oceny inki jako kucharki, ocen innych jako kucharki/kucharzy i tworzenia jakiegokolwiek rankingu??????????
Autorka niniejszego watku nie wprowadzila wcale nieprzyjemnej sytuacji - ot zadala pytanie. Nie rozumioem stanowiska inki, nie zgadzam sie z nim, ale to Jej prawo.
Ciebie natomiast NIC nie uprawnia, do ocen deprecjonujacych inke. Uzyte przez ciebie sformulowania uwazam za niestosowne wobec inki.