wszystkiego najlepszego , sto lat!!!
Sto lat:)))
Najlepsze życzonkaPięknego w życiu słonkaSmutków małych jak biedronkaI szczęścia wielkiego jak smok!!!STO LAT !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Wszystkiego najlepszego.
Zdrowia, szczescia i wszystkiego NAJ!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ!!!
Dużo zdrowia i pomyślności życzy bytomianka.
Sto lat z okazji urodzin, wielu przyjaciół i wielu sukcesów. Zdrowia, wielu powodów do radości, dni bez chmur; ale za to pełnych radości .
Zdrowia, wielu powodów do radości, dni bez chmur, ale za to pełnych radości..
sto lat....
Wszystkiego najlepszego. Stoliczka zaczarowanego. Co spełni wszystkie: sny, marzenia i pragnienia! życzy; Ania .!
Sto lat.
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego!!
Ja też chcę wręczyć kwiatuszek.
Wszystkiego najlepszego
Przyjmij spóżnione lecz szczere życzenia urodzinowe Balbinko . .....Przykro mi ale nie mogę żadnego kwiatuszka wkleić ...(mam znów problem z kompem-brak galerii :-( ……………………♥♥♥__♥_♥♥♥♥ ………………….♥♥__♥♥_____♥ …………………♥♥♥_♥__♥_____♥ ………………..♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥ ………………♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥ …………….♥♥♥♥♥_______♥♥_______♥ …………….♥♥♥♥♥_______♥_______♥ …………….♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥ ………………♥♥♥♥♥♥____♥______♥ ………………..♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥ …♥♥♥.................♥♥♥♥♥♥♥_♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥.................♥♥♥ ..♥♥♥♥♥♥♥.................♥ ….♥♥♥♥♥♥................♥♥ ……♥♥♥.....♥.............♥♥ …………………♥........♥...♥ …………..♥♥♥♥..♥.....♥ ……….♥♥♥♥♥♥....♥..♥♥ ……..♥♥♥♥♥♥♥......♥♥ ……...♥♥♥♥♥...........♥ ……..♥♥♥..............♥ …….♥...................♥ ………………………♥..♥.. ……………………….♥♥.... ……………………….♥...... ……………………….♥......... ……………………….♥........... ……………………….♥.............. ……………………….♥............... \\//...\\//...\\//....\\//....\\//...\\//
wszystkiego najlepszego , sto lat!!!
Sto lat:)))
Najlepsze życzonka
Pięknego w życiu słonka
Smutków małych jak biedronka
I szczęścia wielkiego jak smok!!!
STO LAT !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Zdrowia, szczescia i wszystkiego NAJ!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ!!!
Dużo zdrowia i pomyślności
życzy bytomianka.
i wielu sukcesów. Zdrowia, wielu powodów do
radości, dni bez chmur;
ale za to pełnych radości .
Zdrowia, wielu powodów do radości, dni bez chmur, ale za to pełnych radości..
Wszystkiego najlepszego.
Stoliczka zaczarowanego.
Co spełni wszystkie: sny,
marzenia i pragnienia! życzy; Ania .!
Sto lat.
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego!!
Ja też chcę wręczyć kwiatuszek.
Wszystkiego najlepszego
Przyjmij spóżnione lecz szczere życzenia urodzinowe Balbinko . .....Przykro mi ale nie mogę żadnego kwiatuszka wkleić ...(mam znów problem z kompem-brak galerii :-( ……………………♥♥♥__♥_♥♥♥♥ ………………….♥♥__♥♥_____♥ …………………♥♥♥_♥__♥_____♥ ………………..♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥ ………………♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥ …………….♥♥♥♥♥_______♥♥_______♥ …………….♥♥♥♥♥_______♥_______♥ …………….♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥ ………………♥♥♥♥♥♥____♥______♥ ………………..♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥ …♥♥♥.................♥♥♥♥♥♥♥_♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥.................♥♥♥ ..♥♥♥♥♥♥♥.................♥ ….♥♥♥♥♥♥................♥♥ ……♥♥♥.....♥.............♥♥ …………………♥........♥...♥ …………..♥♥♥♥..♥.....♥ ……….♥♥♥♥♥♥....♥..♥♥ ……..♥♥♥♥♥♥♥......♥♥ ……...♥♥♥♥♥...........♥ ……..♥♥♥..............♥ …….♥...................♥ ………………………♥..♥.. ……………………….♥♥.... ……………………….♥...... ……………………….♥......... ……………………….♥........... ……………………….♥.............. ……………………….♥............... \\//...\\//...\\//....\\//....\\//...\\//