powiem tak...jeże to u nas plaga(prawie)...latem do późnej jesieni przychodza dniem i noca do miski Mojej Sabinki..a to na wodę ,a to na chrupki....;-)))jeden nawet niedak wykapal sie w rowie pod słup betonowy-biedakowi juz muchy złozyły jaja na kolcach,ale uratowałam go!!!wykąpałam(jeże świetnie pływają:-)) i nakarmilam-zjadł truskwki,chrupki kocie,mleko...a ostatnia fota hm...nawet nie chce wiedziec cos tam do ucha pupilowi nagadał..hihi...
a....kura wyglada dosc dorosle...dopiero teraz zauwazylam ze tam sa dwa kotki....niesamowite jest te zdjecie moj starszy kot ("mezczyzna") dosc czesto molestuje pluszowego misia...wiec przyszlo mi na mysl :) mis jest wiekszy od kota, kot ciagnie misia do lazienki i tam go "gwalci" dodaje, ze kot jest kastrowany
A oto mój pupil!!!Max ,Mąż go znalazł nad rzeką,pojechał na ryby a przywiózł psa . Jest już z nami trzeci miesiąc ,czuje się już jak domownik .Jest taki milusiński ,kochany zwierzak.
W pierwszym rzędzie znaków nad paskiem gdzie piszesz komentarz klikasz na kwadracik obok uśmiechniętej buźki(ostatni znak ). Wpisz nazwę zdjęcia, przeglądaj, szukasz zdjęcie które chcesz dodać, otwórz i jak się zdjęcie pokaże klikasz dodaj. Jak chcesz w komentarzu dodać zdjęcie klikasz wstaw i gotowe. Sprawdź wielkość zdjęcia bo czasami jak plik jest duży to nie chce dodać wtedy musisz zmniejszyć zdjecie.
Moja Punia waży dzisiaj 25 kg i dalej pcha mi się na kolana, straszny z niej pieszczoch, ale ja w sumie nie mam nic przeciw, uwielbiam psy. W moim domu były od zawsze :) A dziś w pracy miało miejsce śmieszne zdarzenie - do banku wszedł mały psiak, wdrapał się na swoich małych łapkach na pierwsze piętro i szukał swojego właściciela. Chyba mu się u nas spodobało, bo ani myślał nas opuszczać... Niestety musiałam go wynieść na podwórko, bo szefowej by się nie spodobał... ;( Pozdrawiam wszystkich piarzy i wszystkie psiary :)) A na zdjęciu Moja Punia jak była mała i nieco starsza :)
bardzo dziekuje Dorotaxx i alfa_beta za pomoc (musialam zmniejszyc zdjecia), ale nadal nie wiem, jak wstawic 3 na raz, bede wdzieczna za kolejne podpowiedzi serdecznie pozdrawiam Cora i Shaman podaja lape
Wstawisz jedno zdjęcie, naciskasz spację żeby zrobić między zdjęciami odstęp , nie wysylasz wiadomosci tylko od poczatku krok po kroku jak pisałam wyżej dodajesz kolejne zdjęcie. Pieski śliczne:))
Takiego kocura to ja bym się bała trzymać na kolanach ;)) U mnie często na kolanach siedzi moja Perełka
To jest nasza pupilka Panna Migotka
Maślaczek
A to jest królik Tuptuś
A może tak jeża ktos przytuli tak się skuliłA ptaszka może Ten już się oblizuje tak mu dobrze
do mojego ogrodka kiedys przychodzilay jeze i podjadaly kotom chrupki z misek...
Jakie fajne kicie chyba rodzenstwo? male jeszcze 4 miesiace? A krolik niesamowity! Moje koty czesto siedza przy komputerze i na tv ale krolik????
A to moja lucynka, wyjątkowo wredna jest hihihi
Ja kiedyś wychodowałem takie zwierzątko. To jest KUROKOT.
Toż to kurka złotopiórka-jak przyjdzie ochota to i kura ..........może.
swietne!!!!!!!!!!!!!! czy te zwierzaki zyly w symbiozie czy kura molestowala kota?
To były dzici. Kurczak i kotek. Razem nie miały pół roku.
a....kura wyglada dosc dorosle...dopiero teraz zauwazylam ze tam sa dwa kotki....niesamowite jest te zdjecie
moj starszy kot ("mezczyzna") dosc czesto molestuje pluszowego misia...wiec przyszlo mi na mysl :)
mis jest wiekszy od kota, kot ciagnie misia do lazienki i tam go "gwalci" dodaje, ze kot jest kastrowany
A oto mój pupil!!!Max
,Mąż go znalazł nad rzeką,pojechał na ryby a przywiózł psa .
Jest już z nami trzeci miesiąc ,czuje się już jak domownik .Jest taki milusiński ,kochany zwierzak.
A to niezly polow!
Kochani
mam problem z zaladowaniem zdjec moich pupilow do biblioteki obrazow. Czy ktos mi to dobrze wyjasni?
Bardzo dziekuje.
ursula
ja tez czasami mam problem i musze po kilka razy podawac plik bo nie za kazdym razem go pobiera...
W pierwszym rzędzie znaków nad paskiem gdzie piszesz komentarz klikasz na kwadracik obok uśmiechniętej buźki(ostatni znak ). Wpisz nazwę zdjęcia, przeglądaj, szukasz zdjęcie które chcesz dodać, otwórz i jak się zdjęcie pokaże klikasz dodaj. Jak chcesz w komentarzu dodać zdjęcie klikasz wstaw i gotowe.
Sprawdź wielkość zdjęcia bo czasami jak plik jest duży to nie chce dodać wtedy musisz zmniejszyć zdjecie.
A dziś w pracy miało miejsce śmieszne zdarzenie - do banku wszedł mały psiak, wdrapał się na swoich małych łapkach na pierwsze piętro i szukał swojego właściciela. Chyba mu się u nas spodobało, bo ani myślał nas opuszczać... Niestety musiałam go wynieść na podwórko, bo szefowej by się nie spodobał... ;(
Pozdrawiam wszystkich piarzy i wszystkie psiary :)) A na zdjęciu Moja Punia jak była mała i nieco starsza :)
Moja Saba też lubi kolanka. To jjej posłanie, które sama sobie ścieli. Pozdrawiam wszystkich !
Te Punie to chyba tak mają-straszne pieszczoszki a jak nas kochają-baz zastrzeżeń10 lat temu,.i obecnie
a to jest Cora i Shaman
maja te sama mame, wszystko robia razem, pieknie sie bawia, jedza, spia, sa bardzo kochane
bardzo dziekuje Dorotaxx i alfa_beta za pomoc (musialam zmniejszyc zdjecia), ale nadal nie wiem, jak wstawic 3 na raz, bede wdzieczna za kolejne podpowiedzi
serdecznie pozdrawiam
Cora i Shaman podaja lape
Wstawisz jedno zdjęcie, naciskasz spację żeby zrobić między zdjęciami odstęp , nie wysylasz wiadomosci tylko od poczatku krok po kroku jak pisałam wyżej dodajesz kolejne zdjęcie.
Pieski śliczne:))