hej, no masakra..... szef własnie oznajmił, że spółka w której pracuję zostaje rozwiązana :( ja pracuję na umowę zlecenie, wypłacają mi stałą pensję regularnie co miesiąc, a pracuje 3 dni w tyg. i co ja mogę zrobić?! no masakra, gdzie ja teraz znajdę coś dla siebie, teraz gdy mamy ten kryzys.
czy mogę czegoś się domagać od firmy jesli tylko pracuję na umowe zlecenie?
Kochana !! 17 lat temu jako młody pracownik byłam w pierwszej turze zwolnień !!! Przeżyłam to bardzo emocjonalnie ...ale dzieki temu inaczej patrze na życie .. nie popadłam ani w długi ani w biede ! Dzieki temu , dokonałam zmian w moim zyciu , które zaowocowały tym , ze mam satysfakcjonującą prace i .. spokojnie patrze w przyszłość.. Nie popadaj w panike ani w przgnębienie ! Pozdrawiam !
Dawniej lata pracy na umowę-zlecenie nie liczyły się np. do lat pracy .Były to tylko stracone lata do niczego się nie liczące.Czy teraz też tak jest? Nie wiem . Jeśli tak to nie masz się czym martwić . Na pewno znajdziesz pracę. Bądż dobrej myśli i nie załamuj się. Jak to się mówi "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło". Życzę powodzenia i wiary.
no włąsnie kończę zlecenie i pa pa..., ale porozmawiam z presesem może chociaż wypowiedzenie zrobi w marcu a nie jeszcze w lutym, zawsze to jedna pensja do przodu:) mam dobre relacje z całym zarządem wieć może dostanę coś na dowidzenia, przynajmniej ja bym coś takiego zrobiłą zamykając działąlność i mając dobrych, uczciwych pracowników. zobaczymy co bedzie
hej, no masakra..... szef własnie oznajmił, że spółka w której pracuję zostaje rozwiązana :(
ja pracuję na umowę zlecenie, wypłacają mi stałą pensję regularnie co miesiąc, a pracuje 3 dni w tyg.
i co ja mogę zrobić?! no masakra, gdzie ja teraz znajdę coś dla siebie, teraz gdy mamy ten kryzys.
czy mogę czegoś się domagać od firmy jesli tylko pracuję na umowe zlecenie?
Kochana !! 17 lat temu jako młody pracownik byłam w pierwszej turze zwolnień !!! Przeżyłam to bardzo emocjonalnie ...ale dzieki temu inaczej patrze na życie .. nie popadłam ani w długi ani w biede ! Dzieki temu , dokonałam zmian w moim zyciu , które zaowocowały tym , ze mam satysfakcjonującą prace i .. spokojnie patrze w przyszłość.. Nie popadaj w panike ani w przgnębienie ! Pozdrawiam !
Dawniej lata pracy na umowę-zlecenie nie liczyły się np. do lat pracy .Były to tylko stracone lata do niczego się nie liczące.Czy teraz też tak jest? Nie wiem . Jeśli tak to nie masz się czym martwić . Na pewno znajdziesz pracę. Bądż dobrej myśli i nie załamuj się. Jak to się mówi "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło". Życzę powodzenia i wiary.
pacujac na umowe zlecenie nie przysluguja ci zadne swiadczenia :((
takze ze tak powiem konczysz zlecenie i ifirme nie obchodzi co sie z toba dzieje :(
no włąsnie kończę zlecenie i pa pa..., ale porozmawiam z presesem może chociaż wypowiedzenie zrobi w marcu a nie jeszcze w lutym, zawsze to jedna pensja do przodu:)
mam dobre relacje z całym zarządem wieć może dostanę coś na dowidzenia, przynajmniej ja bym coś takiego zrobiłą zamykając działąlność i mając dobrych, uczciwych pracowników.
zobaczymy co bedzie