nawet mnie nie strasz Mamo Różyczki! Kurde, mi nic nie napisało, że to coś złego! Dostałam od zaufanej osoby, więc posłałam dalej... Kurde, żebym komuś nie namieszała!
Chociaż teraz kliknęłam, a jestem w pracy i tu mam kompa odpowiednio zabezpieczonego i otworzył bez problemu, wiec kamień z serca. Musisz mieć potężnego bodyguarda w kompie :) Pozdrawiam!
Hej! Moja koleżanka dała mi namiary na fajną stronkę do przesyłania wiadomości :) Oto jedna dla Was <kliknij> Tylko koniecznie włączcie głośniki :)
Święte słowa : " aby nie tylko czytać, ale i jeść ". To coś dla mnie - protalówki na ostrej dietce.
wiec nie ryzykuje bo jestem w pracy
Super , również buziaczki.
Też przesyłam buziaczki:)
Proszę też ten link, może będziecie szczęśliwsi ? link aktywny :http://www.acapela.tv/Fish-1-171-bc8c714184bc8
Chciałam otworzyc ten link co wstawilas , moj antywirus nie dopuszcza do otwarcia tej strony ,caly czas krzyczy ze to wirus :((
nawet mnie nie strasz Mamo Różyczki! Kurde, mi nic nie napisało, że to coś złego! Dostałam od zaufanej osoby, więc posłałam dalej... Kurde, żebym komuś nie namieszała!
Chociaż teraz kliknęłam, a jestem w pracy i tu mam kompa odpowiednio zabezpieczonego i otworzył bez problemu, wiec kamień z serca. Musisz mieć potężnego bodyguarda w kompie :) Pozdrawiam!
EEE Aloalo ! Ja tam bede ciebie akceptowac ,,, czy pare kg do przodu czy do tyłu .. !!
Pozdrawiam .. serdecznie !!