Gdy dodaję barwnik do kremu budyniowego automatycznie mi się waży, nawet przy niewielkiej ilości barwnika, barwniki mam w żelu. Czy może znacie jakiś sposób jak temu zapobiec?
Własnie w tym jest problem,ze barwniki w proszku bardzo ciezko jest dostać. Czasami dostepne są takie na allegro. Mozna je rowniez zamówić z < przydasiowni > z tym,ze tam są bardzo drogie. Ja znalazłam w Krakowie fajną hurtownie , w której zaopatrują sie cukiernie i tam kupuje barwniki w proszku. Tobie tez radze poszukac podobnej hurtowni w swoim mieście. Zobaczysz,ze znajdziesz . Kupisz duzo taniej niz przez internet i kupisz barwniki dobrej jakosci, które będą ci słuzyc na bardzo, bardzo długo .
Gdy dodaję barwnik do kremu budyniowego automatycznie mi się waży, nawet przy niewielkiej ilości barwnika, barwniki mam w żelu.
Czy może znacie jakiś sposób jak temu zapobiec?
Nigdy tego nie robiłam. Próbowałaś barwnik wymieszać z małą ilością budyniu i dopiero wtedy dać do całości i utrzeć?
Aniu miałam dokładnie ten sam problem kiedy uzywałam barwników w paście.
Na to jest tylko jedna rada. Barwniki w proszku
Pozdrawiam
A gdzie można kupić takie barwniki, na ogół dostępne są takie w żelu?
Własnie w tym jest problem,ze barwniki w proszku bardzo ciezko jest dostać.

Czasami dostepne są takie na allegro. Mozna je rowniez zamówić z < przydasiowni > z tym,ze tam są bardzo drogie.
Ja znalazłam w Krakowie fajną hurtownie , w której zaopatrują sie cukiernie i tam kupuje barwniki w proszku. Tobie tez radze poszukac podobnej hurtowni w swoim mieście. Zobaczysz,ze znajdziesz . Kupisz duzo taniej niz przez internet i kupisz barwniki dobrej jakosci, które będą ci słuzyc na bardzo, bardzo długo .
Te barwniki wyglądają tak.