obejrzalam I sza czesc....tak jest od bardzo dawna...swiatem rzadzi tzw. masoneria lub massoni, bogata elita, ktora zajmuje sie tez okultyzmem....czesciowo w to wierze, jesli sie przyjrzec dobrze jak wyglada swiat jaka jest nierownowaga: bogactwo-bieda, poza tym te dziwne powiklania okultyzm, symbolika i wladza....
:) Obejrzalam kawałek... Pierwsza częśc ma ładną muzykę, hi
Ale ogólnie- to nie cierpię tego rodzaju tworów. Fajna maniupulacja na dzien dobry ( jeśli nie masz otwartegho umysłu- to nie oglądaj- czy jakoś tak... Czyli, zeby udowodnić, ze mam otwarty umysł- koniecznie muszę uwierzyć?) Nie jestem w stanie ocenić rzetelności żródeł, ale to nie pierwsza taka teoria i nie ostatnia.
Umbetro Eco "udowodnił" istnienie spisku, poczawszy od Chrystusa... ;) Jak się tłumaczy histroię post factum- to każdą teorię można udowodnić. Nie dooglądałam do konca- jak autor proponuje się bronić? hi
Ale zaciekawiło mnie coś innego... Google wprowadza telefon G1- nawet nie wiem, jak nazwać takie urządzenie, gps, komputer z internetem?- w każdej chwili można namierzyć użytkownika, nie potrzebne będą już przewodniki- wystarczy wycelować "oczko" aparatu na jakiś zabytkowy obiekt i już wyskakują informacje o nim... I jeszcze wiele innych funkcji
Hmm... czuję się inwigilowana ;) tylko jeszcze nie wiem, w jakim celu, bo aż taka interesująca i ważna nie jestem ;)
http://www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96Ay0
16 czesci na youtube
Przemyślałaś już ?
...juz dawno.
Oglądnęłam 2 części , jak będzie czas to skończe , ale jest bardzo ciekawy dziękuję ,proszę o więcej ciekawych linków pozdrawiam! madzina
http://www.youtube.com/watch?v=y7m0l45jv50&
Polecam jeszcze Davida icke.
obejrzalam I sza czesc....tak jest od bardzo dawna...swiatem rzadzi tzw. masoneria lub massoni, bogata elita, ktora zajmuje sie tez okultyzmem....czesciowo w to wierze, jesli sie przyjrzec dobrze jak wyglada swiat jaka jest nierownowaga: bogactwo-bieda, poza tym te dziwne powiklania okultyzm, symbolika i wladza....
:)
Obejrzalam kawałek...
Pierwsza częśc ma ładną muzykę, hi
Ale ogólnie- to nie cierpię tego rodzaju tworów. Fajna maniupulacja na dzien dobry ( jeśli nie masz otwartegho umysłu- to nie oglądaj- czy jakoś tak... Czyli, zeby udowodnić, ze mam otwarty umysł- koniecznie muszę uwierzyć?)
Nie jestem w stanie ocenić rzetelności żródeł, ale to nie pierwsza taka teoria i nie ostatnia.
Umbetro Eco "udowodnił" istnienie spisku, poczawszy od Chrystusa... ;)
Jak się tłumaczy histroię post factum- to każdą teorię można udowodnić.
Nie dooglądałam do konca- jak autor proponuje się bronić? hi
Ale zaciekawiło mnie coś innego...
Google wprowadza telefon G1- nawet nie wiem, jak nazwać takie urządzenie, gps, komputer z internetem?- w każdej chwili można namierzyć użytkownika, nie potrzebne będą już przewodniki- wystarczy wycelować "oczko" aparatu na jakiś zabytkowy obiekt i już wyskakują informacje o nim... I jeszcze wiele innych funkcji
Hmm... czuję się inwigilowana ;) tylko jeszcze nie wiem, w jakim celu, bo aż taka interesująca i ważna nie jestem ;)
Hmmm