Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Prosze obejzyjcie i przemyslcie :)

• Autor: Netka Anetka Data: 2009-02-27 21:41:13

http://www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96Ay0

16 czesci na youtube

• Autor: niebieska-różyczka Data: 2009-02-27 21:57:55

Przemyślałaś już ?

• Autor: Netka Anetka Data: 2009-02-27 22:00:54

...juz dawno.

• Autor: madzina Data: 2009-02-28 08:13:52

Oglądnęłam 2 części , jak będzie czas to skończe , ale jest bardzo ciekawy dziękuję ,proszę o więcej ciekawych linków pozdrawiam! madzina

• Autor: erka Data: 2009-03-02 13:13:46

Polecam jeszcze Davida icke.

• Autor: anna702 Data: 2009-03-03 19:41:16

obejrzalam I sza czesc....tak jest od bardzo dawna...swiatem rzadzi tzw. masoneria lub massoni, bogata elita, ktora zajmuje sie tez okultyzmem....czesciowo w to wierze, jesli sie przyjrzec dobrze jak wyglada swiat jaka jest nierownowaga: bogactwo-bieda, poza tym te dziwne powiklania okultyzm, symbolika i wladza....

• Autor: agik Data: 2009-03-04 12:00:55

:)
    Obejrzalam kawałek...
    Pierwsza częśc ma ładną muzykę, hi

Ale ogólnie- to nie cierpię tego rodzaju tworów. Fajna maniupulacja na dzien dobry ( jeśli nie masz otwartegho umysłu- to nie oglądaj- czy jakoś tak... Czyli, zeby udowodnić, ze mam otwarty umysł- koniecznie muszę uwierzyć?)
    Nie jestem w stanie ocenić rzetelności żródeł, ale to nie pierwsza taka teoria i nie ostatnia.

Umbetro Eco "udowodnił" istnienie spisku, poczawszy od Chrystusa... ;)
    Jak się tłumaczy histroię post factum- to każdą teorię można udowodnić.
    Nie dooglądałam do konca- jak autor proponuje się bronić? hi

Ale zaciekawiło mnie coś innego...
    Google wprowadza telefon G1- nawet nie wiem, jak  nazwać takie urządzenie, gps, komputer z internetem?-  w każdej chwili można namierzyć użytkownika, nie potrzebne będą już przewodniki- wystarczy wycelować "oczko" aparatu na jakiś zabytkowy obiekt i już wyskakują informacje o nim... I jeszcze wiele innych funkcji

Hmm... czuję się inwigilowana ;) tylko jeszcze nie wiem, w jakim celu, bo aż taka interesująca i ważna nie jestem ;)

Hmmm

Przejdź do pełnej wersji serwisu