Witam wszystkich serdecznie. Moja Mama w równy tydzień po udarze wyszła ze szpitala. Wróciła mowa, pamięć, całkiem nieźle chodzi ale są duże problemy z prawą ręką( bezwład) - najgorsze że za dwa miesiące czeka ją kolejna operacja na tętnicach szyjnych. Dziękuję wszystkim za wsparcie.
Teciu, wszystko bedzie dobrze, reke trzeba cwiczyc caly czas, portwa paraliz jeszcze troche, a potem wroci reka do normy!!!! Trzymam kciuki za Mame! Pozdrowienia tineczka
To wspaniale,że Twoja Mama już wyszła ze szpitala i to w dobrej kondycji! Mam nadzieję,że prawa ręka z biegiem czasu również będzie sprawna (może rehabilitacja w tym pomoże). Życzę Mamie szybkiego powrotu do zdrowia i będę gorąco trzymać kciuki za pomyślny przebieg operacji.Głowy do góry a na pewno wszystko się uda!!!
Witam wszystkich serdecznie. Moja Mama w równy tydzień po udarze wyszła ze szpitala. Wróciła mowa, pamięć, całkiem nieźle chodzi ale są duże problemy z prawą ręką( bezwład) - najgorsze że za dwa miesiące czeka ją kolejna operacja na tętnicach szyjnych.
Dziękuję wszystkim za wsparcie.
Teciu, wszystko bedzie dobrze, reke trzeba cwiczyc caly czas, portwa paraliz jeszcze troche, a potem wroci reka do normy!!!!
Trzymam kciuki za Mame!
Pozdrowienia tineczka
To wspaniale,że Twoja Mama już wyszła ze szpitala i to w dobrej kondycji! Mam nadzieję,że prawa ręka z biegiem czasu również będzie
sprawna (może rehabilitacja w tym pomoże). Życzę Mamie szybkiego powrotu do zdrowia i będę gorąco trzymać kciuki za pomyślny przebieg
operacji.Głowy do góry a na pewno wszystko się uda!!!
Wspaniała wiadomość ! Pozdrawiam Mamę, Ciebie i cała rodzinkę...
pozdrowienia dla Ciebie i mamusi , i dużo zdrówka
Dużo zdrowia .Wszystko będzie dobrze.
Świetna wiadomość ! Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki za operację Mamy. Pozdrowienia dla Mamy i dla Ciebie, Trzymaj się cieplutko.
Cieszę się z powrotu do zdrowia Twojej Mamy. Życzę Wam wszystkiego najlepszego.Pozdrawiam!