co sie dzieje z przepisami ? jak wchodzę na jakis przepis to pojawia się biała "plama" do edytowania , widać że przepis jest w nowej postaci o co chodzi?
Tak ma tylko IE, mozilla działa bez zarzutu. wiem, bo do tej pory jak chciałam wstawić aktywny link wchodziłam na IE (a tam dzisiaj biała plama w miejscu edytuj). Ale dzięki temu nauczyłam się robić to w mozilli
Witam, jesteśmy w fazie testowania nowego layoutu strony z przepisami - być może w przypadku niektórych przeglądarek występują błędy edycyjne. Będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi.
Mam IE, wszystko mogę zrobić i przeczytać tylko ramki trochę nie równe, a nazwa przepisu nie jest pogrubiona, i nie jest na środku strony tylko nad sposobem wykonania. Pozdrawiam i dziękuję za nowości na stronie.
Ale ekstra...bardzo, bardzo ładnie! I wszystko tak ładnie zaokrąglone, wymuskane...mmmm...aż się chce jakiś nowy przepis dodać, hihi! Podziękowania dla naszych pracowitych i zdolnych moderatorów!
co sie dzieje z przepisami ? jak wchodzę na jakis przepis to pojawia się biała "plama" do edytowania , widać że przepis jest w nowej postaci
o co chodzi?
jest pięknie teraz ...mnie się podoba!! Pozdrowienia!
Tak ma tylko IE, mozilla działa bez zarzutu. wiem, bo do tej pory jak chciałam wstawić aktywny link wchodziłam na IE (a tam dzisiaj biała plama w miejscu edytuj). Ale dzięki temu nauczyłam się robić to w mozilli
Witam,
jesteśmy w fazie testowania nowego layoutu strony z przepisami - być może w przypadku niektórych przeglądarek występują błędy edycyjne. Będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi.
Mam IE, wszystko mogę zrobić i przeczytać tylko ramki trochę nie równe, a nazwa przepisu nie jest pogrubiona, i nie jest na środku strony tylko nad sposobem wykonania. Pozdrawiam i dziękuję za nowości na stronie.
właśnie zauważyłam , pięknie to zrobiliście:)) brawo:)
no właśnie- zmiany.... ja też tak miałam
tez u mnie jest ten biały prostokącik,i jeszcze nie moge powiekszyc fotek w przepisach.
Używam IE także mam duży biały prostokąt na przepisie tzn w jego górnej części
Ja mam problem ;dodaj własną notatkę; poza tym wszystko działa.
Ale ekstra...bardzo, bardzo ładnie! I wszystko tak ładnie zaokrąglone, wymuskane...mmmm...aż się chce jakiś nowy przepis dodać, hihi!
Podziękowania dla naszych pracowitych i zdolnych moderatorów!
a mi sięnie powiększają zdjęcia jak klikam :(
teraz jest już ok i nawet fajnie jest