Mi się podobają choć np określenie trudności przy pomocy papryczek w przepisie na ciasto troszkę mi nie pasuje. Wszystko jest bardzo ładne graficznie ale nie wiem czy nie lepsze byłoby jakieś mniej charakterne warzywo czy owoc :)
Mnie też się podoba, choć przyznam, że na początku nie wiedziałam co się dzieje jak chciałam obejrzeć jakiś przepis. Jeśli chodzi o zmiany na lepsze-zawsze jestem na TAK!!!!
Wzrok mam rozbiegany ( a nie mam zeza ) .... niezbyt dobrze czytam.. stare było dla mnie lepsze! ...no cóz ... trzeba sie przestawić i przyzwyczaić ...ehhhh!
Jak Wam się podobają zmiany na stronie? Przyznam się szczerze, że zanim się do nich przyzwyczaję upłynie troszkę czasu.
Właśnie weszłam na kilka przepisów i powiem WOW mnie się jak najbardziej podoba
Moderatorzy upiększają nam stronkę:)
Osłupiałam..,myslałam ze strony pomyliłam:)musze sie oswoić z nowym wygladem-jest super
Mnie się podoba. W takim samym układzie mógłby też być przepis do wydruku, z taki ładnymi ramkami...
Będzie za parę dni
Pampasie - jest post - a tu taka rozpusta dla oka...Myślałam, że sobie tylko głośno marzę, a tu miłe zaskoczenie...
I tak dzięki za wszystko
Pampasie, dopiero teraz zobaczylam przepisy,,,,
Pieknie, wspaniale, milo czytac i wszystko dziala:)
Gratulacje!
Jak najbardziej OK!Teraz tak ładniutko,estetycznie,podoba się bardzo.Fakt,troszkę potrwa przyzwyczajenie,ale zmiany na lepsze zawsze wskazane!
Mnie się podoba bardzo:) z boku napisany fajnie, stopień trudności:)
Zmiany bardzo piękne! Mnie się podoba.
Mi się podobają choć np określenie trudności przy pomocy papryczek w przepisie na ciasto troszkę mi nie pasuje. Wszystko jest bardzo ładne graficznie ale nie wiem czy nie lepsze byłoby jakieś mniej charakterne warzywo czy owoc :)
a i jeszcze jedno, ilość papryczek nie odpowiada temu jak zaklasyfikowałam przepis. Często przepis łatwy po papryczkowatemu jest średnio trudny...
Ja nie mogę powiększać zdjęć umieszczonych w przepisach / od dzisiaj /
P I Ę K N I E !!! WIELKIE DZIĘKI dla MODERATORÓW
Zmiany bardzo pozytywne, należy się pochwała moderatorom za trud włożony w pracę. No i plusik za cytaty! Uwielbiam :)) Pozdrawiam :)
Tak niespodziewane, zaskakujace zmiany! Swietne!Gratuluje!
Super! Przepisy sa jeszcze bardziej przejrzyste. (ha, ha, papryczki zauwazylam dopiero po przczytaniu tutejszych wypowiedzi... )
Jest super i wcale nie muszę się do tego przyzwyczajać. Samo wkomponowało się w mój wzrok.
Świetny pomysł. Dla pomysłowych jeszcze raz WIELKIE
A mnie się bardzo podobają,jest bardziej czytelnie. Bardzo dobry pomysł