na stronce :) co jedna to lepsza - aforyzmy, nowa szata graficzna dla przepisów... super!gratuluję udanych pomysłów i pozdrawiam
oops nie zauważyłam że podobny temat już istnieje :) proszę wobec tego o usunięcie tego
Ale mowy nawet nie ma - jeszcze pogrubimy czcionkę w pierwszej wiadomości i będziemy się napawać jej treścią dniami i nocami
Bardzo ładny układ stron! WKN I INNI
Hm, mnie w tym przypadku niestety nie ma za co chwalić - za grafikę na stronie odpowiada ktoś inny :)Ale cieszę się razem z Wami
a u mnie jest coś nie tak .Jak wchodzę w jakiś przepis to na górze jest biały prostokąt i zasłania wszystko
Użytkownik ASTI napisał w wiadomości:> a u mnie jest coś nie tak .Jak wchodzę w jakiś przepis to na górze jest biały> prostokąt i zasłania wszystko cuda się dzieją już jest dobrze
Ale jestem miło zaskoczona. Podpisuję się pod komentarzami j.w.Szampan dla nowatorów i pozdrówka.
CUUUUUUDO! Mniam.
na ciekawe i ładne strony zaglądam z wielką przyjemnością. Ta strona jest zatem jedną z moich ulubionych, a po zmianach, jeszcze niżej chylę czoła naszym zdolnym moderatorom :) Pozdrawiam serdecznie :)
Ja również jestem miło zaskoczona. Cytaty bardzo mi się podobają, doskonale dobrane :) A szata graficzna przepisów jest świetna!Pozdrawiam!
Ładnie i tak kolorowo :) i te papryczki ... Brawo dla Was
Pięknie wygląda ta nowa szata graficzna ! Nie tak przaśnie, jak poprzednio i te papryczki takie...zawadiackie . Brawa !
na stronce :)
co jedna to lepsza - aforyzmy, nowa szata graficzna dla przepisów... super!
gratuluję udanych pomysłów i pozdrawiam
oops nie zauważyłam że podobny temat już istnieje :) proszę wobec tego o usunięcie tego
Ale mowy nawet nie ma - jeszcze pogrubimy czcionkę w pierwszej wiadomości i będziemy się napawać jej treścią dniami i nocami
Hm, mnie w tym przypadku niestety nie ma za co chwalić - za grafikę na stronie odpowiada ktoś inny :)
Ale cieszę się razem z Wami
a u mnie jest coś nie tak .Jak wchodzę w jakiś przepis to na górze jest biały prostokąt i zasłania wszystko
Użytkownik ASTI napisał w wiadomości:
> a u mnie jest coś nie tak .Jak wchodzę w jakiś przepis to na górze jest biały
> prostokąt i zasłania wszystko
cuda się dzieją już jest dobrze
Ale jestem miło zaskoczona. Podpisuję się pod komentarzami j.w.

Szampan dla nowatorów i pozdrówka.
CUUUUUUDO! Mniam.
na ciekawe i ładne strony zaglądam z wielką przyjemnością. Ta strona jest zatem jedną z moich ulubionych, a po zmianach, jeszcze niżej chylę czoła naszym zdolnym moderatorom :) Pozdrawiam serdecznie :)
Ja również jestem miło zaskoczona. Cytaty bardzo mi się podobają, doskonale dobrane :) A szata graficzna przepisów jest świetna!
Pozdrawiam!
Ładnie i tak kolorowo :) i te papryczki ...
Brawo dla Was
Pięknie wygląda ta nowa szata graficzna ! Nie tak przaśnie, jak poprzednio i te papryczki takie...zawadiackie . Brawa !