Mam do Was prośbę, chyba głównie do ludzi ze śląska. Szukam mieszkanka do wynajęcie w Zabrzu. Już mi ręcę opadają.Chcemy wynając na rok (miejmy nadzieje) a potem kupić, też tam.
Dlatego nie może być drogie no i musi być dobry dojazd transporte miejskim do Katowic (opiero robię prawo jazdy).. Jeśli ktoś by słyszał w swoich kręgach, że chce wynająć to ja będę przeogromnie wdzęczna za informacje.
Aniu! wpisz w Google Głos Zabrza, wyświetli się się na samej górze Głos Zabrza i Rudy Śląskiej kliknij i na górnym czerwonym pasku- między innymi pisze Ogłoszenia. tam powinno być to co Cię interesuje, Pozdrawiam,
Aniu! Jeżeli nie znajdziesz nic interesującego,to sama możesz dać ogłoszenie do tej gazety. Myśle że troszeczkę pomogłam, Nikogo nie znam z Zabrza ,bo sama mieszkam w Bytomiu.Pozdrawiam cieplutko.
Jak masz możliwośc to kup Głos Zabrza i Nowiny Zabrzańskie tam jest dużo ogłoszeń tego typu, wiem bo ostatnio szukałam znajomemu .Gazety wychodzą w czwartki ,serdecznie pozdrawiam z Zabrza :)
tylko że ja mieszkam w Katowicach a tu same Katowickie dlatego szukam głownie w necie i gazetach ogólnych, jak np. środowy dodatek do gazety wyborczej.
Hmm ;)
Wróbelku ja mieszkam w Zabrzu. Niestety nie znam nikogo kto by chciał wynająć ale porozglądam się. Patrzałaś na gratce? Jakie duże szukasz mieszkanie?
http://dom.gratka.pl/mieszkania-do-wynajecia/lista/slaskie,zabrze,centrum,dz.html
codziennie przeglądam gratke i inne takie.
A mieszkanka szukamy do 1000 zł bo tylko na rok przez który chcemy odłożyć brakującą nam sumę do wkładu własnego na zakup mieszkania.
Mam do Was prośbę, chyba głównie do ludzi ze śląska. Szukam mieszkanka do wynajęcie w Zabrzu. Już mi ręcę opadają.Chcemy wynając na rok (miejmy nadzieje) a potem kupić, też tam.
Dlatego nie może być drogie no i musi być dobry dojazd transporte miejskim do Katowic (opiero robię prawo jazdy).. Jeśli ktoś by słyszał w swoich kręgach, że chce wynająć to ja będę przeogromnie wdzęczna za informacje.
Pozdrawiam cieplutko
Ania
Aniu! wpisz w Google Głos Zabrza, wyświetli się się na samej górze Głos Zabrza i Rudy Śląskiej kliknij i na górnym czerwonym pasku- między innymi pisze Ogłoszenia. tam powinno być to co Cię interesuje, Pozdrawiam,
Aniu! Jeżeli nie znajdziesz nic interesującego,to sama możesz dać ogłoszenie do tej gazety. Myśle że troszeczkę pomogłam, Nikogo nie znam z Zabrza ,bo sama mieszkam w Bytomiu.Pozdrawiam cieplutko.
To tak jak ja:)
Jak masz możliwośc to kup Głos Zabrza i Nowiny Zabrzańskie tam jest dużo ogłoszeń tego typu, wiem bo ostatnio szukałam znajomemu .Gazety wychodzą w czwartki ,serdecznie pozdrawiam z Zabrza :)
tylko że ja mieszkam w Katowicach a tu same Katowickie dlatego szukam głownie w necie i gazetach ogólnych, jak np. środowy dodatek do gazety wyborczej.
Zaraz ci wyśle na gg z poprzedniego tygodnia bo mam jeszcze tą gazetę.
oj, dzięki
Na adres e-mail możesz dać do tej gazety ogłoszenie.:)
Hmm ;) Wróbelku ja mieszkam w Zabrzu. Niestety nie znam nikogo kto by chciał wynająć ale porozglądam się. Patrzałaś na gratce? Jakie duże szukasz mieszkanie? http://dom.gratka.pl/mieszkania-do-wynajecia/lista/slaskie,zabrze,centrum,dz.html
codziennie przeglądam gratke i inne takie. A mieszkanka szukamy do 1000 zł bo tylko na rok przez który chcemy odłożyć brakującą nam sumę do wkładu własnego na zakup mieszkania.
Porozgladam sie po "słupach" i takich tam jak coś znajde to dam znać :)
wielkie dzięki. A my na sobotę jesteśmy umówieni na ogladanie jakiegoś mieszkanka.
Moi informatorzy, tez narazie szukaja..i nic.. jakby cos bylo...to dam zaraz znac :)