Mam dwie przeglądarki internetowe: IE i Opera. Prawie zawsze używam Opery bo mi bardziej odpowiada. Zauważyłam jednak dość istotną różnicę. Jak w IE najadę na jakiś przepis to wyświetla mi się ile przepis ma komentarzy. Ile osób ma go w ulubionych. Jak najadę tak samo ale przez Operę to nie wyświetlają mi się takie informacje. Dlaczego tak jest?
Ja tez mam problem......na forum jak odpwiadam na czyjas wypwiedz nie pokazuja mi sie okienka do wstawiania obrazow i do edycji tekstu...czy to tak ma teraz byc???:
Mam dwie przeglądarki internetowe: IE i Opera. Prawie zawsze używam Opery bo mi bardziej odpowiada. Zauważyłam jednak dość istotną różnicę. Jak w IE najadę na jakiś przepis to wyświetla mi się ile przepis ma komentarzy. Ile osób ma go w ulubionych. Jak najadę tak samo ale przez Operę to nie wyświetlają mi się takie informacje. Dlaczego tak jest?
Ponieważ Opera ma kłopoty z kompatybilnością z JavaScriptem i jest niestety znana z podobnych zachowań.
Czy mogę coś zrobić na swoim komputerze by to poprawić?
Jest to "właściwość" programu, więc jedynie można użyć innego.
Też to zauważyłam jeżeli chodzi o operę, poza tym w operze przy kopiowaniu przepisu nie kopiują się fotki tylko text.
Teraz używam mozilla firefox i wszystko jest ok, polecam tą przeglądarkę.
Ja tez mam problem......na forum jak odpwiadam na czyjas wypwiedz nie pokazuja mi sie okienka do wstawiania obrazow i do edycji tekstu...czy to tak ma teraz byc???:
Mówisz o wstaw/edytuj obraz lub wstaw/edytuj link? U mnie są te ikony i działaja nawet lepiej niz wcześniej.
Ja mam tak samo:(((