Tak jak napisałam wyżej jest na Mozilli. Z kolei na Explorer nie ma żadnego okna ani w przepisie ani
przed komentarzem. Nie ma więc wogóle ikon nawet biblioteki obrazów.
Użytkownik mariolan76 napisał w wiadomości: > Ja tez nie wiem jak teraz wstawiać zdjęcia i proszę o pomoc. ja też niemogę wstawiać zdjęć proszę o pomoc!!!!!!!!!!u mnie też niema ikonki?
U mnie też dziś cały dzień coś jest nie tak:nie ma paska narzędzi przy komentarzach,nie ma go także przy edycji przepisu-nie mogę wstawić zdjęcia.A sam przepis też zapisał się chaotycznie,chociaż gdy go edytuję jest ok.No i u góry nie ma szaty graficznej...
Dołączam się do tej prośby, gdyż problem dotyczy bezpośrednio mojego profilu. Już kilka osób posądza mnie o to, że rzekomo skopiowałam ich zdjęcia i wrzuciłam na swoją stronę główną, co jest oczywiście nie prawdą. Nie mam pojęcia co się stało, póki co zmienię swoją fotę na stronie głównej, może to coś pomoże, chociaż wątpię. Będę wdzięczna za naprawienie tego całego zamieszania i z góry dziękuję za wyjaśnienie tego problemu. Serdecznie pozdrawiam.
co się dzieje, w przepisach zgubiła się ikonka służąca do wstawiania zdjęć, jeszcze przed chwilą była. Nie mogę wstawić zdjęcia.
No właśnie ja też nie mogę wstawiać zajęć, nie mam tej ikonki.
U mnie pod przepisami jest okno - zapisz notatkę- zamknij oraz tabelaz różnymi ikonami jak przed komentarzem. Czy wszyscy tak mają ?
Wcale nie wygląda to efektownie i szpeci przepis. Czy tak ma być?
U mnie też tak jest i nie wygląda to ładnie.
Tak jak napisałam wyżej jest na Mozilli. Z kolei na Explorer nie ma żadnego okna ani w przepisie ani przed komentarzem. Nie ma więc wogóle ikon nawet biblioteki obrazów.
Teraz to już nie mam żadnych ikonek, co sie dzieje?????
Pampas padł już dzisiaj, ale obiecał jutro z samego rana zająć się problemem.
Dlaczego nie moge dodać przepisu do ulubionych?
Wczesniej nie było takich problemów
Pampas zniknął na kilka godzin - mam nadzieję, że uda mi się go dopaść jeszcze dziś wieczorem i zagonić na trochę do poprawek :)
Wkn jesteś Wielka
goń Pampasa do roboty,ale potem daj odpocząć,jakis masaż albo coś..... :)
Jutro testowanie pod windowsami błędów, które pojawiają się niektórym z Was.
a u mnie ikonki do dodawania linku sa od poczatku nieaktywne.Myslalam ze nie potraie ich wstawiac ale okazuje sie ze u mnie nie mozna
A czy chcąc je wykorzystać, najpierw zaznaczałaś fragment tekstu, który chciałaś przemienić w link?
Ups...przepraszam.Wiem juz co robolam zle.Bardzo dziekuje za podpowiedz.Jednak nie umiem:)
Prośba: Jak teraz mam pobrać obraz z "Moich obrazów" lub "Moich dokumentów". Nie wiem jak teraz wstawiać zdjęcia.
Ja tez nie wiem jak teraz wstawiać zdjęcia i proszę o pomoc.
Użytkownik mariolan76 napisał w wiadomości:
> Ja tez nie wiem jak teraz wstawiać zdjęcia i proszę o pomoc.
ja też niemogę wstawiać zdjęć proszę o pomoc!!!!!!!!!!u mnie też niema ikonki?
Dziękuję bardzo, mam już biblitekę obrazów.
Ktoś się chyba bawi klawiaturą http://wielkiezarcie.com/przepis11811.html
:)
U mnie też dziś cały dzień coś jest nie tak:nie ma paska narzędzi przy komentarzach,nie ma go także przy edycji przepisu-nie mogę wstawić zdjęcia.A sam przepis też zapisał się chaotycznie,chociaż gdy go edytuję jest ok.No i u góry nie ma szaty graficznej...
Acha!I nie mogę odkliknąć "przeczytane"
Już jest ok:)
Prosze moderatorów o zerknięcie na stronę główną Kasiuli.CHodzi o to,że kto wchodzi,ten widzi swoje zdjęcie,a temat został poruszony tutaj
http://wielkiezarcie.com/przepis.php?przepis=43762&offset=15
hehe, tez sie zobaczylam:)))
Dołączam się do tej prośby, gdyż problem dotyczy bezpośrednio mojego profilu. Już kilka osób posądza mnie o to, że rzekomo skopiowałam ich zdjęcia i wrzuciłam na swoją stronę główną, co jest oczywiście nie prawdą. Nie mam pojęcia co się stało, póki co zmienię swoją fotę na stronie głównej, może to coś pomoże, chociaż wątpię. Będę wdzięczna za naprawienie tego całego zamieszania i z góry dziękuję za wyjaśnienie tego problemu. Serdecznie pozdrawiam.