I tak powinno być! Bo miejsce z udostępnionym przepisem to dla wielu jegło własna "wystawa" - reprezentacyjna . :) To tak, jakby na wystawę sklepową przynieść własny towar :) ...
Sprecyzuj, bo chyba miałaś coś innego na myśli. Nigdy nie można było wstawiać zdjęć do przepisów innych niż swoje. Takie uprawnienia mieli wyłącznie administratorzy.
Ja na pasku narzędzi nie mam tej "kopertki" dzięki której mogłam wgrać zdjęcie do swojej biblioteki i przez to nie mogę wstawić zdjęcia w komentarzu czy na forum.
Widzę, że teraz nie można wstawić zdjęcia do czyjegoś przepisu.Dlaczego?
I tak powinno być! Bo miejsce z udostępnionym przepisem to dla wielu jegło własna "wystawa" - reprezentacyjna . :) To tak, jakby na wystawę sklepową przynieść własny towar :) ...
Sprecyzuj, bo chyba miałaś coś innego na myśli. Nigdy nie można było wstawiać zdjęć do przepisów innych niż swoje. Takie uprawnienia mieli wyłącznie administratorzy.
Ja na pasku narzędzi nie mam tej "kopertki" dzięki której mogłam wgrać zdjęcie do swojej biblioteki i przez to nie mogę wstawić zdjęcia w komentarzu czy na forum.
Doczytałam w innym wątku, ze problem się już pojawił, gapa ze mnie.
A gdzie znalazłaś wątek ze zdjęciami? Ja tez nie mam okienka i nie wiem jak wstawić zdjęcie :(
Problem, był juz naświetlony w tym wątku http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=236691&post=236691&offset=0
Zgadza się, chodziło mi o dodanie zdjęcia do komentarza. Przepraszam za pomyłkę.
Owszem,widnieją zdjęcia innych użytkowników pod przepisami,ale za zgodą autora zdjecia,wstawiali je autorzy przepisu.