Forum

Zdrowie i uroda

krem pod oczy

• Autor: basiulka Data: 2009-03-05 12:47:59

witam damska czesc wz:)
    jakich kremow uzywacie pod oczy??
    czekam na opinie:)
    pozdrawiam

• Autor: Shaera Data: 2009-03-05 13:41:10

Vitaj Kremów nie stosuję, ale używam żelu szałwiowego 'Ziaja' (TAKI)

• Autor: yette Data: 2009-03-05 14:17:55

Ja używam kremu firmy soraya odżywczo - dotleniający i maseczki koralowej  nawilżająco - dotleniającej tej samej firmy. Musze przyznać, że jestem zadowolona. Używałam również innych kremów, ale niestety mam bardzo wrażliwą cerę i zawsze po ich użyciu na mojej buzi pojawiały się czerwone plamy i piekła mnie skóra, a ten jest ok.
    Pozdrawiam

• Autor: *agnieszka* Data: 2009-03-05 17:02:18

A ja używam masła shea. Świetnie nawilża i zmiękcza skórę

• Autor: basiulka Data: 2009-03-06 00:31:47

a krem
    i zel avon anew uzywala ktoras z Was??

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2009-03-08 19:39:17

Basiulka ja uzywam produktow firmy Avon ,juz wczesniej byl poruszany ten problem calkiem niedawno,ekkore tez uzywa tych produktow tam sobie mozesz poczytac--- http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=226182&post=226182&offset=20

• Autor: drakas Data: 2009-03-08 20:51:35

Bardzo gorąco polecam polskie kremy firmy Iwostin - takie nasze Vichy. Działa wg mnie, osoby z wrażliwą cerą, lepiej a kosztuje mniej i jest bardzo wydajny.
    Mają bogaty wybór kremów do skór problemowych itp, więc każdy dobierze cos dla siebie. I są do kupienia w aptekach

• Autor: Kimii Data: 2009-03-22 22:46:32

Ja używam Grisi krem do  oczu i ust z aloesem i kolagenem więcej na temat kremu można przeczytać na stronie http://www.hebriza.pl

• Autor: bagarmosen Data: 2009-08-17 09:45:36

odrzucilam  wszelkie  kremy  i  stosuje  wszelkiego  rodzaju  masla -sama robie  sobie  krem!   na liczniku  mam  50   wiec  szczegolnie  musze  zadbac  aby  zmarchy  wyszly  jakkkk  najpozniej Ostatnio   uzywam   maslo cupuacu +olej  arganowy+wit.e.Wiec  maslo  rozpuscilam dodalam kilka kropli  oleju  arganoweo i  chyba  2  kapsulki  wit  E  dla  utrwalenia ---wyszlo  cudo!Zauwazylam  ,ze  zmarszczki  sie  splycily a  moze  tak  mnie  sie  zdaje :)))  w kazdym  razie efekt  jest.  Natomiast  jesli   kupie  krem  ze  sklepu  dodaje  algi , ktore  choduje  samodzielnie -cera  nawilzona  i  napieta

• Autor: marcia33 Data: 2009-08-17 09:56:46

Używałam z avonu kremów a teraz mam krem HerbikaPlant pietruszkowy firmy ziaja i z avonu liiv botanikals i narazie ok Pozdrawiam:)

• Autor: RN Data: 2009-08-17 17:05:34

Jak wpadłaś na pomysł, żeby samej sobie robić "mazidla" i skąd wiedziałaś co z czym zmieszać??

• Autor: Milka Data: 2009-08-18 16:37:19

Użytkownik bagarmosen napisał w wiadomości:
    > odrzucilam wszelkie kremy i stosuje
    > wszelkiego rodzaju masla -sama robie sobie
    > krem! na liczniku mam 50 wiec
    > szczegolnie musze zadbac aby zmarchy
    > wyszly jakkkk najpozniej Ostatnio uzywam
    > maslo cupuacu +olej arganowy+wit.e.Wiec maslo rozpuscilam
    > dodalam kilka kropli oleju arganoweo i chyba 2
    > kapsulki wit E dla utrwalenia ---wyszlo
    > cudo!Zauwazylam ,ze zmarszczki sie splycily a
    > moze tak mnie sie zdaje :))) w kazdym
    > razie efekt jest. Natomiast jesli kupie
    > krem ze sklepu dodaje algi , ktore choduje
    > samodzielnie -cera nawilzona i napieta

Mam pytanie-jak sie choduje algi ?? I gdzie sie dowiedziałaś jak sie robi samemu krem ?

• Autor: Shaera Data: 2009-08-18 23:19:20

Eh, info o samorobnym kremie, np. STĄD, STĄD i STĄD

• Autor: bagarmosen Data: 2009-08-19 08:10:01

masla   kupuje  na  biochemia  urody  ,olej arganowy   przewaznie  szukam  kogos  kto  ma towar z  Maroka  , jakos  nie  wierze  gdy  jest  rozlewany  przez  polskich  dystrybutorow .Duzo  sie  nauczylam   na  portalu  laboratorium urody  ,   wyspa  kobiet   oraz  stona  basi  kwiatkowskiej .Nie  wklejam  linkow  , poniewaz  moj  program  tu  jakos  nie  chce  obsluzyc :)))  Mam  takze maslo  karite  , ktorego  uzywam  do  kapieli (klade na gabke  razem  z zelem  do  mycia)  i  do  wlosow , postepuje  tak  samo.Poniewaz  maluje  wlosy  na  niesmiertelny blond :))))  wiec  sa wysuszone ale  teraz  nie  mam takiego  problemu. jesli masz  jakies  pytania  -zadawaj

• Autor: izawronska Data: 2010-10-20 20:43:53

witam.mozesz mnie zdradzic gdze kupujesz te wszystkie skladniki do tego kremu?mam proble z kremem pod oczy obojetnie jakiego uzywam puchna mi oczy.wygladam jakbym nie spala i plakala caly tydzien.dzieki.

• Autor: monciakrk Data: 2010-10-22 07:11:48

Gdzie kupujesz ten olej arganowy?

• Autor: zielonaherbata3 Data: 2009-08-17 10:54:44

Witam ja  używam kremów IVOSTIN.Kupuję je w aptece.Są to polskie produkty i moim zdaniem nie usępują firmie Vichi a są znacznie tańsze.Mam cerę naczynkową,bardzo wrażliwą i kremy tej firmy spełniają moje oczekiwania.Polecam i pozdrawiam

• Autor: aggusia35 Data: 2009-10-19 12:54:07

Kremy Ivostin są dobre nie jakieś rewelacyjne ale z tych co zbytnio nie pomagają i nie szkodza ( bynajmniej mojej cerze). O kosmetykach Vichy nie mam najlepszego zdanie szczególnie tych pod oczy nie wspólgraja z podkładem pod makijż.

• Autor: as Data: 2009-08-17 11:39:20

Na codzień stosuje żadnych kremów. Jeżeli skóra jest mocno wyschnięta to jakis nawilżający i gdy jest mocny mróz to jakiś odpowiedni na zimę. Nie zwracam uwagi na marki. Patrzę by nie był za drogi. Nie lubie żadnych kremów. Wszystko mnie wtedy swędzi i czuję się brudna. Krem to dla mnie sotateczność.

• Autor: bagarmosen Data: 2009-08-19 08:18:45

re:   algi  zakupilam  na  allegro.W  tej  chwili  ze  100 g  zrobilo  sie  0,5  kg.Wiec algi  do  litrowego  sloja  3 lyzki cukru  i  5-8  rodzynek  , na drugi  dzien  plucze  i  ponownie  zalewam  zimna  woda  i dodaje to  co  napisalam  -wode uzywam  do  mycia  geby  ,podlewania  kwiatow (rosna  jak  glupie)  , :))))  mycia  nog .Algi  krysztalki   rozcieram  na  gebie  razem  z  kremem lub  roztarte  dodaje  do  maseczek  takze samodzielnie  robionych  Np.  gdy  nie  mam  kremu   to  wole  zwykla  margaryna  posmarowac  twarz  (zawiera  wit.  AiD)   ,zapach  nieszczegolny  ale  jaka  twarz :)))) wchlania  sie  super.

• Autor: deborah83 Data: 2009-10-19 10:15:26

Ja używam kremy La Roche Possay. Niestety, dość drogi, ale bardzo dobry i wydajny. Ale też słyszałam, że Ireny Eris jest całkiem dobry.

• Autor: aggusia35 Data: 2009-10-19 12:45:49

Ja uzywam Dermiki albo Loreal

• Autor: woila Data: 2009-10-31 10:25:14

Kiedyś kupiłam krem do cery szczególnie wrażliwej Eris i niestety wylądowałam u dermatologa... Teraz używam Dior pod oczy i do twarzy na dzień, zaś na noc bardzo przypadł mi do gustu Vichy liftactif cxp . Wg mnie dobry też jest krem pod oczy Chanel z serii precision, niestety markowe kremy są bardzo drogie.
    Zaintrygowały mnie kremy własnej produkcji, możnaby poeksperymentować....

• Autor: Kasimo Data: 2009-11-01 15:54:10

Aurugia pod oczy - nie polecam wielka cena, mały efekt

• Autor: anulka1 Data: 2010-10-22 13:00:55

johnson's 24-godzinne nawilżanie do skóry suchej i wrażliwej,kojący,z masłem Shea i minerałami

efekt:nawilża i wyrównuje koloryt skóry,
            pozostawia skórę miękką,
            łatwo się wchłania i stanowi idealną bazę pod makijaż
              POLECAM

Przejdź do pełnej wersji serwisu