Bardzo sie cieszę z nowonabytej umiejętności klejenia ozdób z marcepanu:) i chciałam sie tą radością z Wami podzielić:D Chciałam również serdecznie podziękować autorkom przepisów- Dorotaxx i Basi19!
A to mój urodzinowy ogródek, skromny, ale pierwsze koty za płoty:P
widziałam fotki "tortu świnka Peepa",ale nie mogę odnaleźć przepisu na jego wykonanie.Może ktoś z forumowiczów go posiada? Byłabym wdzięczna!! Pozdrawiam.
Krystyna2309 tort z Peppą przykrywałam masą cukrową a ozdoby robiłam z masy marcepanowej. Wpisz sobie w wyszukiwarkę "białą masa cukrowa" i "marcepan sztuczny" a wyskoczą przepisy, bo jakoś nie mogę wkleić linków
Wzór przerysowałam z książeczki na papier śniadaniowy i przeniosłam wykałaczką przez papier na masę, wycięłam i już, pomysł własny, bo starszak bardzo lubi Peppę:)
O raaaany! Jaki apetyczny i... niebieski (uwielbiam ten kolor) :) A kwiatuszki przecudne. Gratuluję torcika i wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin :)
Bardzo sie cieszę z nowonabytej umiejętności klejenia ozdób z marcepanu:) i chciałam sie tą radością z Wami podzielić:D
Chciałam również serdecznie podziękować autorkom przepisów- Dorotaxx i Basi19!
A to mój urodzinowy ogródek, skromny, ale pierwsze koty za płoty:P
Jest śliczny,a jak na pierwszy raz to kwiatki piękne.Pozdrowienia :))
Piękny ten Twój torcik i na pewno smaczniutki, pozdrawiam Cię również.
Cudo!! Piekny tort i na pewno nie skromny :-)
Bardzo ładny!!!!
Piękny ten Twój torcik i wygląda apetycznie, aż ślinka cieknie...
Piękny, zjadłabym kawałek:)
Skromny?!Śliczny,rewelacja i z pewnością w smaku extra.Masz talent!
Zbierasz może zamówienia?Chętnie zamówię.Pozdrawiam!
Już mam ślinotok. Chętnie bym się podłączył!
Piękny torcik i pysznie wygląda w przekroju, w poście nie jem słodkości więc chociaż na twój torcik popatrzę:)
Ślicznie Ci wyszły te kwiatki! A co do urodzin to życzę Ci wszystkiego najlepszego!!
Piekny torcik mi_lamaj . Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin . Życze ci kolejnych cudnych wypieków.
Pozdrawiam serdecznie
Jeden z najpiękniejszych tortów, jakie widziałam!! Jest piękny!
widziałam fotki "tortu świnka Peepa",ale nie mogę odnaleźć przepisu na jego wykonanie.Może ktoś z forumowiczów go posiada? Byłabym wdzięczna!! Pozdrawiam.
Krystyna2309 tort z Peppą przykrywałam masą cukrową a ozdoby robiłam z masy marcepanowej.
Wpisz sobie w wyszukiwarkę "białą masa cukrowa" i "marcepan sztuczny" a wyskoczą przepisy, bo jakoś nie mogę wkleić linków
Wzór przerysowałam z książeczki na papier śniadaniowy i przeniosłam wykałaczką przez papier na masę, wycięłam i już, pomysł własny, bo starszak bardzo lubi Peppę:)
O raaaany! Jaki apetyczny i... niebieski (uwielbiam ten kolor) :)
A kwiatuszki przecudne. Gratuluję torcika i wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin :)
Śliczny torcik!!!
Sliczny! taki wiosenny
Dziękuję wszystkim za ciepłe komentarze i życzenia! :)
Jeszcze ja..! ja !..chcę pochwalić..te przepiękne torciki.! cudo nad cudami..mniam..mniam ..chętnie bym skosztowała..pozdrawiam.!
Dostałam ślinotoku i jestem pełna podziwu, bo torcik jest śliczny