własnie, co to jest i z czym to się je ? Do tej pory była biblioteka obrazów i wszystko było jasne, teraz obraz sie troche zaciemnił - jak dla mnie, bo pewnie wszyscy wiedzą, tylko ja taka niekumata. Bardzo prosze o nowy kurs wstawiania obrazów.
W ogóle nie widzę gdzie mam szukać czegokolwiek, nawet ślad nie pozostał po obrazkach...a kiedy klikam wstaw/edytuj obraz to coś mi się otwiera /okno/ i dalej już nic nie można z tym zrobić...ale może Pampas jeszcze nad tym pracuje.....
Używam IE albo Opery i jest to samo. Adres obrazka można znależć w jego właściwościach, tylko u mnie po wstawieniu go pojawia się ...krzyżyk w ramce z tytułem obrazka. Poczekajmy cierpliwie, aż wszystko wróci do normy.
własnie, co to jest i z czym to się je ?
Do tej pory była biblioteka obrazów i wszystko było jasne, teraz obraz sie troche zaciemnił - jak dla mnie,
bo pewnie wszyscy wiedzą, tylko ja taka niekumata.
Bardzo prosze o nowy kurs wstawiania obrazów.
Hmmm, a u mnie nie ma...
zawsze była w gornej linijce, emotikony mam, a biblioteki nie.
w srodkowej linijce mam " wstaw/edytuj obraz" i tam jest to URL.
Używam IE
A może ktos ma tak jak ja?
ja też tak mam
W ogóle nie widzę gdzie mam szukać czegokolwiek, nawet ślad nie pozostał po obrazkach...a kiedy klikam wstaw/edytuj obraz to coś mi się otwiera /okno/ i dalej już nic nie można z tym zrobić...ale może Pampas jeszcze nad tym pracuje.....
wczoraj miaąłm URL - bo chciałam wstawić rodzaje mieś i nici z tego wyszły. Dzisiaj jednak wszystko Ok.
Podejrzewam, że to efekt IE - ja korzystam z mozilli - bo w IE wczoraj nie miałam możliwości wstawienia niczego.
Pewnie trzeba uzbroić się w cierpliwość - aż Pampas wszystko doprowadzi do porządku ostatecznego
Używam IE albo Opery i jest to samo. Adres obrazka można znależć w jego właściwościach, tylko u mnie po wstawieniu go pojawia się ...krzyżyk w ramce z tytułem obrazka. Poczekajmy cierpliwie, aż wszystko wróci do normy.
Uff, a już myślałam , że to ze mną coś nie tak.
Ale jak tak, to czekamy cierpliwie.
pozdrawiam jasia
tez nie mam galerii z obrazkami,poczekamy moze moderatornia pomoże
U mnie też biblioteki brak:(
Ja też proszę o informację o wstawianiu obrazów.
u mnie też brak i niewiem jak teraz wstawiać fotki???? prosze o pomoc!!!!!
Jasiu u mnie jest tak samo !!!!
póki co...cierpliwie czekam
Pampas, tez czlowiek i musi odpocząć
pozdrawiam jasia
Ja uzywam Avant Browser - i biblioteki tez nie mam :(
o , prosze jest nas więcej...wciaż biblioteki brak...
ale cierpliwie czekamy...
Dziękuję, mam już biblitekę obrazów.
Ja też już mam
ja też już mam